HI ALL
nalam volt fenn ock 23118 egy hetig.
haaat reg talalkoztam ilyen sza..... rom-al.
v.legalabb is nekem nem jott be hogy minden komolyabb progi (intezo,sms,email,fenykepezo,igo ) inditas elott SR-t kell csinalni.
ennek ellmulasztasa eseten ugy kifagy hogy a mostani 32 fok-ban is deres lesz a kepernyo.
skyfire valamint GB-soft ot nem sikerult mukodesre birnom rajta.
a beepitett nitrogen pleyer minimize uzemmodban szagatt.
Hali! Nem tudom, milyen hozzáállással indultál neki OCK ROM-jának teszteléséhez, én amióta megtaláltam a GTX-et, minden más rendszerrel elég kritikus vagyok, és a legkisebb hibáikat is óriásinak érzékelem.
Nekem ez az SR-dolog egyáltalán nem jelentkezett, fagyni se fagy, a SkyFire-rel simán néztem rajta videókat, még azt is elindította a TV2 oldaláról, amikor az ember meggyújtotta magát a Szabadság-hídon. A Nitrogen nekem Anzónál is szaggatott, de csak akkor, ha pl. Operában görgettem az oldalakat, ez OCK-nál is fennáll, de ok nélkül nekem ilyen nem jelentkezik.
Szokták mondani, hogy minden Omnia más, talán ezért volt az, hogy én PDhee ROM-jairól tudnék érdekeseket mesélni, miközben mások már talán az aranyszobrot farigcsálják a srácnak, és ezért lehet az is, hogy nálad a másoknál kitűnően teljesítő GTX furcsa dolgokat csinált...
(Megsúgom, OCK se tökéletes, nekem már csinált olyat ROM-frissítés után, hogy úgy tett, mintha bekrepált volna a kijelző, és csak egy újabb ROM-frissítés segített, de utána nem szórakozott ilyennel.)