2024, 11 26, 14:35:21

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158871 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #8325 Dátum: 2010, 12 02, 09:00:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Valaki tapasztalt hasonló problémát? WIFI bekapcsolása után nem akar kapcsolódni. Volt már router reset, wipe cache, stb. "IP-cím lekérés innen..." felirat utána "Szétkapcsolva", és annyi. 2 laptop, csajom Galaxy 3-a minden gond nélkül kapcsolódik.
ahha. nálam mostanában a 3.ra működik. ha nem megy egyből, akkor bemegyek a beállításokba, vezeték nélküli és hálózati-wifi beállítások-ekkor az látszik, hogy hiba. megvárom, amíg mást ír ki és ekkor pipálom ki. általában így működik. nem tudom miért van, lehet, hogy a rom, ami föntvan, az  csinálja.
de egy újraindítás után megtáltosodik általában és simán száguld fel a wifire.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #8326 Dátum: 2010, 12 02, 09:42:30 »
Ezt láttátok már, hogy van kies uninstalláló progi külön?  :shock: UninstallKies a neve.

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: P5100 - Google navigáció :-)
  • PDA: HTC One M8
  • PDA ROM: 5.0.1 Stock
« Reply #8327 Dátum: 2010, 12 02, 10:36:30 »
Azt meg lehet-e csinálni, hogy amikor egy képnél a megosztásra nyomok és ott kijön, hogy Picasa, bluetooth, gmail, Allshare, üzenetek stb., akkor ott azt is kíírja, hogy facebook, szóval, hogy így egyszerűen facebookra is fel lehessen tölteni a képet?

Ha van telepítve facebook alkalmázod (beállítások, fiókok és szinkronizálás, fiók hozzáadása), akkor megjelenik a megosztási lehetőségek között. Nekem szépen működik twitterrel, dropbox-szal, facebookkal és facebook chat-tel is
VIGYÁZAT! AZ ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZER FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #8328 Dátum: 2010, 12 02, 11:05:41 »
Ezt láttátok már, hogy van kies uninstalláló progi külön?  :shock: UninstallKies a neve.

úgy látszik nagy volt rá az igény:-)))

gondolom 10x utánírja még 00000-val a blokkokat is:-)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #8329 Dátum: 2010, 12 02, 11:08:44 »
úgy látszik nagy volt rá az igény:-)))

gondolom 10x utánírja még 00000-val a blokkokat is:-)
rotfl meghajtók formázás után pedig kiírja, hogy most már eldobható a vinyó és helyezz be egy újat  :D

Nem elérhető birorichard36

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPP
« Reply #8330 Dátum: 2010, 12 02, 11:34:04 »
Köszi mindenkinek a WIFI-s tippeket! Megmagyarázhatatlan okból most ismét működik. A statikus IP-s app-ot kipróbálom, ha legközelebb megint csintalankodni kezd.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8331 Dátum: 2010, 12 02, 11:39:17 »
Köszi mindenkinek a WIFI-s tippeket! Megmagyarázhatatlan okból most ismét működik. A statikus IP-s app-ot kipróbálom, ha legközelebb megint csintalankodni kezd.
azért jó, mert AP-nként azt állítasz be neki, amit akarsz, ha nem állítasz be semmit, akkor meg megy a DHCP

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #8332 Dátum: 2010, 12 02, 13:01:32 »
A megvásárolt "Animated Weather PRO" programba be tudtam tenni a saját városomról készült képet háttérnek.
 Tegnap uninstalláltam véletlenül (félrenyomtam :) )
 Újratelepítettem a Marketből, és ismét kiírja, hogy BUY.
 Hogyan tudom ismét regisztrálttá tennem?

Nem elérhető sound73

• PDA: samsung galaxy S5
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #8333 Dátum: 2010, 12 02, 13:38:31 »
Üdv! Valaki elmagyarázná mire való a langfix, mert erre a magyarázatot nem találom,vagy én vagyok béna.
köszi

Nem elérhető kid81

• PDA: samsung galaxy i9000 gt
  • PDA ROM: I9000XJWFF
« Reply #8334 Dátum: 2010, 12 02, 14:01:12 »
Sziasztok, Másik oldalon, elolvastam az EFS mappa mentését, leszedtem a * nvbackup.zip fájlt kicsomagoltam, a készüléket rádugtam a gépre kettő katt a efs_backup.bat-ra, a program lefuttatta magát. Most hol találom meg a lementett EFS mappát ha mindent jól csináltam amit el tudok menteni a gépre? Ezután elkezdtem a 3 gombos recovery/download kombináció előcsalogatása fejezetet.Egy dolgot rosszu csináltam a leírtak alapján a rendszerleíróadatbázis futtatásánál két helyen is szerepel a Model name na véletlenül átírtam mind a kettőt GT-I9000M-re. Ez mekkora probléma? A leírásban viszont van egy utalás, hogy "DEVCONINFO: itt két helyen is szerepel a régi ROMunk adata, cseréljük e csak azokat a fentebb írtakra" most akkor ezt mire cseréljem le mert sajna nem értem, hogy fentebb mi lett eírva és, hogy akkor mire cseréljem le Az oldalt amit ti ajánlottatok, be linkelném, hogy tudjátok elolvasni, és ha tudtok, segítsetek. Köszi Ez lenne az oldal.You are not allowed to view links. Register or Login Végeredményben amit el szeretnék érni a készülékemen, hogy tudjam download/ recovery módba rakni, ezután pedig szeretném a ROM-ot frissíteni, mile fel szeretném tudni telepíteni a készülékre a flash player 10.1-et.

