Bocsánatot kérek, azt még hozzátenném, hogy azért a videófelvevő, mp3 lejátszó, rádió, ilyesmik működjenek, ha már benne vannak a telefonban, de mindenféle "csoda animációkra" meg segédprogramokra nem lenne szükségem (pláne nem, ha forgalmat generálnak). Cél, hogy sokáig bírja és stabil legyen.
Szia!
Én You are not allowed to view links.
Register or
Login ajánlom, semmi felesleges huncutság nincs benne, cserébe stabil és gyors. Keringenek pletykák mindenféle csoda-üzemidős ROM-okról, én néhányat kipróbáltam, de nekem egyik se bírta tovább mint akármelyik általam eddig huzamosabb ideig használt ROM. Sőt...
Ha pedig még a 6.5-ös Windows Mobile se hiányozna, akkor ajánlom You are not allowed to view links.
Register or
Login, nálam csak kevés ideig volt fenn, de mindenki, aki akár huzamosabb ideig használta, pozitív véleménnyel van róla.
Az meg, hogy a 6.1 vagy a 6.5 a jobb, ízlés kérdése, majd eldöntöd, neked melyik jön be jobban. Én akármennyire is szerettem volna, nem tudtam megbarátkozni a 6.1-gyel, az újabb verzió sokkal ujj-barátabb, nekem ennyit megér az a pár megabájt, amennyivel többet kér a 6.5 (bár szerintem egy jól optimalizált ROM-nál már ez se jelent gondot, nekem OCK 23129-es Premium ROM-ja rengeteg alkalmazással, igaz, Manila nélkül, 61,2 megával indult).
Optimalizáció alatt pedig mit értesz? Játékra optimalizáltat ne keress, nálam a Resco Bubbles minden ROM-on beszaggatott néha, akár lite-abb volt a lite-nál, akár tele volt pakolva mindennel
Bármi másra meg szerintem jó az összes ROM, az más kérdés, hogy melyik tevékenységet hogyan tolerálja az akku az adott ROM-mal párosítva... (Ryrzynél állítólag a filmnézés, meg úgy általában a multimédiás dolgok problémásak tudnak lenni, nálam OCK ROM-jai fél nap készenlétet, 4 óra wifizést és 1 óra zenehallgatást bírnak - mind a hármat egymás után, egy töltéssel -, szerintem ez elég jó adat egy másfél éves akksitól.)