Udv Mindenkinek!!
Tegnap reggeltem,hozzátok mar egy jopar oram rámenta böngészésre,olvasgatásra.lehet felteszek egy pár lámis kérdést,de kicsit össze vagyok zavarodva.... mint a vas orrú bába a mágneses viharban
Van nekem egy I9000 GS-em szeretnem frisiteni a drágaságom..
Angliabol szarmazo ,gyarilag kartya független! melyik utat válasszam nekem a -Főzött ROM jönne be
-vagy ODINNAL
- vagy KIessel
Tisztazni szeretnem magamban a frisíté folyamatát...
-3 gombos gomb nyomogats OK! fel-le
-Ha jol értelmeztem elsőnek ROOtolni kell a telefont ezt lehet programmal vagy mivel!?
A Rootolas az ugy mond boot megadas,hogy lessen ra telepiteni,frísíteni?
-Rootolás utánnn lehet csak kimenteni az \efs mappát?(nemvolt piszkálva meg a teló)mert megtaláltam,ki mentettem de nincs bennne semmi pc-n is néztem tcup rejtett ként
ÉÉs jönnea ROM frissítés
ODINNAL vagy Főzött Romal (vagy Kiessel)
OIDINT első alkalommal meg kell csinalni a3+1 file tallozás(ez egy gyári ROM vagy csinalt ROM?).... es utanna mehet ra a Fözött Rom!? netes kapcsolttal telefonrol?
a főzött Rom ő magaban tartalmazza a mondjuk a 2.2 frisitest vagy az csak ugy mond olyan program össze állítas egy müködö telefonhoz?
Még egy lámiskérdés:
ha én találok egy nekem tetsző pl. Boot logot vagy egy apk.filet amit szeretnék bele integrálni a telepítendő programokba azt én ugy mond bele tudom Főzni? You are not allowed to view links.
Register or Login (a mit persze a sracok tutin össze raktak!!!!)vagy másik vebes konyha létezik ahova be lehet pakolászni az apk.kat?vagy pc-re generator vagy a frisítések miatt szükséges a vebes generator?
Folyamatosan olvasgatok,de annyi,de annyi a hozzászolás nem tudommár követni!eddig is nagyon sokat meg tudtam tőletek!!
Ne haragudjatok a hülye kérdésekért!csak szeretnék haldni a korral:)
Elöre is Köszönöm a Helpet!!!
Szia, üdv az SGS-t használók táborában!
A helyzetet jól látod: ROM-frissítés előtt célszerű, sőt, ajánlott Root-olni a készülékedet, mivel az /efs mappa kimentését csak és kizárólag megfelelő root-jogok mellett lehetséges
egyszerűen elvégezni.
A profilod alapján JF1-es ROM-od van, azaz még a gyári Android (2.1) Éclair van fönn a telefondon. 2.1-nél könnyen kivitelezhető a ROOT egy egyszerű programmal, aminek a becses neve z4root. You are not allowed to view links.
Register or
Login előzetes regisztáció után könnyedén letöltheted, és csupán annyi vele a dolgod, hogy felteszed a belső SD-re, valamilyen Intéző programmal (jó a Saját Fájlok is) megkeresed, majd feltelepíted az .apk fájlt. Ezután elindítod a programot, és a Root-ra kattintasz, majd megvárod, míg végez a művelettel!
Ha ez nem válik be, akkor nézegesd meg a FAQ-t, ott több módszer is fel van sorolva!
Ha ez kész, szerezd be a Root Explorer valamely változatát, indítsad el, s ha kéri a Superuser (=root mellé járó "segédprogram") a jogosultságot, engedélyezd az "Allow" gombbal, és indítsad el a programot. Keresd meg az /efs könyvtárat, majd ha megtaláltad, tartsad hosszan nyomva az ujjad a mappán, és a legördülő listából válasszad ki a "Copy" opciót. Másold fel a belső SD kártyára, majd lehetőleg készíts róla biztonsági másolatot, pl. a PC-den.
Ezek után már bátran nekiugorhatsz a ROM-frissítésnek!
Az első hozzászólásban minden szükséges segítséget megtalálsz hozzá!
Ha főzött ROM-ot akarsz, akkor én az alábbi utat javaslom:
Töltsed le a JPU ROM-ot a Samfirmware.com-ról (a jelszó a kicsomagoláshoz
samfirmware.com), és tedd fel Odinnal a megfelelő beállításokkal > Telepítsed a SpeedMod kernel legújabb változatát, szintén Odinnal > Tegyél fel egy Neked tetsző Főzött ROM-ot a CWM segítségével!