2024, 11 25, 01:39:57

Szerző Téma: Manila 2D Omniára- Tippek és trükkök.  (Megtekintve 70690 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
Re: Manila 2D Omniára- Tippek és trükkök.
« Reply #300 Dátum: 2010, 06 27, 15:49:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az az igazság, hogy megrekedtem... Hiába, sok a munka+VB is van... :D

Amiket találgattam hiányosságok:
- Wi-Fi nem tetszik
- Új SMS ikon
- BT ikonok

Ha gondoljátok felrakhatom így és akkor akinek van kedve/bátorsága tesztelgetheti, így kiderülne, hogy milyen hiányosságok vannak még.
Ha csak az ikonok kinézte nem tetszik akkor nyugodtan felteheted,kipróbáljuk.
De türelmesen várunk.  ;)
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető Kange

• PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: Anzo 28233_M2D_HUN PDA: i900DXID1 / TEL: i900PUJA1
« Reply #301 Dátum: 2010, 06 29, 12:31:08 »
Ha csak az ikonok kinézte nem tetszik akkor nyugodtan felteheted,kipróbáljuk.
De türelmesen várunk.  ;)
A WiFi az nem tetszik, a többi ikon helyét még nem találtam meg/vagy rossz file-ban módosítottam.
Eléggé össze-vissza van ez, ugyanis 1-1 ikon több file-on belül is megtalálható és fogalmam sincs, hogy mi alapján dönti el, honnan is kell használnia.
Megjegyezném, hogy ez az ikon pack a megjelölt romomban levő sbbat.dll -t használja kiinduló alapnak (természetesen a többi dll-t is módosítottam).
Az biztos, hogy a Start menüs változtatások az Anzo romjával feltelepülő amarullzBlueBlack témával van tesztelve, de ahogy nézem megy a többivel is.

Akkor felrakom és várnám a visszajelzéseket, hogy esetlegesen melyik ikonok hiányoznak és előfordul e valamilyen hiba. (Nálam már hetek óta megy normálisan)

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #302 Dátum: 2010, 06 29, 22:29:12 »
A WiFi az nem tetszik, a többi ikon helyét még nem találtam meg/vagy rossz file-ban módosítottam.
Eléggé össze-vissza van ez, ugyanis 1-1 ikon több file-on belül is megtalálható és fogalmam sincs, hogy mi alapján dönti el, honnan is kell használnia.
Megjegyezném, hogy ez az ikon pack a megjelölt romomban levő sbbat.dll -t használja kiinduló alapnak (természetesen a többi dll-t is módosítottam).
Az biztos, hogy a Start menüs változtatások az Anzo romjával feltelepülő amarullzBlueBlack témával van tesztelve, de ahogy nézem megy a többivel is.

Akkor felrakom és várnám a visszajelzéseket, hogy esetlegesen melyik ikonok hiányoznak és előfordul e valamilyen hiba. (Nálam már hetek óta megy normálisan)
Szép munka Kange,csak így tovább.  :taps:
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

Nem elérhető Blake

• PDA: OMNIA
  • PDA ROM: 1234
« Reply #303 Dátum: 2010, 07 01, 14:27:50 »
Sziasztok !
Azt szeretném megtudni hogy állítsak be skint a manila 2d-be mert nekem nem sikerül. A főképernyőn megjelenik 1 centis fekete csík valahol meg nem látni a betűket. Ez a rom van fent a telefonomon : ock gtx 23118

Nem elérhető Kange

• PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: Anzo 28233_M2D_HUN PDA: i900DXID1 / TEL: i900PUJA1
« Reply #304 Dátum: 2010, 07 05, 08:52:12 »
Sziasztok !
Azt szeretném megtudni hogy állítsak be skint a manila 2d-be mert nekem nem sikerül. A főképernyőn megjelenik 1 centis fekete csík valahol meg nem látni a betűket. Ez a rom van fent a telefonomon : ock gtx 23118
A Skin-eket nem tudom pontosan, de igazából a teljesen Manila felület képekből áll. Szóval képek cseréje+HTCHomeSettings.xml szerkesztése és ennyi is.

A fontok kérdése pedig vagy registry-t szerkesztesz, vagy pedig beszerzed/megkeresed a M2DC nevezetű programot, amivel lehet állítani a fontokat.

