0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ilyet még nem láttam.... asztalon pihen a Samu már vagy fél órája, s mikor rápillantok éppen az S betű villódzik a képernyőn, majd elindult és kérte a pinkódot... újraindult... Önálló életre kelt?
Olyan gondom van, hogy a tárcsázandó nevek keresésére használom a "menü hosszan lenyom" funkciót, tehát a google keresőjét (általában offline), mert ez keres ékezetes betűkre is, és most valamiért vár kb 5 másodpercet és csak utána kezd el keresni, persze utána pikk-pakk megvan mondjuk, csak mintha korábban a billentyűk lenyomásával szinte azonnal hozta volna a találatokat. Vezetésnél zavar igazából. Valakinek van lövése ehhez?A kereső beállításainál a google search settingsnél nincs pipa a "show web suggestions" és "kereshető elemeknek" pedig csak a névjegyeket adtam meg. Ja és JM9-em van még, bár sztem a Froyon is hasonlónak kell lennie a beállításoknak.
Én is azt használom, de mióta frissíttetem, kilóg a képernyőről a hőfok. Neked nem volt ilyen bajod vele?
Közben szerencsém volt és véletlenül megoldottam a saját problémám. Szóval a keresőm volt belassulva amit tárcsázáskor használok a nevek gyors megkeresésére. nyomtam neki a "keresés" beállításaiban egy "keresési gyorsgombok törlését" és egyből begyorsult a cucc. Valszeg már rengeteg keresést cachelt valahol és azt időbe tellett betölteni.
De igen. Nálam is kilóg.Azt nem tudom, hogy egy megvásárolt programot hogyan lehet uninstall után, ismét feltelepítve regisztráltá tenni?
Sziasztok,Lehetséges az, hogy az efs mappám full üres legyen. Mert nézegettem a telefonra telepített astro-val, és teljesen üresnek mutatja.
Én a dropboxból szedtem el, de pssssszt... frissíteni meg a saját oldaláról lehet.
Samsung Electronics Magyar Zrt írta: A Galaxy S készülékre tervezett, Android 2.2 - Froyo frissítés Magyarországon való megjelenésének időpontjával kapcsolatban jelenleg nincs hivatalos információnk.Vicc ez egész komolyan.......
Nekem az APNDroid progival van gondom. Nem tudtok esetleg hasonló progit, ami normálisan működik?A program egyébként arra jó, hogy letiltja a 3G, HSDPA, GPRS adatforgalmat a telefonon, így kíméli az akksit és csökkenti az adatforgalmat.
Az alábbi widget-et használom arra, hogy egyszerűen kikapcsoljam, vagy engedélyezzem a mobilnet kapcsolatot:Toggle Data WidgetYou are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Smoda widget, vagy vannak ezek a kombinált widgetek: SwitchPro Widget, Power Control plus stb.
Szörnyű otromba nagy ikonja van
helosztok az lenne kérdésem hogy van e má magyarországon froyo 2.2 frissítés kiesen keresztül? és ha igen akkor abban szeretnék segítséget kérni hogy nekem a kies azt írja hogy má a legújabb van rajta de ez nem igaz mert 2.1-et ír a teló? előre is köszi a segítséget! t-mobile-os (galaxy s)
Én már régóta azon az állásponton vagyok, hogy nem lesz 2.2, hanem rögtön a 2.3-at kapja az SGS.