2024, 11 27, 11:36:54
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158995 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Galaxy S USB hiba
« Reply #7850 Dátum: 2010, 11 21, 19:19:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Gondolom fel voltak telepítve mivel eddig hibátlanul csatlakozott. Tudom valahol ellenőrizni a drivereket ?
Alkalmazások, Fejlesztés, USB -hibakeresés pipa be.
Milyen módban használod? Kies?  Próbáld meg Háttértárként.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Hevius

• Nem: Férfi
  • újonc
  • PDA: nincs még
  • PDA ROM: nincs még
Re: Tudod-e hogy....?
« Reply #7851 Dátum: 2010, 11 21, 19:20:09 »
Sziasztok. Egy kezdő vagyok és nagyon szimpatikus ez a galaxy s.
A kérdésem a következő lenne hogy házilag a függetlenítés hogyan lehetséges? Egy másik helyen küldtek nekem egy linket de én nem értek hozzá mert még párnapja olvasgattam így jobban utána a dolgoknak.. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #7852 Dátum: 2010, 11 21, 19:21:46 »
Gondolom fel voltak telepítve mivel eddig hibátlanul csatlakozott. Tudom valahol ellenőrizni a drivereket ?

Az Eszközkezelőben, USB-vezérlők címszó alatt. Ha csatlakoztatva van az SGS, és a driverek megfelelően fel vannak telepítve, akkor USB-hibakeresés módban is látszódnia kell egy "Samsung Android USB Composit Device" nevű eszköznek.

Szerk.: Állapotsáv lehúzása után, ha USB-hibakereső módban van a készülék, akkor az "USB-tároló" opció alatt tudod csatlakoztatni külső tárolóként a Galaxy-t, és akkor már tudod kezelni a belső SD-n tárolt fájlaidat.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #7853 Dátum: 2010, 11 21, 19:24:33 »
Sziasztok. Egy kezdő vagyok és nagyon szimpatikus ez a galaxy s.
A kérdésem a következő lenne hogy házilag a függetlenítés hogyan lehetséges? Egy másik helyen küldtek nekem egy linket de én nem értek hozzá mert még párnapja olvasgattam így jobban utána a dolgoknak.. You are not allowed to view links. Register or Login
Van hozzá egy program a Marketben, letöltöd, felteszed, kiírod a kódot a mit kapsz, és amikor kéri beírod. 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Hevius

• újonc
  • PDA: nincs még
  • PDA ROM: nincs még
« Reply #7854 Dátum: 2010, 11 21, 19:28:43 »
Van hozzá egy program a Marketben, letöltöd, felteszed, kiírod a kódot a mit kapsz, és amikor kéri beírod.
Ennyi lenne az egész? :shock: :p
köszi szépen.. ha oda jutok akkor esetleg tudtok segíteni milyen kódot honnan hova kell majd?  :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #7855 Dátum: 2010, 11 21, 19:30:11 »
Ennyi lenne az egész? :shock: :P
köszi szépen.. ha oda jutok akkor esetleg tudtok segíteni milyen kódot honnan hova kell majd?  :)
Sokszor előfordult már, hogy tudtunk segíteni  :P
De azért elvárjuk, hogy előtte legalább a You are not allowed to view links. Register or Login olvassák el az újoncok.

Nem elérhető rowin

• PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: I9000xwjm2
« Reply #7856 Dátum: 2010, 11 21, 19:33:45 »
Feladtad a leckét. Nem találok alkalmazások/fejlesztés pontot. A fő probléma, hogy semmi sem ismeri fel USB -n keresztül a készüléket. Eddig a telefon szürke legördülő info sávjában megjelent az "USB csatlakoztatva" ikon rögtön a csatlakoztatás után, most az sem látható.
Az eszközkezelő sem látja most ellenőriztem.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7857 Dátum: 2010, 11 21, 19:34:50 »
Feladtad a leckét. Nem találok alkalmazások/fejlesztés pontot. A fő probléma, hogy semmi sem ismeri fel USB -n keresztül a készüléket. Eddig a telefon szürke legördülő info sávjában megjelent az "USB csatlakoztatva" ikon rögtön a csatlakoztatás után, most az sem látható.
Az eszközkezelő sem látja most ellenőriztem.

Nincs a te készülékeden olyan, hogy "Beállítások / Alkalmazások / Fejlesztés?"  :shock:

Nem elérhető rowin

« Reply #7858 Dátum: 2010, 11 21, 19:40:08 »
OK. Elnézést az értetlenkedésért, így már természetesen megtaláltam. Beállítottam és USB csatlakozás után továbbra sem reagál. Az eszközkezelő sem látja. Nem lehet vezeték, vagy csatlakozó hiba?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7859 Dátum: 2010, 11 21, 19:44:33 »
OK. Elnézést az értetlenkedésért, így már természetesen megtaláltam. Beállítottam és USB csatlakozás után továbbra sem reagál. Az eszközkezelő sem látja. Nem lehet vezeték, vagy csatlakozó hiba?

