Csakosz : )
Ebben a ROM-ban az Office benne van ? SMS jól megy ? És a kamera, videó felvétel ?
Hali! Office-ból a 2010-es van benne, a kamerával semmi gond nincs, a felvétel és a visszajátszás egyaránt szépen megy, sajnos az SMS-t még nem nagyon tudtam kipróbálni (fel kéne tölteni a kártyámat
).
Összességében az akksival is meg vagyok elégedve, zenét 8-9 órán keresztül képes lejátszani, pénteken 40%-ról elbírt még kb. másfél óra wifizést, akkor végig neteztem, plusz még töltöttem is le egy másik ROM-ot az Operával
Nekem sok ROM-mal az a gondom, hogy telerakják idióta alkalmazásokkal, amiket soha nem használok, a clean ROM-ok meg néha túl "clean-ek"... Igazából ezen is vannak szerintem teljesen felesleges programok, de annyira nem zavaróak, nincs belőlük túl sok, ami meg van, az legalább jópofa (pl. névjegykártyafotózós program, elméletileg felismeri, mi van a névjegykártyára írva, a német könyvemmel akadt egy kis gondja...
) vagy hasznát lehet venni (diktafon, színes rajzolgatós program, plusz a Nitrogen, ami szép és jó, csak még azt nem tudom, hogy ki lehet-e cserélni a Music fülön a Windows Media Playerre...). Az eredeti képnézegetőt is lecserélte az ürge, szépen lehet nagyítani, és a váltáshoz se kell visszalépni a mappába (viszont csinál néhány KB-os photo.1 és photo.2 fájlokat, amik bizonyára kellenek, csak nem tudom, hogy mire...). Az Opera is benne van alapból, bár én feltettem az 5 helyett a 10-et. A zenelejátszás hangminősége is baromi jó, nem tudom, hogy ez mennyire tudható be magának a ROM-nak és hogy mennyire múlik az SRS-en, de nekem más ROM-okkal néha recsegett a hang.
Meg még van benne egy csomó apró finomság, szerintem egy próbát mindenképpen megér
Bár én most lehet, hogy kipróbálok egy 6.1-es clean ROM-ot, állítólag nagyon pörög velük a gép, kíváncsi vagyok, hogy valóban így igaz-e, és hogy pörög-e annyival jobban, hogy megbocsátom neki, hogy kicsit kényelmetlenebb az OCK-nál