2024, 11 26, 07:57:37

Szerző Téma: Milyen ROMot használsz?  (Megtekintve 97056 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
Re: Milyen ROMot használsz általában?
« Reply #150 Dátum: 2009, 06 03, 18:05:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ennyire - semennyire - nem vagyok profi. Secany?
Vodafonos [NEM [NEM TELCSI!]!]t vevő TmobilosSIMkártyás ROM-ja, ja.  :D
Gőzöm nincs, egy úriember  rakta fe' nekem ahol vettem. Ennyit tudok.
De majd ha lesz időm elkapom Joe grabancát és kifaggatom. S ha már ott vagyok lehet, hogy meg is csináltatom vele.  >:(  :p
Nyugodtan tedd fel a dxid1-et. Nem lesz probléma.  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

KevinGIMSZ

• Vendég
« Reply #151 Dátum: 2009, 06 03, 18:35:53 »
sziasztok , köszönök minden segitséget, fent van a DXID1 egyelőre fut rendesen, ha van valami akkor majd panaszkodok :Ö)

KevinGIMSZ

• Vendég
« Reply #152 Dátum: 2009, 06 03, 20:20:31 »
megvolt az első lefagyás :) 20:19kor

KevinGIMSZ

• Vendég
« Reply #153 Dátum: 2009, 06 03, 20:20:54 »
de 5x olyan gyorsan kapcsol be

KevinGIMSZ

• Vendég
« Reply #154 Dátum: 2009, 06 03, 20:42:04 »
2. fagyás a samsung online widget pár alkalmazást üt, és a hibaüzenetre kifagy, pedig kikapcsoltam a hibaüzenet kijelzést. nálatok nem jelentkezett?

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
« Reply #155 Dátum: 2009, 06 15, 14:05:14 »
2. fagyás a samsung online widget pár alkalmazást üt, és a hibaüzenetre kifagy, pedig kikapcsoltam a hibaüzenet kijelzést. nálatok nem jelentkezett?

Az igazság az, hogy nálam alapból elég sok minden van fent, és eléggé húzza, de vannak hasonló tapasztalataim.

SPB Mobile Shell 3 néha nem kicsit kiakad, és hiába nyomok rá bármire, mindig visszaugrik az alap (LifeStyle Layout) -ra.

Az online is kiakadt párszor, bár ennek az lehet az oka, hogy alapból nincs mobilnet előfizetésem, és az itthoni wifire meg nem mindig mászok fel, mivel a gép mellett van a wouter, és akkor már inkább gépen netezek (egyébként ha van kapcsolat, nincs probléma vele).

ma pl. az tette be nála a kaput, hogy a tMan progival egyszerre vagy 4 progit akartam bezárni és amellett, hogy bezárásra kényszerítette őket, én még a tMan-t is bezártam.

Megállt a tudomány nála. Semmire sem akart nagyon reagálni, még kikapcsolni sem tudtam.  :shock:

Aztán kb 25 másodpercnyi OFF gomb nyomva tartás után kikapcsolt, aztán meg visszakapcsoltam. azóta semmi.

Érdekes, ekkorát még a HTC Touch Diamond sem "fagyott", pedig egy árnyalatnyival gyengébb masina.

Nem baj. Ma ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor más programokkal próbálkozom, hátha sok neki ami fent van (és szerintem kinyírják egymást).

Ami még idegesít: iGoból kilépek, és egyfolytában netre akar mászni. Ha a wifit bezárom, akkor is (nincs a háttérben adatviszony, mivel mindet kézi frissítésre állítottam, kivéve az új Xtra-t, az frissül ha van wifi, de gondolom nem 5 percenként)...

"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #156 Dátum: 2009, 06 15, 14:58:25 »
Érdekes hibákkal találkoztok. Nálam elég sok progi van fent, de nem fagyogat. A WkTask mellett a Mobile Shell 3 ExtraPlus-féle feladatkezelőjét használom. MS3 hibátlan, kivéve a ritkán előforduló SMS/MMS/email számláló hibát (nem mutat semmit), de már megszoktam, hogy restart után kilépek a Today-re, majd vissza. iGO8 szintén hibátlan. Semmilyen widgetet nem használok viszont.

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #157 Dátum: 2009, 06 15, 16:06:22 »
Érdekes hibákkal találkoztok. Nálam elég sok progi van fent, de nem fagyogat. A WkTask mellett a Mobile Shell 3 ExtraPlus-féle feladatkezelőjét használom. MS3 hibátlan, kivéve a ritkán előforduló SMS/MMS/email számláló hibát (nem mutat semmit), de már megszoktam, hogy restart után kilépek a Today-re, majd vissza. iGO8 szintén hibátlan. Semmilyen widgetet nem használok viszont.