Belefér!  :) De előbb szerintem próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod az USB-hibakeresést, illetve próbáld meg a You are not allowed to view links. Register or Login is újratelepíteni. Ha így sem, úgy sem működik, nézd meg esetleg egy másik gépen, ha ott sem megy, akkor egy másik kábellel. Ha egyik módszer sem válik be, akkor tovább sajnos nincs ötletem...  :(

Amúgy milyen oprendszert használsz?

Nem elérhető rowin

« Reply #7860 Dátum: 2010, 11 21, 20:04:26 »
Pc -n és laptopon XP, mindkettőn működött eddig. Most telepítettem a drivert is, rögvest figyelmeztetett is hogy már telepített drivert akarok felülírni (tehát megvolt a PC -n). Újra csatlakoztattam és semmi eredmény. Kissé elszomorít, mert eddig nagyon elégedett voltam vele messze lekörözte az eddigi "okos" telefonjaimat. Azt hiszem marad holnapra a veszprémi Samsung szerviz. Köszönöm a segítséget.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #7861 Dátum: 2010, 11 21, 20:12:37 »
Pc -n és laptopon XP, mindkettőn működött eddig. Most telepítettem a drivert is, rögvest figyelmeztetett is hogy már telepített drivert akarok felülírni (tehát megvolt a PC -n). Újra csatlakoztattam és semmi eredmény. Kissé elszomorít, mert eddig nagyon elégedett voltam vele messze lekörözte az eddigi "okos" telefonjaimat. Azt hiszem marad holnapra a veszprémi Samsung szerviz. Köszönöm a segítséget.
Újraindítás is volt? pc és a telefon?

Nem elérhető rowin

« Reply #7862 Dátum: 2010, 11 21, 20:22:42 »
Mos már megvolt mindkettő restart, sajnos eredménytelenül. Kábelcsere is volt. A lehetőségek kimerültek. Bíztam benne, hogy valamit véletlem elállítottam de ezek szerint nem itt van a kutya elásva. Durván két hónapos a telefon eddig semmi hibája nem volt. Kíváncsi vagyok mit mond holnap a szerviz.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #7863 Dátum: 2010, 11 21, 20:27:12 »
erről jutott eszembe:

a 2.1-en kinyert unlock kódot a 2.2-őn aktiváltam imént  :D
(a találkozón beszéltük ezt, hogy 2.2-őn már valami gáz van)

nem volt semmi  :ok: már független  :ok:

(öööö visszazárni unfreezzel hogy is kell?) :oops:

Nem elérhető dandu

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4 + Naunce
  • PDA: SM-N910F
  • PDA ROM: Kyubi Rom Note 5 port
« Reply #7864 Dátum: 2010, 11 21, 20:54:26 »
Újraindítás is volt? pc és a telefon?
Itt más lesz a baj, azt mondja az autoban sem működik az USB (hogy konkrétan hol az nem derült ki)

Nem elérhető bossplayer

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Android 2.2.1 Froyo JPU
« Reply #7865 Dátum: 2010, 11 21, 21:49:27 »
help:

Frissitettem I9000XWJM9_I9000XXJM4 erre 2.1 nél maradva.

Ujraindulás után angol lett a telóm de a rom tartalmazott magyart ment is a nyelvválasztás.

De valószínű elvesztettem a product kódomat ezt h tudom kideríteni?
Vissza lehet állítítani? Van mentésem nvbackup progi csinált egy bak fájlt sztupy irása alapján.

Nem csináltam factory resetet a progik megmaradtak.. kell csinálni?

Most akkor ugrott a gar is? Hivatalos Kies-ből tudok majd frissiteni froyora?

előre is köszi mindenkinek a segítséget.

Boss

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7866 Dátum: 2010, 11 21, 22:44:40 »
Itt más lesz a baj, azt mondja az autoban sem működik az USB (hogy konkrétan hol az nem derült ki)

Hát ha két kábellel se működött neki, akkor lehet, hogy magával a telefonos USB-bemenettel van a gond!  :hmm:

rowin: Majd ha megvolt a konzultáció a szervizzel, vésd be azért ide is az eredményt!  ;) Megmondom őszintén, kíváncsi vagyok, mi lehet a gond! Amúgy én is veszprémi vagyok :D, és a Kossuth-utcán lévő Samsung szervizben (a Bástya üzletházban) nagyon rendesek az ott dolgozók, biztosan segíteni fognak a probléma orvoslásában! Hozzám legalábbis nagyon készségesen álltak, azonnal megmondták, mi lehet a gond, és pár nap alatt megjavították az egyik digitális Samsung fényképezőm.

