2024, 11 25, 01:24:59

Szerző Téma: Manila 2D Omniára- Tippek és trükkök.  (Megtekintve 70688 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető blod001

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM 11
Re: Manila 2D Omniára- Tippek és trükkök.
« Reply #325 Dátum: 2010, 09 04, 21:24:53 »
Nálam valami ilyesmi lett!:)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #326 Dátum: 2010, 09 05, 20:51:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam valami ilyesmi lett!:)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Jó.  :ok: Azt áruld el hogy hol írom át az alsó gombokat? Wifi és Bluetooth-ra gondolok.  ;)
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető blod001

« Reply #327 Dátum: 2010, 09 06, 15:00:48 »
Jó.  :ok: Azt áruld el hogy hol írom át az alsó gombokat? Wifi és Bluetooth-ra gondolok.  ;)

Én OCK M2D ROM-ot használok elmondom abba, hogy van. Action Screen vagy Start Menu > Tools-nál van egy olyan, hogy M2D Costumizer. Megnyitod, 3. fül Softkeys > Left Softkey Command > My Device > Windows és itt lesznek a programok. Betallózod és átnevezed. Másiknál ugyanez.

Nekem meg egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor pl Operával netezek és bezárom akkor a Manila is újraindul (Launching TouchFlo vagy valami ilyesmit ír ki a todayen) és ilyenkor nekem eltűnik a Resco Today plugin is és vagy SR kell vagy M2Dtp configgal apply és bezárás. Közbe rájöttem, hogy nem csak Operánál, hanem kb minden egyes programnál eljátssza ezt. Nálatok is leáll az M2D amikor csináltok valamit és újraindul? Illetve lenne még egy kérdésem, ez kicsit lehet, hogy ROM specifikus, de hiába van kb 50mb free ram-om, mindig csak 1 programot enged futni a háttérbe, nem X-el bezárom hanem telefon lerakó gombbal háttérbe rakom a programot, megnyitok mást egy ideig még megy, de 5-10 mp múlva bezárja. Így pl nem tudok egyszerre msn-ezni meg zenét hallgatni, mert valamelyiket bezárja. Nincs erre valami beállítás vagy buhera? Huh kicsit zavaros lett, de remélem érti valaki és tud segíteni!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #328 Dátum: 2010, 09 06, 15:24:30 »

Nekem meg egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor pl Operával netezek és bezárom akkor a Manila is újraindul (Launching TouchFlo vagy valami ilyesmit ír ki a todayen) és ilyenkor nekem eltűnik a Resco Today plugin is és vagy SR kell vagy M2Dtp configgal apply és bezárás. Közbe rájöttem, hogy nem csak Operánál, hanem kb minden egyes programnál eljátssza ezt. Nálatok is leáll az M2D amikor csináltok valamit és újraindul? Illetve lenne még egy kérdésem, ez kicsit lehet, hogy ROM specifikus, de hiába van kb 50mb free ram-om, mindig csak 1 programot enged futni a háttérbe, nem X-el bezárom hanem telefon lerakó gombbal háttérbe rakom a programot, megnyitok mást egy ideig még megy, de 5-10 mp múlva bezárja. Így pl nem tudok egyszerre msn-ezni meg zenét hallgatni, mert valamelyiket bezárja. Nincs erre valami beállítás vagy buhera? Huh kicsit zavaros lett, de remélem érti valaki és tud segíteni!
Szia! Nekem is ugyanez a helyzet a TouchFlo-val, ezért ki is ábrándultam belőle :( remélem egyszer valaki ezt is megoldja (ja, és tuti nem ROM hiba, mert ez a harmadik m2D Rom az Omnián...)

Nem elérhető blod001

« Reply #329 Dátum: 2010, 09 06, 17:40:53 »
Szia! Nekem is ugyanez a helyzet a TouchFlo-val, ezért ki is ábrándultam belőle :( remélem egyszer valaki ezt is megoldja (ja, és tuti nem ROM hiba, mert ez a harmadik m2D Rom az Omnián...)

