0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Lassan elkészülök különben az icon-pack-ommal, ha teljesen kész van, felrakom, hátha tetszik másnak is. Jelenleg még bajok vannak a szinkronizálás ikonjával, a BT ikonokkal és a Wi-Fi ikonok sem tetszenek.Addig itt egy kis ízelítő:
Na szerencsére,már nem csak hogy órám nincs,de el se indul a manilám.Írja,hogy tap here,rányomok,launching,és megint tap here-t ír. :SValaki esetleg?Jaa,és az órás .cab fájlt hiába teszem fel,és SR továbbra is a régi marad.
Hello! A felső taskbart-t hogy csináltad meg színes ikonokkal?
Nagyon jó lesz,gratula.Ha elkészül biztos felteszem.Csak az akku jelzője maradjon számokkal.
Szép napot mindenkinek...Szeretnék pici segítséget kérni, az időjárásnál bár mit csinálok nem tudom elérni hogy Kaposvárhoz adjon adatot. /.xml szerkesztve, stb.eurIhuIhu027IkaposvarEddig minden rom-nál müködött....
<city name="Kaposvar, HU" loca="EUR|HU|HU027|KAPOSVAR" land="Hungary"/>
Lehet, hogy abban a ROM-ban már másképp van, de nem hiszem.Azért arra figyelj, hogy az elválasztó nem I (azaz nagy i), hanem | (Alt Gr+w).Tehát ezt kell beírni a végére:Kód: You are not allowed to view links. Register or Login<city name="Kaposvar, HU" loca="EUR|HU|HU027|KAPOSVAR" land="Hungary"/>
Köszi hogy próbálsz segítni. Igy van beírva, de mégsem hajlandó. " Nincs elérhető adat .." a válasz.A bosszantó hogy eddig az összes ROM-l müködött.
Csakosz : )Az meg oldható, hogy HomeTab-on az ébrsztő meg érintésekor a G-Alarm induljon ? Szerkeszthető-e ez a M2DC-ben ? Vagy máshol kell, ha lehet ?[/quoteA G-alarm ha fel van telepítve a home tabon az ébresztő érintésére indul. A G-alarm beállításainál pedig be lehet állítani hogy működjön együtt a touchfloval és akkor a beállított ébresztést is kijelzi a home tabon
Nekem is volt egy rövid ideig ez ("Nincs elérhető adat..."), de aztán magától elmúlt egy pár próbálkozás után.Amúgy nekem majdnem ugyanez van beírva, csak Kaposvár helyett Fonyód, de a többi kód ugyanaz... Szerk.: Jah, még annyit esetleg, hogy nézd meg még egyszer az XML file-t, figyelve, hogy nincsen e benne oda nem illő kód! (Nálam sokszor belekerül főleg az elejébe olyan kódok, amiket nem én rakok oda és az összezavarja a dolgokat.)Valamint próbáld meg, hogy távolítsd el a városokat és add hozzá újból. Lehet, hogy a registry kuszálódott össze!
A G-alarm ha fel van telepítve a home tabon az ébresztő érintésére indul. A G-alarm beállításainál pedig be lehet állítani hogy működjön együtt a touchfloval és akkor a beállított ébresztést is kijelzi a home tabonCsakosz : )Nekem sem nem müködik a M2D-ben, sem a beállításokban nincs utalás az M2D-re. G-Alarm 2.3-as verzióval próbálkoztam !
Ami ezt eredményezi. hogy a home tabon kijelzi az éppen aktuális ébresztést. egyébként adj valami elérhetőséget email.címet és elküldöm neked az én verziómat nekem régebbi verzió van fent de működik .
Kijelzi, csak ha rányomsz akkor a samsungos ébresztő jön elő,és nem a g-alarm.Hogy lehet +oldani,hogy a g-alarm legyen alapértelmezett?
Igazából ezt nem tudom megmondani. Nálam telepítés után alapértelmezetté válik minden romon ami eddig fent volt így volt.
Még nem jutottál semmire?