Nem elérhető Dasfaf

• PDA: Samsung I9000 Galaxy S
  • PDA ROM: MIUI 6.0
« Reply #7867 Dátum: 2010, 11 21, 22:52:13 »
Hello, nem tudtok olyan oldalakt ahol  vannak letölthető , kész témák?

Úgy értem, hogy tudjátok wallpaper, ikonok kicserélve stb..

Nem elérhető _t0Mi_

• PDA: Samsung i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: XWJVB Bezke 1.0
« Reply #7868 Dátum: 2010, 11 22, 00:00:37 »
Szeretném megkérdezni, mert nem igazán találtam egyértelmű választ. Ha jól értem, mostmár van hivatalos Froyo, csak még a mi régiónkban nem elérhető? Ha létezik, akkor hogyan tudnám telepíteni Kiessel? Igen, Kiessel, és nem Odinnal! :P

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #7869 Dátum: 2010, 11 22, 00:03:38 »
Szeretném megkérdezni, mert nem igazán találtam egyértelmű választ. Ha jól értem, mostmár van hivatalos Froyo, csak még a mi régiónkban nem elérhető? Ha létezik, akkor hogyan tudnám telepíteni Kiessel? Igen, Kiessel, és nem Odinnal! :P

Pl itt egy megoldás:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rowin

« Reply #7870 Dátum: 2010, 11 22, 05:46:27 »
Éjszakára csatlakoztatva hagytam a készüléket, hogy legalább töltsön, és reggelre létrejött az USB kapcsolat. Az autóban van USB csatlakozó töltéshez, de csatlakozáskor mindig megkérdezte, hogy adatátvitelt is akarok -é. Hát kíváncsi leszek, ma tesztelem és meglátjuk. Ha rájövök mi a hiba (vagy a szerviz megoldja) megosztom veletek.

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
« Reply #7871 Dátum: 2010, 11 22, 07:05:34 »
hali valahogy elkeveredtem oda, hogy megnézem a telefonom product codeját, be is gépeltem *2767*4387264636#
PCode:GT-I9000HKDTMH
ha jól tudom ez a tmobilos függö product code, de én KÁRTYAFÜGGETLENt vettem, és ahogy lennie kell beraktam egy telenoros simet és kiprobáltam.
Rendesen megy, viszont product codenak itt is ugyanazt irja, pedig valahol olvastam hogy a független product codenak GT-I9000HKDXEH ennek kéne lennie ??? fog ez nekem kellemetlenseget okozni?

Én is gyári függetlenként vettem és az én PC kódom meg PAN. Te hol vetted én az xxl-nél.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7872 Dátum: 2010, 11 22, 07:06:28 »
Éjszakára csatlakoztatva hagytam a készüléket, hogy legalább töltsön, és reggelre létrejött az USB kapcsolat. Az autóban van USB csatlakozó töltéshez, de csatlakozáskor mindig megkérdezte, hogy adatátvitelt is akarok -é. Hát kíváncsi leszek, ma tesztelem és meglátjuk. Ha rájövök mi a hiba (vagy a szerviz megoldja) megosztom veletek.
hmmm... ez elég bizarr...de azért aranyos...kicsit fogyatékos

Olyan: "apuuuu! Az miiii?
              Tehén, kisfiam.
              Hol?..."
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7873 Dátum: 2010, 11 22, 07:18:24 »
Én is gyári függetlenként vettem és az én PC kódom meg PAN. Te hol vetted én az xxl-nél.
a product code-nak semmi köze ahhoz, hogy függő, vagy független a PDA. Az egy más történet. Egy megjegyzés csak: ha tégla lesz az sgsből, a szervizt nem fogja érdekelni a PC, ami szervizelés során valszeg változni is fog...viszont ha valaki függetlenítette, és úgy hal meg a PDA, a szervizben könnyebben fel fog tűnni...
ezt csak azért írom, mert nem érdemes nagyon foglalkozni a pcvel, ellenben a függetlenítéssel vigyázzatok.
főleg, ha feltűnően jutányos áron vesztek SGS-t

Nem elérhető bossplayer

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Android 2.2.1 Froyo JPU
« Reply #7874 Dátum: 2010, 11 22, 09:08:14 »
Nekem a rom frissités után a produkt kódom:GT-I9000HKDXEH

Akkor mégsem veszett el? Gyári független készüléket vettem.

Ez most jó hír?

Viszont a marketből nem tudok tölteni Download unsuccessfull üzit kapok.
Megoldás?
Olvastam a Faq ot de megoldást erre nem találtam.