Nem elérhető Neogan

• PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
« Reply #305 Dátum: 2010, 07 16, 11:17:45 »
Alkalmazások a M2D today-ra.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Telepítsd, a  M2D TodayPage és a Easy Launcher.plugint, majd állítsa le a Manilat a beállítás / ma / tételek ... majd reset. - Utána indítsd el a készüléket vissza a beállítás / ma / tételek és válasszuk az Easy Launchert  és válaszd ki hogy milyen alkalmazásokat (ikonok), akarsz.Aztán menj a M2D programba, menny a második fülön (Windows), ahol a Easy Launcher van és OKézd le.Menj vissza a beállítás / ma / tételek és pipázd ki a TouchFLO és a  Easy Launchert.Ok.Kész már ott kellene lenni.Ha nem csinálsz SR-t a manila kikapcsolása után akkor hibát fog írni a M2D TP,de nem baj lépj ki és akkor is kellene mennie. Ha nem látod akkor alul a csúszkát húzd el majd vissza a főoldalra és már ott is van. Egyszerűbben nem tudom leírni.

Lenne még egy kérdésem :)
Az első képen látható állapotot szeretném elérni, tehát, hogy a Calendar alatt látszódjanak az Easy Today Launcher ikonjai. Mindent ugyanúgy csináltam, mint az idézett leírásban, de nem hajlandó működni. Az M2DTp config ki is dob egy hibaüzit, hogy "Váratlanul hiba történt a következőben: M2DtpCfg.exe".

Ahogy észrevettem nem hajlandó egymás mellett működni a TouchFlo és az Easy Today Launcher felülete :(

Előre is köszi, a segítséget! ;)

Nem elérhető Green Berett

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Xiaomi Redmi Note
« Reply #306 Dátum: 2010, 07 18, 01:23:18 »
Sziasztok!
Ahhoz kérnék segítséget, hogy a TouchFlo-t használva (a ROM-om látható) a Főszámokhoz nem enged hozzáadni névjegyeket. Pontosabban csak az első 8  "A" betűs névjegyekből enged választani. Illetve ha új névjegyként beírom az egyébként a Phonebook-ban és a PhonEx-ben is látható névjegyet akkor már megjelenik a Főszámok között. Persze akár be is pötyöghetném azt a 12 számot egyenként(lehet hogy így is lesz), de azért ennek nem így kellene működnie, nem?
Már kipróbáltam azt is hogy a csak Sim-n legyenek a számok és azt is hogy a telefonon, de sehonnan sem "látja"!
Végig olvasva ezt és még Anzo topikjait is sehol sem olvastam hasonló hibát.
Ezek szerint mégiscsak egyedül vagyunk/ok az Univerzumban! :D

Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető Huxlay

• Navigáció / Navigation: GPS-e
  • PDA: PDA-d
  • PDA ROM: PDA-d ROM
« Reply #307 Dátum: 2010, 07 29, 13:14:24 »
Köszönet neked információk i az újonnan csatlakozni, és a felad segítsen nekem.
Huxlay

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #308 Dátum: 2010, 07 29, 15:21:05 »
Köszönet neked információk i az újonnan csatlakozni, és a felad segítsen nekem.
Ebből nem értek semmit.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #309 Dátum: 2010, 07 31, 16:10:01 »
Ilyen lett Kange.
Majd még bütykölöm.  :)

Nem elérhető Lasi31

• PDA: SGS-SGSIII-SGS4
« Reply #310 Dátum: 2010, 08 11, 13:21:53 »
Hello! Bocs a láma kérdésért, de egyszerűen nem tudom megoldani, hogy kijelezze az óra alatt az időjárás adatokat! Van mobilnet csomagom! Mit kell beállítanom,hogy ott legyenek az értékek?

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #311 Dátum: 2010, 08 11, 13:34:15 »
Hello! Bocs a láma kérdésért, de egyszerűen nem tudom megoldani, hogy kijelezze az óra alatt az időjárás adatokat! Van mobilnet csomagom! Mit kell beállítanom,hogy ott legyenek az értékek?
Frissíteni kell az időjárást,addig nem jelenik meg semmi.

Nem elérhető Lasi31

« Reply #312 Dátum: 2010, 08 11, 13:39:10 »
Frissíteni kell az időjárást,addig nem jelenik meg semmi.

Frissítettem én, nem is egyszer! de azt írja nincs megjeleníthető adat! a digitális óra alatt csak a nagy üresség!

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #313 Dátum: 2010, 08 11, 14:28:33 »
Frissítettem én, nem is egyszer! de azt írja nincs megjeleníthető adat! a digitális óra alatt csak a nagy üresség!
Ha nincs megjelenítendő adat,akkor nem frissítette.Ha rányomsz utána az utolsóra nyomj,és ha nem jelenik meg akkor ismételd meg mindjárt még 1x.
Lehet hogy a net kapcsolatod nem jó.Nekem frissít pc-n kersztul is,meg mobil neten is.

Nem elérhető Lasi31

« Reply #314 Dátum: 2010, 08 11, 14:43:21 »
Ha nincs megjelenítendő adat,akkor nem frissítette.Ha rányomsz utána az utolsóra nyomj,és ha nem jelenik meg akkor ismételd meg mindjárt még 1x.
Lehet hogy a net kapcsolatod nem jó.Nekem frissít pc-n kersztul is,meg mobil neten is.
Így sem működik! lehet a rommal lehet valami! Bár ugyanaz van nekem is mint neked!