Persze az is lehet ám, hogy "nálam" van a hiba. Sok minden van fent, és lehet, hogy nincsen minden kellően beállítva, ezért akar egy folytában GPRS netre mászni. A MS3-as számláló hibát én is észrevettem, annyira nem zavar. én tMan-t használtam eddig. Most azonban kipróbálom akkor a WkTask-ot.
Az iGo alapból hibátlan, az animációkat is használom, azok a HTC-t kicsit megfektették. Szerintem nem a igo-ban van a hiba, ami miatt netre akar menni, talán más. Most csináltam egy HR-t, kicsit "optomalizálom a gépet".

A Sunnysoft féle magyarítás mennyire kell? Azt olvastam pár HSZ-ben, hogy bizonyos progikkal összeakad. Mivel az SPB MS3 is angol, az a pár magyar menüpont annyira nem vonz, hogy programokat akasszak össze miatta. a HTC-t is angol főzött rom-mal használtam, itt sem hiszem, hogy gond lesz.

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #158 Dátum: 2009, 06 15, 16:26:42 »

A Sunnysoft féle magyarítás mennyire kell? Azt olvastam pár HSZ-ben, hogy bizonyos progikkal összeakad. Mivel az SPB MS3 is angol, az a pár magyar menüpont annyira nem vonz, hogy programokat akasszak össze miatta. a HTC-t is angol főzött rom-mal használtam, itt sem hiszem, hogy gond lesz.

Helyes a meglátás :ok: Mivel a legtöbb program angol (bár pont az ms3-nak van magyarítása) teljesen felesleges a magyarítás ráerőszakolása a Samira.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #159 Dátum: 2009, 06 15, 16:38:52 »
Helyes a meglátás :ok: Mivel a legtöbb program angol (bár pont az ms3-nak van magyarítása) teljesen felesleges a magyarítás ráerőszakolása a Samira.

sejtettem. korábban már olvastam, hogy lehet magyarítani. de gondolom valamibe "belenyúl" és akkor már nem az igazi(hasonlóan a sunnysoft-hoz).
marad angol szerintem, a "magyarsága" inkább csak a szövegbevitelnél lényeges nekem, arra pedig az oldalon már találtam megoldásokat. köszi szépen!

Nem elérhető telcom

• Navigáció / Navigation: I-go 8.3.2.97313
  • PDA: Samsung i900
  • PDA ROM: 23071
Re: Milyen ROMot használsz?
« Reply #160 Dátum: 2009, 06 17, 01:42:42 »
Csak Romovics ROM-ot.
telcom

Nem elérhető tuning76

• Navigáció / Navigation: google nav / Waze
  • PDA: Huawei P10 plus
« Reply #161 Dátum: 2009, 06 24, 19:35:09 »
Jelen pillanatban ezt a romot raktam fel DXID1-vie12nagyon tuti tele minden jóval,igaz sokáig tart a felrakása és nem is a megszokott a telepítése,de nem volt nehéz rájönni,hogyan tovább.
mikor befejeztük a pc-n a telepítést,és aszt hisszük jön a hagyományos kalibrálás stb. utána kezdi el még csak a javát! autómatikusan elkezdi telepíteni a programokatamit kell,sokszor felfog ugrani a "preconfugaration" de nem kell megijedni nincs baj,addig kell csinálni míg kinem irja,h finis!
Nagyon tetszetős a külső egyelőre,még nem akadtak össze a progik amivel tele van, gondolok itt elsősorban a M2D és a Mobil shell 3-ra elsősorban!
gyorsnak is elég gyors ahoz képest,h mennyi minden van rajta.
A többi dologról majd később.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #162 Dátum: 2009, 06 24, 19:46:51 »
Jelen pillanatban ezt a romot raktam fel DXID1-vie12nagyon tuti tele minden jóval,igaz sokáig tart a felrakása és nem is a megszokott a telepítése,de nem volt nehéz rájönni,hogyan tovább.
mikor befejeztük a pc-n a telepítést,és aszt hisszük jön a hagyományos kalibrálás stb. utána kezdi el még csak a javát! autómatikusan elkezdi telepíteni a programokatamit kell,sokszor felfog ugrani a "preconfugaration" de nem kell megijedni nincs baj,addig kell csinálni míg kinem irja,h finis!
Nagyon tetszetős a külső egyelőre,még nem akadtak össze a progik amivel tele van, gondolok itt elsősorban a M2D és a Mobil shell 3-ra elsősorban!
gyorsnak is elég gyors ahoz képest,h mennyi minden van rajta.
A többi dologról majd később.
De miért kell ugyanazt beírni mindenhova?

