Szia!
Köszi! Azonban ezt már nézegettem egy ideje, de nem tudok kiigazodni!
Jártam az alapok részlegnél is, de még mindig nem tudom, hogy mit jelentenek a rövidítések (Clean, PFC, M2D), nem igazodok ki, hogy melyik verzió miben más a többitől, valamint azt sem tudom, hogy most én egyből rakhatom majd fel, vagy kell előtte valamilyen más frissítést megcsinálnom?
Kérlek HELP! :'(
Ha már volt egy ROM-frissítésed, akkor valószínűleg rakhatod rögtön az új ROM-ot, de ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor felteszed előtte a gyárit (itt mindent megtalálsz: You are not allowed to view links.
Register or
Login), pár preccel később lesz új ROM-od, és ugyanennyivel tovább félsz, hogy most fog meghalni a cucc, de csak nem lesz gáz
Szerintem nézz körül mondjuk itt: You are not allowed to view links.
Register or
Login. A kis képeken jól látszanak az alapvető különbségek, nem akarom ismételni a fentebbieket. A Manila nekem nagyon tetszik, most olyan ROM-om van, de vagy tényleg nagyon eszi az akksit, vagy csak éjjel-nappal nyomkodom, mert valóban élvezet használni
Érdemes figyelni arra is, hogy megér-e neked egy Manila vagy akár egy normál (Anzónál ennek felel meg a PFC (=PDA Fan Club) ROM néhány megával kevesebb RAM-ot, hogy a My Device részéről már ne is beszéljünk a dolognak. Szóval ha már mindenre megvan a saját kis jól bejáratott programod, amik ott csücsülnek a gépen vagy az Omnián .cab fájlok formájában, akkor a Clean a legjobb, ha meg egy szinte kész rendszert szeretnél, amire alig kell telepíteni, akkor ott a PFC. Mivel Anzo ROM-jai közül a 28227-est tartják a legjobbnak, amiből meg manilás verzió nincs, igazából nincs is sok választásod. (Megjegyzem, először én is féltem az angol ROM-tól, de pár hét magyarozás után már simán bele mertem ugrani a külföldiekbe is, és nem bántam meg
Remélem, segíteni is tudtam, nem csak billentyűt koptatni