Ezt arra értetted, hogy újraindul a TouchFlo, vagy arra, hogy nincsen nálad se igazából multitasking. Amúgy az, hogy a Resco Today Plugin folyton eltűnik az azóta már megoldódott. Abban én voltam a ludas!:) Az, hogy újraindul a TouchFlo nem egy nagy tragédia mert 3-4 mp alatt betölt, engem csak azért zavart, mert ilyenkor eltűnt a Resco Today.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #330 Dátum: 2010, 09 06, 19:34:06 »
Ezt arra értetted, hogy újraindul a TouchFlo, vagy arra, hogy nincsen nálad se igazából multitasking. Amúgy az, hogy a Resco Today Plugin folyton eltűnik az azóta már megoldódott. Abban én voltam a ludas!:) Az, hogy újraindul a TouchFlo nem egy nagy tragédia mert 3-4 mp alatt betölt, engem csak azért zavart, mert ilyenkor eltűnt a Resco Today.

Nekem nyitva van több alkalmazás 1x-re.
És hogyan oldottad meg hogy TouchFlo újra indulása után ne keljen sr,hogy a Resco Today ne tűnjön el ?
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #331 Dátum: 2010, 09 06, 19:37:45 »
Én OCK M2D ROM-ot használok elmondom abba, hogy van. Action Screen vagy Start Menu > Tools-nál van egy olyan, hogy M2D Costumizer. Megnyitod, 3. fül Softkeys > Left Softkey Command > My Device > Windows és itt lesznek a programok. Betallózod és átnevezed. Másiknál ugyanez.
Hogy én eddig nem jöttem rá,pedig már jó ideje használok M2D-t.  :oops:
Igaz,jó pap is holtig tanul.  :D

Nem elérhető blod001

« Reply #332 Dátum: 2010, 09 06, 21:14:45 »

Nekem nyitva van több alkalmazás 1x-re.
És hogyan oldottad meg hogy TouchFlo újra indulása után ne keljen sr,hogy a Resco Today ne tűnjön el ?
Közbe rájöttem, hogy most is eltűnik a Resco Today, csak eddig délután nem volt rá példa, hogy újra betöltődjön a TouchFlo. Ezt tök random csinálja, de baromira zavar. Elindítottam a G-Alarmot, kiléptem belőle és újratöltötte a TouchFlo-t és megint be kellet kapcsolni a Resco Todayt. Most végigmentem az összes programomon, megnyitottam, bezártam, köztük a G-Alarm-al is megcsináltam, de nem indította újra a TouchFlo-t. Amúgy nálam, most úgy néz ki, hogy 2 programot enged futtatni a háttérben. Pl CorePlayer meg Opera Mini, de ha megnyitom az MSN-t is, akkor már a CorePlayert bezárja. Szerintem van benne valami védelem, hogy ha egy bizonyos százalékhoz ér a RAM használtság, akkor bezár valamit. Talán emiatt is áll le a TouchFlo random. Jó lenne ezt kikapcsolni. Favorite Hackings-ben láttam olyat, hogy "SD Memory, MMC Memory, NAND Memory Power Manager. Ezek be vannak kapcsolva, lehet hogy valamelyiket ki kéne lőni. De csak tippelek.
Ui: SR nem kell a Resco Today-hez. M2Dtp config, apply, exit, csúszka oldalra, vissza és már ott is van a Resco!:)

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #333 Dátum: 2010, 09 06, 21:34:55 »
Ui: SR nem kell a Resco Today-hez. M2Dtp config, apply, exit, csúszka oldalra, vissza és már ott is van a Resco!:)
Nekem így nem megy.  :( Ha kilépek a TP-ból akkor újraindul a TouchFlo,és nem jelenik meg.
Valahogy be kellene állítani hogy ne induljon mindig.Csak hogyan!?
És mindig hibaüzenettel lép ki.

Nem elérhető blod001

« Reply #334 Dátum: 2010, 09 06, 21:57:09 »
Nekem így nem megy.  :( Ha kilépek a TP-ból akkor újraindul a TouchFlo,és nem jelenik meg.
Valahogy be kellene állítani hogy ne induljon mindig.Csak hogyan!?
És mindig hibaüzenettel lép ki.

Én a te leírásod alapján csináltam!:D Csak téged tudlak idézni!
"Telepítsd, a  M2D TodayPage és a Easy Launcher.plugint, majd állítsa le a Manilat a beállítás / ma / tételek ... majd reset. - Utána indítsd el a készüléket vissza a beállítás / ma / tételek és válasszuk az Easy Launchert  és válaszd ki hogy milyen alkalmazásokat (ikonok), akarsz.Aztán menj a M2D programba, menny a második fülön (Windows), ahol a Easy Launcher van és OKézd le.Menj vissza a beállítás / ma / tételek és pipázd ki a TouchFLO és a  Easy Launchert.Ok.Kész már ott kellene lenni.Ha nem csinálsz SR-t a manila kikapcsolása után akkor hibát fog írni a M2D TP,de nem baj lépj ki és akkor is kellene mennie. Ha nem látod akkor alul a csúszkát húzd el majd vissza a főoldalra és már ott is van. Egyszerűbben nem tudom leírni. "