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #163 Dátum: 2009, 06 28, 22:55:05 »
Melyik Romovics rom szerintetek a legjobb? Tudom hülye kérdés, de nekem két dolog lenne a fontos amihez romot keresnék. Egyik hogy gyors legyen és sokáig bírja az aksi vele, lehessen rá magyar nyelvet rakni úgy hogy nem akad össze semmivel és működjön rajta az igo normálisan. Mert még mindig szenvedek az igómmal, hogy egy adott helyen állva hirtelen van 10 műhold aztán mintha elvágták volna egy piros pötty sincs, majd újra van jel, pedig kint vagyok erkélyen, még ott is kitartom a telefont az erkélyen kívülre. Holnap ugyan lemegyek olyan helyre ahol egy ház sincs a környéken, de nem hiszem hogy ez lenne a mumus. Sokkal inkább szoftverre gyanakszom. Használt valaki ilyen szoftot ami nekem van? Mert érdekelnének a vélemények erről a gyári romról, ki milyennek értékeli és mennyire megbízható,illetve mennyire lehet az igónak baja egy romtól? mert ha erre nincs esély akkor feladom és elmegyek kínomba nem is tudom hova. Mért lehet az hogy HK2-es rommal mindig ott volt a piros pötty,még szobába is, a mostani rommal meg nincs sehol. vagy hirtelen ott van vagy semmi,ugyan azon a helyen. :( Áhh, na mind1. ha valakinek van ötlete szívesen várom, akár privát ba is. Köszönöm.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #164 Dátum: 2009, 06 28, 23:03:49 »
Melyik Romovics rom szerintetek a legjobb? Tudom hülye kérdés, de nekem két dolog lenne a fontos amihez romot keresnék. Egyik hogy gyors legyen és sokáig bírja az aksi vele, lehessen rá magyar nyelvet rakni úgy hogy nem akad össze semmivel és működjön rajta az igo normálisan. Mert még mindig szenvedek az igómmal, hogy egy adott helyen állva hirtelen van 10 műhold aztán mintha elvágták volna egy piros pötty sincs, majd újra van jel, pedig kint vagyok erkélyen, még ott is kitartom a telefont az erkélyen kívülre. Holnap ugyan lemegyek olyan helyre ahol egy ház sincs a környéken, de nem hiszem hogy ez lenne a mumus. Sokkal inkább szoftverre gyanakszom. Használt valaki ilyen szoftot ami nekem van? Mert érdekelnének a vélemények erről a gyári romról, ki milyennek értékeli és mennyire megbízható,illetve mennyire lehet az igónak baja egy romtól? mert ha erre nincs esély akkor feladom és elmegyek kínomba nem is tudom hova. Mért lehet az hogy HK2-es rommal mindig ott volt a piros pötty,még szobába is, a mostani rommal meg nincs sehol. vagy hirtelen ott van vagy semmi,ugyan azon a helyen. :( Áhh, na mind1. ha valakinek van ötlete szívesen várom, akár privát ba is. Köszönöm.
Ha logikusan bele gondolsz általában mindig a legutolsó rom jelenesetben a DXID1 tartalmazza a legújabb drivereket, programokat, frissítéseket. Tehát én ezt javasolnám, hogy próbáld meg ezzel.

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #165 Dátum: 2009, 06 28, 23:13:42 »
Ha logikusan bele gondolsz általában mindig a legutolsó rom jelenesetben a DXID1 tartalmazza a legújabb drivereket, programokat, frissítéseket. Tehát én ezt javasolnám, hogy próbáld meg ezzel.

Köszi, felteszem ezt, mondjuk múltkor feltettem, amikor lezárt a telefonom és nem fogadta el a sim kártyám. De majd újra felteszem azt max elviszem ujra boxoshoz. Annyi volt csak ezzel a gondom hogy nyelvet hard resetnél külön egyenként ujra kellett raknom. De én voltam a hülye bevallom,mert nem tudtam még 3 napja hogy a hard reset nem egyenlő soft resettel. Nincs egy hete omniám, de a gondok csőstül jönnek sajnos gps téren is meg unlock téren is. :( Minden esetre próbálkozom,majdcsak összejön valami.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #166 Dátum: 2009, 06 28, 23:16:43 »
Köszi, felteszem ezt, mondjuk múltkor feltettem, amikor lezárt a telefonom és nem fogadta el a sim kártyám. De majd újra felteszem azt max elviszem ujra boxoshoz. Annyi volt csak ezzel a gondom hogy nyelvet hard resetnél külön egyenként ujra kellett raknom. De én voltam a hülye bevallom,mert nem tudtam még 3 napja hogy a hard reset nem egyenlő soft resettel. Nincs egy hete omniám, de a gondok csőstül jönnek sajnos gps téren is meg unlock téren is. :( Minden esetre próbálkozom,majdcsak összejön valami.
Csak kitartás  :ok:
Össze fog az jönni és lesz egy nagyon jó kis készüléked.  :D

