Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Elolvastam amit a oprendszer cseréjéhez kell és a videót is megnéztem erről. Nekem az ODIN 22-es porton ismeri fel a készüléket, ez gond, mert a viedóban 7-es port van?
A másik kérdésem, ami a főoldalon található file-okat betöltöm az odinba, elvileg csak enniy az egész?
Product kódot hogyan tudom módosítani?
Az nem lényeges hogy hanyas porton csatlakozik,az elég ha csatlakozik és minden jó.
Igen,lényegében annyi az odinos frissítés teendője hogy a fájlokat a megfelelő helyre betallózod,download módban rácsatlakozol a kábelre(itt figyelj arra hogy ha lehet akkor ne használj usb hub-ot és inkább az alaplapi usb-re kösd a kábelt,a gép hátulján) és lenyomod a start gombot.Gondolom a JPU-t fogod feltenni mert az lenne az ésszerű így az odinban majd a re-partition-nál legyen ott a pipa.
Product code módosítására az egyszerűbb mód,a tárcsázóba ezt a kódot beírod *#272*IMEI# és kiválasztod pl. a XEH-t.
Figyelem! Ez a módszer ugyanazt a hatást éri el mintha nyomtál volna egy factory resetet.A pc-nek viszont csak a kiesnél és a samsungappsnál van jelentősége így nagyon nem kell foglalkoznod vele ha odint használod ezentúl.