Sziasztok.
Segítsen már valaki nekem.-)Szeretnék live wallpapert a telefonomra és még egy két alkalmazást de mindenhol azt olvasom,hogy ehhez ki kell rootolni a telefonomat.Ez egy galaxy spica i5700-as,amit kártyafüggetlenül vettem.a telefonon a következők vannak:
pda:i570exxjd2
phone:i570exxjc1
csc:i570exehjf1
Utánaolvastam és egyszerűen ott tartok,hogy fingom sincs mit is kéne tennem.Itt mindenki csak úgy dobálózik a romokkal meg a verziószámokkal:-)Odáig jutottam,hogy hozzá sem merek kezdeni.Olvastam erről a froyo 2.2-es frissítésről is.Inkább megvárnám a hivatalos verziót,mert ha jól értettem rootolni enélkül is lehet nem?Szóval aki ért hozzá,kérem segítsen.Letöltöttem az odint meg ilyeneket.Próbáltam a z4root-al ,de SEMMI!!!!!Úgyanúgy nem változott semmi.Olvastam ezt a download módot.Aztán odin.Eddig oké is de mit is kell betallóznom,és a telefonra rakni?Teljesen elveszettem a fonalat.Mondom a froyo-val még várnék csak szeretnél liwe wallpapert első körben.Szó val csak egyszerűen ki szeretném rootolni a telefont.Persze ha van olyan rom ami már stabil és azt mondjátok meg lehet próbálni az is okés.Szóval tudom már többször leírtátok de most még egyszer normálisan,érthetően leírná valaki mit is kéne csinálnom?
?
Köszönöm