M2Dtp programot felraktam külön (Easy Launcherre nincs szükségem) TouchFlo kikapcs, SR, Resco Today bekapcsolása külön és beállítása, M2Dtp-be apply, exit, majd TouchFlo bepipálása a settingsben, SR és azóta nekem jó. Egyébként találtam egy szép Iconpack-et amit cab-ként lehet feltelepíteni. Elég pofás.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #335 Dátum: 2010, 09 06, 22:06:06 »
Én a te leírásod alapján csináltam!:D Csak téged tudlak idézni!
"Telepítsd, a  M2D TodayPage és a Easy Launcher.plugint, majd állítsa le a Manilat a beállítás / ma / tételek ... majd reset. - Utána indítsd el a készüléket vissza a beállítás / ma / tételek és válasszuk az Easy Launchert  és válaszd ki hogy milyen alkalmazásokat (ikonok), akarsz.Aztán menj a M2D programba, menny a második fülön (Windows), ahol a Easy Launcher van és OKézd le.Menj vissza a beállítás / ma / tételek és pipázd ki a TouchFLO és a  Easy Launchert.Ok.Kész már ott kellene lenni.Ha nem csinálsz SR-t a manila kikapcsolása után akkor hibát fog írni a M2D TP,de nem baj lépj ki és akkor is kellene mennie. Ha nem látod akkor alul a csúszkát húzd el majd vissza a főoldalra és már ott is van. Egyszerűbben nem tudom leírni. "

M2Dtp programot felraktam külön (Easy Launcherre nincs szükségem) TouchFlo kikapcs, SR, Resco Today bekapcsolása külön és beállítása, M2Dtp-be apply, exit, majd TouchFlo bepipálása a settingsben, SR és azóta nekem jó. Egyébként találtam egy szép Iconpack-et amit cab-ként lehet feltelepíteni. Elég pofás.
Én is így csináltam.És neked nem hibaüzenettel lép ki?
Ezek az ikonok HD2 -re vannak.  :)

Nem elérhető blod001

« Reply #336 Dátum: 2010, 09 07, 07:09:44 »
Én is így csináltam.És neked nem hibaüzenettel lép ki?
Ezek az ikonok HD2 -re vannak.  :)
Nem, nálam nem lép ki. Feltelepítettem ezt a iconpack-et és tökéletesen működik!:)
Nálam today-en nem váltja át névnapokat csak SR után. Valami ötlet?

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #337 Dátum: 2010, 09 07, 20:57:19 »
Feltelepítettem ezt a iconpack-et és tökéletesen működik!:)
Melyik az a letöltő link? Nem találom.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #338 Dátum: 2010, 09 07, 22:00:11 »
M2Dtp programot felraktam külön (Easy Launcherre nincs szükségem)
Odatudnád adni nekem azt a M2dTP-t ami neked van Launcher  nélkül?

Nem elérhető blod001

« Reply #339 Dátum: 2010, 09 08, 08:26:47 »
Az iconpack-hez itt van a letöltő link You are not allowed to view links. Register or Login
Az M2D tp-t most nem tudom elküldeni, mert suliba vagyok. Majd délután küldöm.

Nem elérhető blod001

« Reply #340 Dátum: 2010, 09 08, 15:34:50 »
M2D Today Page: You are not allowed to view links. Register or Login
Icon Pack (elrontottam a linkelést): You are not allowed to view links. Register or Login

Szerk: javítottam a linket- patience

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #341 Dátum: 2010, 09 08, 21:22:49 »
M2D Today Page: You are not allowed to view links. Register or Login
Icon Pack (elrontottam a linkelést): You are not allowed to view links. Register or Login

Szerk: javítottam a linket- patience
Hát ez a TP sokkal jobb.  :ok: Nemlép ki hibaüzenettel,és nem kell sr minden egyes beállításnál. Koszi.  :)
De az ikon packot töröltem mert nem mindet változtatta át.Nem volt szép.

