Nekem nyitva van több alkalmazás 1x-re.
És hogyan oldottad meg hogy TouchFlo újra indulása után ne keljen sr,hogy a Resco Today ne tűnjön el ?
Közbe rájöttem, hogy most is eltűnik a Resco Today, csak eddig délután nem volt rá példa, hogy újra betöltődjön a TouchFlo. Ezt tök random csinálja, de baromira zavar. Elindítottam a G-Alarmot, kiléptem belőle és újratöltötte a TouchFlo-t és megint be kellet kapcsolni a Resco Todayt. Most végigmentem az összes programomon, megnyitottam, bezártam, köztük a G-Alarm-al is megcsináltam, de nem indította újra a TouchFlo-t. Amúgy nálam, most úgy néz ki, hogy 2 programot enged futtatni a háttérben. Pl CorePlayer meg Opera Mini, de ha megnyitom az MSN-t is, akkor már a CorePlayert bezárja. Szerintem van benne valami védelem, hogy ha egy bizonyos százalékhoz ér a RAM használtság, akkor bezár valamit. Talán emiatt is áll le a TouchFlo random. Jó lenne ezt kikapcsolni. Favorite Hackings-ben láttam olyat, hogy "SD Memory, MMC Memory, NAND Memory Power Manager. Ezek be vannak kapcsolva, lehet hogy valamelyiket ki kéne lőni. De csak tippelek.
Ui: SR nem kell a Resco Today-hez. M2Dtp config, apply, exit, csúszka oldalra, vissza és már ott is van a Resco!:)