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #8335 Dátum: 2010, 12 02, 14:05:47 »
Sziasztok, Másik oldalon, elolvastam az EFS mappa mentését, leszedtem a * nvbackup.zip fájlt kicsomagoltam, a készüléket rádugtam a gépre kettő katt a efs_backup.bat-ra, a program lefuttatta magát. Most hol találom meg a lementett EFS mappát ha mindent jól csináltam amit el tudok menteni a gépre? Ezután elkezdtem a 3 gombos recovery/download kombináció előcsalogatása fejezetet.Egy dolgot rosszu csináltam a leírtak alapján a rendszerleíróadatbázis futtatásánál két helyen is szerepel a Model name na véletlenül átírtam mind a kettőt GT-I9000M-re. Ez mekkora probléma? A leírásban viszont van egy utalás, hogy "DEVCONINFO: itt két helyen is szerepel a régi ROMunk adata, cseréljük e csak azokat a fentebb írtakra" most akkor ezt mire cseréljem le mert sajna nem értem, hogy fentebb mi lett eírva és, hogy akkor mire cseréljem le Az oldalt amit ti ajánlottatok, be linkelném, hogy tudjátok elolvasni, és ha tudtok, segítsetek. Köszi Ez lenne az oldal.You are not allowed to view links. Register or Login Végeredményben amit el szeretnék érni a készülékemen, hogy tudjam download/ recovery módba rakni, ezután pedig szeretném a ROM-ot frissíteni, mile fel szeretném tudni telepíteni a készülékre a flash player 10.1-et.
odinos megoldás gyorsabb, egyszerűbb a 3gombos hibára.
efs tartalom az memoria gyökérkönyvtárában lesz.
Nagy gáz, kis szerencse!

Lacus_

• Vendég
« Reply #8336 Dátum: 2010, 12 02, 14:49:46 »
ahha. nálam mostanában a 3.ra működik. ha nem megy egyből, akkor bemegyek a beállításokba, vezeték nélküli és hálózati-wifi beállítások-ekkor az látszik, hogy hiba. megvárom, amíg mást ír ki és ekkor pipálom ki. általában így működik. nem tudom miért van, lehet, hogy a rom, ami föntvan, az  csinálja.
de egy újraindítás után megtáltosodik általában és simán száguld fel a wifire.
Nálam is ez van 3 napja hogy nem akar bekapcsolni a wifi  :hmm: >:(

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8337 Dátum: 2010, 12 02, 15:31:35 »

épp ma csináltam meg egy kollégámét:

1. szedd le a z4rootot, permanent, csináld meg
2. root explorerrel rakd ki a /efs mappát sd-re, majd pc-re
3. a faqból az odinos 3gombot csináld meg

ennyi.
nyugi, menni fog..

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8338 Dátum: 2010, 12 02, 15:43:11 »
Üdv! Valaki elmagyarázná mire való a langfix, mert erre a magyarázatot nem találom,vagy én vagyok béna.
köszi

ha megnyomsz egy gombot, elindítasz egy progit, nem reagál azonnal az sgs...ez a lag

a fix ezt megoldja, gyorsítja a telefont

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #8339 Dátum: 2010, 12 02, 16:43:00 »
Na kérem! Taccsra vágtam a kicsikét! Tudnátok ajánlani egy kiválóan működő froyo romot és hozzá egy linket?

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #8340 Dátum: 2010, 12 02, 16:47:24 »
Na kérem! Taccsra vágtam a kicsikét! Tudnátok ajánlani egy kiválóan működő froyo romot és hozzá egy linket?

ez alapon is jó DE felteheted rá a DocRom-ot is ha újabbra vágysz
alapnak mindenféleképpen EZ

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #8341 Dátum: 2010, 12 02, 16:59:40 »

ez alapon is jó DE felteheted rá a DocRom-ot is ha újabbra vágysz
alapnak mindenféleképpen EZ
Köszönöm!

