0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Szia, hogy resetelted?
A Samsung App-ban állítólag megjelent a You are not allowed to view links. Register or Login, de nekem a product code-om miatt nem. Valaki fel tudná dobni a Dropbox-ba az .apk-ját?
Tényleg megjelent és le is töltöttem,köszi a tippet,ha nem írod észre se vettem volna ha megmondod hogy a samsungapps-os programoknak hová menti az apk-ját akkor megoldható lenne.
Ha tőlem kérdezted, akkor factory reset volt.
tuti a data/app -ba amúgy mi ez a progi?
Jogos,tényleg ott volt csak elsőre nem találtam meg a hosszú fájlnév miatt.Amúgy olyan ez a program mint a google sky map csak sokkal jobban néz ki,kicsit még fapados a funkciólista de gondolom ez a lite jelzés miatt vanKicsit szégyenlem magam de még eddig nem próbáltam ki a dropbox eme funkcióját de hogy kell megosztani másokkal a linket?
SOS SOS SOS!!SEGÍTSÉG!!Csináltam egy gyári visszaállítást menüből...utána nem boot-olt a készülék... csináltam egyet 3 gombos módszerrel is... reboot... és semmi...az effekt után elakad és sötétség... aztán rezeg egy rövidet majd kettőt gyorsan egymás után!!! HELP kérlek!!!!
rom ujrarakás előtt egy utolsó tipptelep ki bemajd megint recoverywipe data cachefr( ha cwm-ed van akkor dalvik törlés))háth... ha mégse akkor új rom odinnal
Oké újabb gond van... nincs market Egyáltalán... egy ikon se semmi... mit tegyek? Tud valaki segíteni?
Ha minden igazYou are not allowed to view links. Register or Login@tariattila köszi a tippet.
a FAQ ban írt market gondok megoldásait nézted? hátha valamelyik jó lenne a bajodrabár nem tudom mi lehet ez
Sziasztok,felraktam az i9000 XWJPA-trootoltamsztupy lagfix, bekapcsolva,meg a hardcore@speedmod-k9-300hz. Viszont vmi nem stimmelMit kurtam el?a quadrantom 1400 körüli ertekeket mer.A linpack meg 13:S:SValaki segitsen pls:)Mitöl lehet ez?
sziasztok. sgs ugye lejátszik .mkv formátumot? remélem jól tudom. próbálom memóriakártyára másolni, de nem engedi TC, pedig szűz 8Gb-os kártya. miért, és mi lenne a teendő?
Letudja játszani az mkv- fájlt. A kártyára szerintem azért nem engedi másolni,mert 4 GB-nél nagyobb a film. A kártya viszont fat formátumra lehet formázva,ami nem teszi lehetővé a 4 Gb-nél nagyobb fájlok másolását.
aham, köszi, ez igaz mert nagyobb mint 4Gb. most ilyenkor ez felejtős, vagy van megoldás?