0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Üdv! Nem hiszem hogy nálam,a Odinnal lehet a probléma,xp van fennt a gépen. Valamleyik nap hogy jártam:megvolt a rootolás, bejött szépen a samdroid a kijelzőn, utána hang nélkül a Samsung felirat és a kriksz-kraksz ábra,a kijelzőn a Samsung kiirás ,és ennyi.Egyszerűen nem volt képes ,újraindulni,bármit is csináltam .
tudna vki nekem egy rootexplorer linket???a legujabbat ha lehet???köszi előre is!
A Rootexplorer fizetős program. Egyszer megveszed, utána mindig a legfrissebbre updatelődik.
Sziasztok!Nem tudom letölteni a LiveWallpapers_nexusone.apk file-t! Valaki segítsen!
2.1 van a Spican? Csak azon megy.
Persze! A gépemre nem tudom letölteni a 4shared linkről...
Estleg újrarakni? Akár a ROM (firmware)-ot is
Este megkapom attól akié volt a 4shared, (törölte a file-okat) és feltöltöm máshova. Kitartás
Ibolya512 segítségével leírom a folyamatot:Feltételezem, hogy fent van már a 2.1.Ezután rootolod így:Odinba a pdahoz betallózod ezt: You are not allowed to view links. Register or LoginAz ops-hez pedig az ebben lévő .ops file-t: You are not allowed to view links. Register or Login Ha ez kész, megveszed a Rootexplorert, majd követed ezt a leírást: You are not allowed to view links. Register or LoginIboly512-nek már úsznak a halacskái, installálta a Lockbot prot hogy ne is fagyjanak le. További kérdésekre ő fog válaszolni, mert nekem nincs Spicam
Elnézést, ha már volt, de nem találom.. :oops:A root-olós pda fájlt honnan lehet letölteni, mert ez a link nem működik.
szia...vmi miatt nem sikerül...connection setupnál megáll az egész...emlékszem mikor frissitettem akkor is az ops fájlal volt a gond.abból nekem van 1 ujjabb azzal sikerült frissitenem ,de most a rootolá nem megy...nem vagy pécsi véletlenül??müxix a live rendesen ?
You are not allowed to view links. Register or Login
2. Csomagoljuk ki az SD kártyára a libRS.7z tartalmát az LW könyvtárba (hozd létre)Még egy" okos" kérdés, ezt hol találom: libRS7zip?
Ezt a mázlit, megtaláltam egy korábbi mentésemben.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen usb módba kell állítani a spicát, hogy tudjam rootolni? Az usb hibakeresést be kell pipálni?
Helló. a spicán hogy tudom álitani hogy megkérdezze, hogy milyen módba mentse a dolgokat?? Köszi.