sziasztok, világéletemben nokiákat használtam ez az első winmo telóm már nálam van 5 hónapja számtalan programot kiprobáltam rajta többek között a tcmp player a spb mobile shell 3 amiket mindig felteszek egy hs után. Viszont most szeretnék romot cserélni rajta, lehet angol is nem zavar. ugy láttam a
DXID1 a legfrissebb nekem
BSHI1/BOHI1 romom van, elötte fel kell rá tenni a
dxia5-öt ? nem gyári a samsung kábelem, de azért szeretnék nekiállni. a telefont többnyire utazás közbeni
zene hallgatásra/filmnézésre használom hébe-hóba fényképezés és msn,neten szörfözés. kicsit lassunak találom és
idegesitenek a samsung pici ikonjai (egeret is használok). szövegbevitel, ha sikerül eltalálni a nagyképernyőset akkor (Y) . Mostanába az spb alatt nem hozza be a hivás gombra amit a mai nap-ba. és a telepitett alkalmazásokat se inditja el
Ezért is szeretném az uj romot vagy a winmo 6.5 demot,
energia takarékosság, jobb kezelhetőség(érzékenyebb a kijelző-nagyobb windows menügombok). Tudnátok tanácsot adni hogy a DXD1 rom jó lenne ezeknek a javitására és az én céljaim kihasználására ? Eddig nemigazán boldogultam a telóval de mostanába egyre többet bökködöm és kezdem megszeretni. Ja és a gyári akkumlátorom kisült
Egy 1000mh-sat használok mert a tmobileba nem volt gyári... de szeretnék venni egy erősebbett 2-3000-set láttam a neten fent, csak kicsit pufibb lesz tőle a teló.De legalább bele lehet tenni a ceruzát és nem kell egér, hanem maradhat négy irányu navi.
Köszönettel: még egy Omnia user