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #315 Dátum: 2010, 08 11, 14:47:05 »
Így sem működik! lehet a rommal lehet valami! Bár ugyanaz van nekem is mint neked!
Akkor nem tudom,pedig kéne hogy menjen.

Nem elérhető Lasi31

« Reply #316 Dátum: 2010, 08 11, 14:52:11 »
Akkor nem tudom,pedig kéne hogy menjen.
a "location"-t hol állítom be?

Nem elérhető Denee

• Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA: Samsung Omnia (i900)
  • PDA ROM: i900BOHI1
« Reply #317 Dátum: 2010, 08 17, 15:26:42 »
Sziasztok!

Van egy kis problémám! most telepítettem fel a Manila2D (v.21 magyar) a telefonomra ( innen: You are not allowed to view links. Register or Login ) és minden okés, kivéve hogy nem tudok a "Főszámok" menüben hozzáadni az embereket  :( Esetlegesen tudnátok segíteni ebben? Remélem van valaki akinek volt ezzel dolga..  Előre is köszike :)

Üdv Denee.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #318 Dátum: 2010, 08 17, 16:58:55 »
Sziasztok!

Van egy kis problémám! most telepítettem fel a Manila2D (v.21 magyar) a telefonomra ( innen: You are not allowed to view links. Register or Login ) és minden okés, kivéve hogy nem tudok a "Főszámok" menüben hozzáadni az embereket  :( Esetlegesen tudnátok segíteni ebben? Remélem van valaki akinek volt ezzel dolga..  Előre is köszike :)

Üdv Denee.
Az a Manila-ba lesz a hiba,főleg hogy magyarítva van.Szutupy azt nem most csinálta.Szerintem tegyél fel angolt,vagy Anzo-nak vannak magyar M2D rom-ok.Itt az fórumon megtalálod.Ott  :olvass:

Nem elérhető Denee

• Navigáció / Navigation: iGO 8
  • PDA: Samsung Omnia (i900)
  • PDA ROM: i900BOHI1
« Reply #319 Dátum: 2010, 08 17, 17:48:32 »
Az a Manila-ba lesz a hiba,főleg hogy magyarítva van.Szutupy azt nem most csinálta.Szerintem tegyél fel angolt,vagy Anzo-nak vannak magyar M2D rom-ok.Itt az fórumon megtalálod.Ott  :olvass:

Köszi a választ Lasi31!  :taps: A romot későbbre hagynám mivel nincs XP-s gépem éppen.. De megpróbálok egy angol. A neten nem találtam megbízható normális angolt.  Esetleg ha van valakinek jól bevált verziój az szóljon pls!  Valami egyszerű letisztult, jól áttekinthetőt keresek.. :ima:
Köszönöm!

Nem elérhető vago.cula

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: JB 4.1.2
manila 2d
« Reply #320 Dátum: 2010, 08 21, 13:33:30 »
Sziasztok!

Letudná nekem valaki írni hogy hogyan kell föltenni samsung omnia 2 -re a manila 2d-t?

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
Re: manila 2d
« Reply #321 Dátum: 2010, 08 21, 14:09:04 »
Sziasztok!

Letudná nekem valaki írni hogy hogyan kell föltenni samsung omnia 2 -re a manila 2d-t?
Felteszed a PDA-ra a cab filet,és elindítod.De ez nem a omnia 2-es topik,hanem a i900.

Nem elérhető Zsolt744

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: omnia 2
  • PDA ROM: i 900xdhk1/xdhk2
« Reply #322 Dátum: 2010, 08 28, 20:37:30 »
Szia !

Valaki el tudná árulni , hogy az omnia I 900 on az automata billentyűzárat hogyan kell beállítani?

Köszi

« Reply #323 Dátum: 2010, 08 29, 19:17:54 »
Köszi a választ Lasi31!  :taps: A romot későbbre hagynám mivel nincs XP-s gépem éppen.. De megpróbálok egy angol. A neten nem találtam megbízható normális angolt.  Esetleg ha van valakinek jól bevált verziój az szóljon pls!  Valami egyszerű letisztult, jól áttekinthetőt keresek.. :ima:
Köszönöm!
Próbáld ki ezt. Angol nyelvü és minden működik rajta ami a magyarítások miatt esetleg nem szokott.

« Reply #324 Dátum: 2010, 08 31, 15:35:37 »
Szia !

Valaki el tudná árulni , hogy az omnia I 900 on az automata billentyűzárat hogyan kell beállítani?

Köszi
Settings/Personal/Buttons/wake up, és pipa a Whwen device is woken up, lock de négyzetbe.