KevinGIMSZ

• Vendég
Milyen ROMot használsz?
« Reply #167 Dátum: 2009, 07 14, 10:57:04 »
sziasztok, nemigazán működik ez a ROM.... összevissza lefagy, lejátszó nem mindent játszik le csak ami tetszik neki ( dragon ball pl nem...) hang szar, eddig egyik reggel se ébredtem fel az ébresztőre pedig átállítottam hangosabbra. MS3 abszolute de nem jó rajta. Kalibrálás szintén szar. Ugy ahogy van. Nyomom-nyomom-nyomom és kb fél centivel feljebb kell .... 8GB-s omniám van 8gb-s microsdvel, nem vált be rajta ez a rom.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #168 Dátum: 2009, 07 14, 11:07:14 »
sziasztok, nemigazán működik ez a ROM.... összevissza lefagy, lejátszó nem mindent játszik le csak ami tetszik neki ( dragon ball pl nem...) hang censored , eddig egyik reggel se ébredtem fel az ébresztőre pedig átállítottam hangosabbra. MS3 abszolute de nem jó rajta. Kalibrálás szintén censored . Ugy ahogy van. Nyomom-nyomom-nyomom és kb fél centivel feljebb kell .... 8GB-s omniám van 8gb-s microsdvel, nem vált be rajta ez a rom.
Cseréld le  :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
  • Navigáció / Navigation: iGO 8.3.4.102680/Garmin 5.00.30TW
  • PDA: Samsung GT-i8000
  • PDA ROM: DXIF1
« Reply #169 Dátum: 2009, 07 16, 20:51:54 »
Igen megint én, itt is ...
szerintem gyári legfrissebb a nyerő, nem a szir-szar kókányolt vacak, van egy aranyos program XCPUScalar amivel a processzor szorzóján lehet állítani, sok romos meg szoftveres betyárnak annyi esze sincs hogy ezt vagy belerakja, vagy kihúzassa maximumra a szorzást a romban ugyanis a gyári és a főzött samsung romok 200Mhz-en futnak és 500at is tudnak, nem túl energia takarékos, de a sebessége durva lesz, és persze van az alkalmazkodó CPU sebesség amit akkor tolja fel amikor kell...

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #170 Dátum: 2009, 07 16, 21:00:29 »
Igen megint én, itt is ...
szerintem gyári legfrissebb a nyerő, nem a szir- censored kókányolt vacak, van egy aranyos program XCPUScalar amivel a processzor szorzóján lehet állítani, sok romos meg szoftveres betyárnak annyi esze sincs hogy ezt vagy belerakja, vagy kihúzassa maximumra a szorzást a romban ugyanis a gyári és a főzött samsung romok 200Mhz-en futnak és 500at is tudnak, nem túl energia takarékos, de a sebessége durva lesz, és persze van az alkalmazkodó CPU sebesség amit akkor tolja fel amikor kell...
Ahogy olvasom a hozzászólásaidat nagyon benne lehetsz a WinMo lelkivilágának ismeretében is. Miért nem csinálsz egy hiper szuper romot amibe minden egyes programot bele integrálsz és még marad 100 MB szabad storage.

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #171 Dátum: 2009, 07 16, 21:05:16 »
Ahogy olvasom a hozzászólásaidat nagyon benne lehetsz a WinMo lelkivilágának ismeretében is. Miért nem csinálsz egy hiper szuper romot amibe minden egyes programot bele integrálsz és még marad 100 MB szabad storage.
nekiültem de elment a kedvem a tököléstől egyébként lehet befejezem a kedvedért hogy meg győzzelek hogy mindig van okosabb

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #172 Dátum: 2009, 07 16, 21:08:29 »
nekiültem de elment a kedvem a tököléstől egyébként lehet befejezem a kedvedért hogy meg győzzelek hogy mindig van okosabb
Azt én nagyon jól tudom, hogy mindig van okosabb de attól fogadom el aki meg is tudja mutatni, hogy az nem csak kiabál bele a nagy világba.

Nem elérhető Gamer88

• iGOMaps
« Reply #173 Dátum: 2009, 07 16, 21:10:41 »
Azt én nagyon jól tudom, hogy mindig van okosabb de attól fogadom el aki meg is tudja mutatni, hogy az nem csak kiabál bele a nagy világba.
gondolom te már csináltál romot azért tudod ennyire hogy nyűgös meló, nekem elég volt hozzá fognom és a kedvem is elment tőle

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #174 Dátum: 2009, 07 16, 21:13:03 »
gondolom te már csináltál romot azért tudod ennyire hogy nyűgös meló, nekem elég volt hozzá fognom és a kedvem is elment tőle
De hát akkor meg miért fikázod a másik munkáját?