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #8342 Dátum: 2010, 12 02, 18:47:54 »
Ha van telepítve facebook alkalmázod (beállítások, fiókok és szinkronizálás, fiók hozzáadása), akkor megjelenik a megosztási lehetőségek között. Nekem szépen működik twitterrel, dropbox-szal, facebookkal és facebook chat-tel is
Telepítve van és be van állítva, de nincs ott... :/
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető jimbo

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #8343 Dátum: 2010, 12 02, 18:59:05 »

Használnom is kellett, mert sehogyan sem tudtam frissíteni a KIES-t. Mindig elakadt és azt írta ki, hogy nincs net kapcsolat.
Leszedtem és újra tettem a legfrissebbet (és még mindig nincs froyo).
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető jimbo

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #8344 Dátum: 2010, 12 02, 19:00:34 »
A megvásárolt "Animated Weather PRO" programba be tudtam tenni a saját városomról készült képet háttérnek.
 Tegnap uninstalláltam véletlenül (félrenyomtam :) )
 Újratelepítettem a Marketből, és ismét kiírja, hogy BUY.
 Hogyan tudom ismét regisztrálttá tennem?

Én is azt használom, de mióta frissíttetem, kilóg a képernyőről a hőfok. Neked nem volt ilyen bajod vele?
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #8345 Dátum: 2010, 12 02, 19:01:12 »
Működik mégiscsak, köszi!
A facebook S alkalmazás nem volt elég, de miután feltettem a facebook for androidot utána már megjelent ott is. :)
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető Vatesz

• PDA: HTC One X
« Reply #8346 Dátum: 2010, 12 02, 19:14:10 »
Olyan gondom van, hogy a tárcsázandó nevek keresésére használom a "menü hosszan lenyom" funkciót, tehát a google keresőjét (általában offline), mert ez keres ékezetes betűkre is, és most valamiért vár kb 5 másodpercet és csak utána kezd el keresni, persze utána pikk-pakk megvan mondjuk, csak mintha korábban a billentyűk lenyomásával szinte azonnal hozta volna a találatokat. Vezetésnél zavar igazából. Valakinek van lövése ehhez?

A kereső beállításainál a google search settingsnél nincs pipa a "show web suggestions" és "kereshető elemeknek" pedig csak a névjegyeket adtam meg. Ja és JM9-em van még, bár sztem a Froyon is hasonlónak kell lennie a beállításoknak.

Nem elérhető berigazek

• Navigáció / Navigation: iGO,Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 Dual Sim SN-9002
« Reply #8347 Dátum: 2010, 12 02, 20:35:10 »
Igen az elejét neked a végét bárkinek aki tudja!!  :p bocsa a nevet nem irtam oda  :(

Akkor használd kérlek a ,,Válasz" gombot, ha nem esik nehezedre vagy, ha eddig nem mondta volna senki neked, hogy tudjuk, hogy kinek válaszolsz... :ok:
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

Nem elérhető kid81

• PDA: samsung galaxy i9000 gt
  • PDA ROM: I9000XJWFF
« Reply #8348 Dátum: 2010, 12 02, 20:38:55 »
Sziasztok,

Nvbackup-al szeretném lementeni, az /efs mappámat. Az ott leírtak szerint ha elindítom a programot, és követem az utasításokat, akkor elvileg az Sd kártya gyökérkönyvtárába le lesz mentve az Efs mappám. Na a program amikor ahhoz a részhez ér, hogy engedélyezzem a készüléken az alkalmazás futtatását, nem tudom mit kéne tenni. Ez miatt nem is készít mentést az efs mappámról. Köszi a válaszokat. Persze a program tovább lép és nem várja meg még engedélyezni tudnám a progi futását, legalább is gondolom, hogy végig fut, mert a végén kiírja, hogy a mentés véget ért nézd meg elkészültek-e a fájlok a belső memória nvbackup könyvtárába, ha igen a mentés sikerült.

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #8349 Dátum: 2010, 12 02, 20:46:12 »
Sziasztok,

Nvbackup-al szeretném lementeni, az /efs mappámat. Az ott leírtak szerint ha elindítom a programot, és követem az utasításokat, akkor elvileg az Sd kártya gyökérkönyvtárába le lesz mentve az Efs mappám. Na a program amikor ahhoz a részhez ér, hogy engedélyezzem a készüléken az alkalmazás futtatását, nem tudom mit kéne tenni. Ez miatt nem is készít mentést az efs mappámról. Köszi a válaszokat. Persze a program tovább lép és nem várja meg még engedélyezni tudnám a progi futását, legalább is gondolom, hogy végig fut, mert a végén kiírja, hogy a mentés véget ért nézd meg elkészültek-e a fájlok a belső memória nvbackup könyvtárába, ha igen a mentés sikerült.

A PDA-n fölugrik egy ablak ott nyomj az allow gombra
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!