2024, 11 26, 16:41:12
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158885 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető the_metal

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung GT-I9000 Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung's ICS B12
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #8275 Dátum: 2010, 11 30, 22:23:04 »
Üdv pípölz.

Felraktam végre a SztupY 3.0-t, speedmod-dal, már csak ki kéne csinosítani. Kezdtem egyből a lockscreen-nel, mert nekem a stock a bejövős. Viszont akárhányszor írtam felül rootexplorerrel a system/ftamework-ben lévő fájlt, nem történt smmi, reset után se. :S valaki?
Tisztelet a Gépésznek!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #8276 Dátum: 2010, 11 30, 22:34:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv pípölz.

Felraktam végre a SztupY 3.0-t, speedmod-dal, már csak ki kéne csinosítani. Kezdtem egyből a lockscreen-nel, mert nekem a stock a bejövős. Viszont akárhányszor írtam felül rootexplorerrel a system/ftamework-ben lévő fájlt, nem történt smmi, reset után se. :S valaki?
Ez Sztupy romjának a témájába való kérdés. A válasz is ott van: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető the_metal

• DOUBLE CLUB
« Reply #8277 Dátum: 2010, 11 30, 22:39:12 »
Ez Sztupy romjának a témájába való kérdés. A válasz is ott van: You are not allowed to view links. Register or Login

Azért írtam az előző hsz-t, mert az oldalról leszedtem a JPM-es filet, bemásoltam, de mégse történt semmi. :S Szóval el vagyok akadva. :(
Tisztelet a Gépésznek!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #8278 Dátum: 2010, 11 30, 22:41:37 »
Azért írtam az előző hsz-t, mert az oldalról leszedtem a JPM-es filet, bemásoltam, de mégse történt semmi. :S Szóval el vagyok akadva. :(
És újra is indítottad utána a telefont? Felül is írta az eredetit?
Pedig működött az biztos, mert én is azt használtam.

Szerk: " Sztupy romjára pedig .odex fájl kell. (Sztupy jpm/jp6-os romja a jp6-ra való lock működik kifogástalanul.)"
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető the_metal

• DOUBLE CLUB
« Reply #8279 Dátum: 2010, 11 30, 22:47:53 »
És újra is indítottad utána a telefont? Felül is írta az eredetit?
Pedig működött az biztos, mert én is azt használtam.

Szerk: " Sztupy romjára pedig .odex fájl kell. (Sztupy jpm/jp6-os romja a jp6-ra való lock működik kifogástalanul.)"

Na közben nekem is sikerült előidéznem azt mint az egyik kollégának. :D Mikor nem működött az odex-es bemásoltam a deodexeset is. :D Most meg Galaxy S logónál várakozik. :D Szal most még helyre kéne hozni először aztán jöhet a többi. XD
Tisztelet a Gépésznek!

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #8280 Dátum: 2010, 11 30, 23:01:46 »
erről az iphone hiba magyarázat jutott eszembe, ami kb. így szólt:
 "ez nem bug hanem feature" :D

Más.
ezt honnan lehet leszedni?
Anzo JP8 V2 Theme
és milyen?...kép van róla?
Nem képet, hanem videot találhatsz róla a Doc Rom témában.  :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető the_metal

• DOUBLE CLUB
« Reply #8281 Dátum: 2010, 11 30, 23:56:36 »
Na közben nekem is sikerült előidéznem azt mint az egyik kollégának. :D Mikor nem működött az odex-es bemásoltam a deodexeset is. :D Most meg Galaxy S logónál várakozik. :D Szal most még helyre kéne hozni először aztán jöhet a többi. XD

Helyretettem a rendszert. Viszont furcsa, hogy az android.privacy.odex filet nem tudom felülírni. Ha átnevezem automatán visszaváltozik a neve. :S
Tisztelet a Gépésznek!

