2. fagyás a samsung online widget pár alkalmazást üt, és a hibaüzenetre kifagy, pedig kikapcsoltam a hibaüzenet kijelzést. nálatok nem jelentkezett?
Az igazság az, hogy nálam alapból elég sok minden van fent, és eléggé húzza, de vannak hasonló tapasztalataim.
SPB Mobile Shell 3 néha nem kicsit kiakad, és hiába nyomok rá bármire, mindig visszaugrik az alap (LifeStyle Layout) -ra.
Az online is kiakadt párszor, bár ennek az lehet az oka, hogy alapból nincs mobilnet előfizetésem, és az itthoni wifire meg nem mindig mászok fel, mivel a gép mellett van a wouter, és akkor már inkább gépen netezek (egyébként ha van kapcsolat, nincs probléma vele).
ma pl. az tette be nála a kaput, hogy a tMan progival egyszerre vagy 4 progit akartam bezárni és amellett, hogy bezárásra kényszerítette őket, én még a tMan-t is bezártam.
Megállt a tudomány nála. Semmire sem akart nagyon reagálni, még kikapcsolni sem tudtam.
Aztán kb 25 másodpercnyi OFF gomb nyomva tartás után kikapcsolt, aztán meg visszakapcsoltam. azóta semmi.
Érdekes, ekkorát még a HTC Touch Diamond sem "fagyott", pedig egy árnyalatnyival gyengébb masina.
Nem baj. Ma ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor más programokkal próbálkozom, hátha sok neki ami fent van (és szerintem kinyírják egymást).
Ami még idegesít: iGoból kilépek, és egyfolytában netre akar mászni. Ha a wifit bezárom, akkor is (nincs a háttérben adatviszony, mivel mindet kézi frissítésre állítottam, kivéve az új Xtra-t, az frissül ha van wifi, de gondolom nem 5 percenként)...