Nem elérhető blod001

« Reply #342 Dátum: 2010, 09 08, 21:43:14 »
Hát ez a TP sokkal jobb.  :ok: Nemlép ki hibaüzenettel,és nem kell sr minden egyes beállításnál. Koszi.  :)
De az ikon packot töröltem mert nem mindet változtatta át.Nem volt szép.
Nálam az összes alap ikont átváltoztatta, csak azokat nem amelyik programokat én telepítettem külön. Örülök, hogy működik az M2D tp. Nekem most az a bajom, hogy néha magától leáll a TouchFlo ha bezárok egy programot, pedig van elég RAM-om. 2 programnál többet egyszerre nem tudok megnyitni ez baromira zavar, emiatt is áll le a TouchFlo. Nem tud senki erről a korlátozásról, hogy ez mi? Nekem ne zárjon be basszus 1 programot se magától, akkor se ha már csak 20mb free RAM-om van! >:(

Nem elérhető gabi123

• HardwareOC
  • Navigáció / Navigation: ZTE Blade + IGO 8
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: 2.2 Kelzsoca R11_HUN
« Reply #343 Dátum: 2010, 09 09, 15:11:39 »
Sziasztok! OCK Eclipse-t próbálgatom, nekem kicsit snassz volt a szinte teljesen fekete háttér, így teljes képernyős HTC Weather képeket szerettem volna/szeretném használni.

Eredmény a képeken.

Van valami megoldás arra, hogy az alsó blokk átlátszó legyen? A felső jó így, mert ha az is átlátszó lenne teljesen beleolvadna az óra, alul viszont ily módon eléggé csúnyácska, ha az iPhone today gombjai kicsit belesimulnak az túlélhető.

Előre is köszönöm a tippeket!

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #344 Dátum: 2010, 09 09, 19:24:53 »
Sziasztok! OCK Eclipse-t próbálgatom, nekem kicsit snassz volt a szinte teljesen fekete háttér, így teljes képernyős HTC Weather képeket szerettem volna/szeretném használni.

Eredmény a képeken.

Van valami megoldás arra, hogy az alsó blokk átlátszó legyen? A felső jó így, mert ha az is átlátszó lenne teljesen beleolvadna az óra, alul viszont ily módon eléggé csúnyácska, ha az iPhone today gombjai kicsit belesimulnak az túlélhető.

Előre is köszönöm a tippeket!
A háttérváltás segít rajta.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #345 Dátum: 2010, 09 09, 19:36:23 »
 M2D Today Page 0.3.3-as.

Ha valaki kipróbálta írja meg ide hogy milyen,hogy működik.
Én nem próbáltam.

Nem elérhető blod001

« Reply #346 Dátum: 2010, 09 10, 08:11:14 »
M2D Today Page 0.3.3-as.

Én nem próbáltam.
Ha hazaértem feldobom. Eclipse-hez kapcsolódóan, lenne kérdésem. Alul ahol vannak launcherbe az ikonok (opera, music stb) Oda lehet mást is betenni? Pl Resco Explorer stb. De annak már nem lesz olyan fekete ikonja, igaz? Na remélem értitek.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #347 Dátum: 2010, 09 10, 13:30:03 »
Ha hazaértem feldobom. Eclipse-hez kapcsolódóan, lenne kérdésem. Alul ahol vannak launcherbe az ikonok (opera, music stb) Oda lehet mást is betenni? Pl Resco Explorer stb. De annak már nem lesz olyan fekete ikonja, igaz? Na remélem értitek.
Szerintem oda nem lehet mást tenni csak ami benne van.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
« Reply #348 Dátum: 2010, 09 11, 15:46:33 »
M2D Today Page 0.3.3-as.

Én nem próbáltam.
Nem engedte nekem az előző verzió eltávolítását,de végül is átírta a 0.3.3-ra.
Tesztelem hogy jobb e.De ti is írjatok meg a tapasztalatokat.

Nem elérhető Paul

• Navigáció / Navigation: Garmin Oregon 650
  • PDA: HUAWEI P9
  • PDA ROM: B180
« Reply #349 Dátum: 2010, 09 11, 22:34:58 »
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy a today oldalnál a az Egész napos esemény  (all day)felíratot hogy lehetne eltüntetni?Próbáltam a HTCHomeSettings.xml fájlba keresni de ilyet nem találtam sehol.
Illetve lenne még egy kérdésem:olvasgattam a .xml fájlt és találtam egy részt ahol ki illetve be lehet kapcsolni különböző tab-okat az alsó görgető sávhoz.Ha átállitom és felülirom az eredetit akkor nem indul el csak a szokásos bökj ide felirat jelenik meg a képernyön de nem történik semmi sem.Valamit még át kellene állitani?