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #8282 Dátum: 2010, 12 01, 07:50:15 »
Helyretettem a rendszert. Viszont furcsa, hogy az android.privacy.odex filet nem tudom felülírni. Ha átnevezem automatán visszaváltozik a neve. :S

A rootexplorer r/w-re van állítva ahová másolni szeretnéd?  :-X

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #8283 Dátum: 2010, 12 01, 07:59:09 »
No, akkor még egy kicsit visszatérnék a korábbi felvetésemre, konkrétumokkal:

Tehát: SGS tools 4.06 -ot tettem fel, mert több benne az extra, mint a korábbi verzióiban - így igaz.  ;)

Beállítottam az upgrade stosks apps részben a -gyorsabb TW launcher 5 ikonnal - eredmény: home bill-re fc-zik, és az elért állapot nem az amire számítottam. Uninstall, hard reset - de a néma boot az átlátszó elemek megmaradtak, új elem: a módosítás után  a Home alapban is elfordul.
Csak ez utóbbi nem tetszik (tudom, hogy ki lehet kapcsolni, ekkor azonban minden programban kikapcsol, én viszont csak a Home-ot szeretném...) van erre megoldás?

-Illetve - létezik tényleges hard reset a Galaxysunkra? (Az elérhető kódokat, beleértve a 3 gombosból előhívható dolgokat, partíció, Dalvik, stb. kijátszottam - eredmény ua.)

Nem elérhető iGabes

• PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXBLH1
« Reply #8284 Dátum: 2010, 12 01, 08:06:15 »
Sziasztok!
Nekem megjelentek a fizetős appok a marketben Ft-ban :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #8285 Dátum: 2010, 12 01, 09:02:00 »
Valaki valahol kérdezte, de most nem találom, hogy lehet-e egyenként (nem összefűzve) megjeleníteni az sms-eket. Lehet. Külön programmal. 

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #8286 Dátum: 2010, 12 01, 10:07:09 »

Tehát: SGS tools 4.06 -ot tettem fel, mert több benne az extra, mint a korábbi verzióiban - így igaz.  ;)

Beállítottam az upgrade stosks apps részben a -gyorsabb TW launcher 5 ikonnal - eredmény: home bill-re fc-zik, és az elért állapot nem az amire számítottam. Uninstall, hard reset - de a néma boot az átlátszó elemek megmaradtak, új elem: a módosítás után  a Home alapban is elfordul.
Csak ez utóbbi nem tetszik (tudom, hogy ki lehet kapcsolni, ekkor azonban minden programban kikapcsol, én viszont csak a Home-ot szeretném...) van erre megoldás?

-Illetve - létezik tényleges hard reset a Galaxysunkra? (Az elérhető kódokat, beleértve a 3 gombosból előhívható dolgokat, partíció, Dalvik, stb. kijátszottam - eredmény ua.)
Nekem más okosság nemigen jut már eszembe :hmm: Talán próbáld meg hogy   a tlf reset és SD reset után felteszel egy 2.1 es romot pl. I9000XWJM1 majd utána próbálkozz valami ujabb Rom-al  :( Vagy kérdezd inkább meg az alkotót a Rom-al kapcsolatban  ;)
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #8287 Dátum: 2010, 12 01, 10:21:40 »

én a névjegyeket módoltam az SGS tools-al, és fc-zett utána, újraindítottam, akkor sem volt jó, majd még egyszer rányomtam, lefutott, és simán megy azóta.

Lehet, neked is még 1x meg kellene csinálni.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #8288 Dátum: 2010, 12 01, 10:39:45 »

Én úgy látom, hogy neked csak a TWlauncherrel van problémád, szerintem csak nevezd át a mostanit, és másolj be egy eredetit, persze előtte adatok törlése, kényszerleállítás stb.

Nem elérhető mitlageri

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #8289 Dátum: 2010, 12 01, 11:51:04 »
Sziasztok!

Doc v9 van a Galaxy S-emen, tehát rootolva van, de sehogy nem tudom eltávolítani az alap progikat. (Google maps összeomlik induláskor, újra akarom tenni valahogy).
Ha root explorerrel kitörlöm a Maps.apk-t a /system/app mappából, akkor azt írja hogy sikeres, de továbbra is ott marad a fájl :S
Ha Android SDK-val próbálkozok, akkor meg azt írja nincs jogosultságom...

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8290 Dátum: 2010, 12 01, 12:09:17 »
Sziasztok!

