0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Milyen üzenetedre nem válaszoltam? Itt írtál P.Ü -t?
Pedig írtam sztem, de most nem találom az üzenetet, lehet nem küldte el De azt árulja már el valaki, hogy mennyit bír ezzel a rommal az akku, köszönöm :-)
Sztem erre én nem nagyon tudok válaszolni mert nekem ha itthon vagyok akkor a gépen van de biztosan lesz valaki aki megmondja neked de ha a topikjában kérdezed akkor talán előbb kapsz választ.(Mivel az összes driver az a DXID1 ezért ezeknek a romoknak nagyjából egyforma az energia fogyasztásuk ha csak a rommer el nem szúrt valamit. )
zsíííír megvan az új GT-i8000 em
Mázlista!!
szerintem mindenki adja el a 900asát és vegyen egyet kövesse a példám:d
unokatesóm hozta londonból
139re jött ki valami pay and nemtom mire vettekártyás...
brutális a Különbség nem csak külsőre hanem hardwarere isbement a tmobilhoz és vett egyet
szentem a héten megy vissza ha jól tudom és 2hét múlva jön
hú az késő
itt még várhatsz egy ideig
Sziasztok Remélem itt tudna nekem valaki segíteni ... keresek valami olyasmi 6.1 es romot mint romovicsé csak már az új builddel de sehol nem találok :S anzoé lenne a legideálisabb de abba nagyon kevés a memória nincs omptimalizálva mert anzo igazából a 6.5 öst használja és azt porbálja tökéletesre csinálni .. shokkáébol meg minden hiányzik:S szóval remélem ti tudtok segíteni ...előre is köszönöm a válaszotokat
Miért mennyi az Anzo 6.1-ben a memória? nekem volt fennt de nem néztem viszont újabb build mint Romovicsé és nagyon szépen muzsikált amíg fennt volt! Próbáltad már? ha nem akkor mindenfélrképp teszteld le hátha jó, ha meg nem az igazi akkor Romovicsé is nagyszerű! Mennyi memória kell neked? a 98 mb nem elég?
ha ilyen ügyes vagy hogy nincs optimizáva a memória meg ez se és az sem jó akkor csinálsz magadnak egyet abba biztos vagyok hogy minden tökéletes lesz számodra