Doc v9 van a Galaxy S-emen, tehát rootolva van, de sehogy nem tudom eltávolítani az alap progikat. (Google maps összeomlik induláskor, újra akarom tenni valahogy).
Ha root explorerrel kitörlöm a Maps.apk-t a /system/app mappából, akkor azt írja hogy sikeres, de továbbra is ott marad a fájl :S
Ha Android SDK-val próbálkozok, akkor meg azt írja nincs jogosultságom...

akkor ezt inkább folytassuk aYou are not allowed to view links. Register or Login...itt OFF
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sednatrip

• Navigáció / Navigation: MAGNEO
  • PDA ROM: I9000XWJPA
« Reply #8291 Dátum: 2010, 12 01, 13:17:59 »
sziasztok!

valaki tudja miért nincs sehol 3G ikon a Galaxy S-emen XWJPA froyoval? speedmod 300Hz-es kernel-el. voodoo lagfix. pont ma fizettem elő domino net500as csomagra, eddig wifit használtam. és fogalmam sincs hogy hogyan állítsam be a 3g netet.. :) valaki tudna segíteni?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8292 Dátum: 2010, 12 01, 13:19:15 »
sziasztok!

valaki tudja miért nincs sehol 3G ikon a Galaxy S-emen XWJPA froyoval? speedmod 300Hz-es kernel-el. voodoo lagfix. pont ma fizettem elő domino net500as csomagra, eddig wifit használtam. és fogalmam sincs hogy hogyan állítsam be a 3g netet.. :) valaki tudna segíteni?

igen a FAQ..állítsd be az APN-t

Nem elérhető sednatrip

« Reply #8293 Dátum: 2010, 12 01, 13:25:25 »
igen a FAQ..állítsd be az APN-t

köszönöm! beállítottam az APN-t, úgy vélem talán helyes is, mégsem történik semmi.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #8294 Dátum: 2010, 12 01, 13:27:26 »
köszönöm! beállítottam az APN-t, úgy vélem talán helyes is, mégsem történik semmi.
APN = net

Ennyi elég is. Zöld pötty legyen ott mellette. Esetleg indítsd újra a telefont.

Nem elérhető sednatrip

« Reply #8295 Dátum: 2010, 12 01, 13:38:09 »
APN = net

Ennyi elég is. Zöld pötty legyen ott mellette. Esetleg indítsd újra a telefont.

bakker csak újra kellett indítani a telefont! köszönööööm! imádom ezt a fórumot! :)
és egy kattintással nem fogom tudni kilőni a 3g-t? mert ikonom változatlanul nincs hozzá a notification bar-on

bezke

• Vendég
« Reply #8296 Dátum: 2010, 12 01, 13:43:20 »
tudna valaki segíteni, hogy kell az akkukijelzést mahinálni BUJP8 romhoz, mert az xda-n ami volt elqrta a romom, és próbáltam ezt is:
You are not allowed to view links. Register or Login ez jónak tűnt de ez is reflashel járt.Működött, csak az android lefagyott ég a pin kódnál-

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #8297 Dátum: 2010, 12 01, 13:48:04 »
bakker csak újra kellett indítani a telefont! köszönööööm! imádom ezt a fórumot! :)
és egy kattintással nem fogom tudni kilőni a 3g-t? mert ikonom változatlanul nincs hozzá a notification bar-on

widgetsoid a marketről

tudna valaki segíteni, hogy kell az akkukijelzést mahinálni BUJP8 romhoz, mert az xda-n ami volt elqrta a romom, és próbáltam ezt is:
You are not allowed to view links. Register or Login ez jónak tűnt de ez is reflashel járt.Működött, csak az android lefagyott ég a pin kódnál-

javítsd a profilodat...véletlenül nem doc rom van rajta? mert akkor inkább ott kérdezz  ;)

bezke

• Vendég
« Reply #8298 Dátum: 2010, 12 01, 13:56:51 »
Nem doc van rajta, ez origi rom, mármint origi az XDA-ról.
de a jpo és jp6 stb... akku variáció ne mműxik rajta. :p

Nem elérhető the_metal

• DOUBLE CLUB
« Reply #8299 Dátum: 2010, 12 01, 14:31:32 »
A rootexplorer r/w-re van állítva ahová másolni szeretnéd?  :-X

Nincs mert nem lehet. o.O R/O és odafent Mount R/O gomb. De valahogy máshogy kell megoldanom, mert mikor felülírtam ES-sel nagynehezen meghalt. :S Most flasheltem újra. Pedig az odex filet másoltam be, és nem a jar-t. És mégis. :/
Tisztelet a Gépésznek!