2024, 11 27, 11:28:18

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158994 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #7875 Dátum: 2010, 11 22, 09:12:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem a rom frissités után a produkt kódom:GT-I9000HKDXEH

Akkor mégsem veszett el? Gyári független készüléket vettem.

Ez most jó hír?

Viszont a marketből nem tudok tölteni Download unsuccessfull üzit kapok.
Megoldás?
Olvastam a Faq ot de megoldást erre nem találtam.
Pedig van a Faq-ban erre egy megoldás, de nyilván azt már próbáltad.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető bossplayer

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Android 2.2.1 Froyo JPU
« Reply #7876 Dátum: 2010, 11 22, 09:42:34 »
Sajnos nem oldotta meg a hibát.

egyelőre nem megy.  nem kellene csinálni egy factory resetet?

Nem elérhető szkot

• PDA: galaxy s
  • PDA ROM: 2.1
« Reply #7877 Dátum: 2010, 11 22, 10:46:41 »
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani konkrétan milyen hátránnyal jár egy tmobil-os telefonnál, ha a product cod már nem "tmh" -s tehát megváltozott? felraktam egy froyo-t és elment a product codom. elötte mentettem a efs mappát tehát akár vissza is lehetne állítani de van -e értelme foglalkozni vele?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #7878 Dátum: 2010, 11 22, 11:20:23 »
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani konkrétan milyen hátránnyal jár egy tmobil-os telefonnál, ha a product cod már nem "tmh" -s tehát megváltozott? felraktam egy froyo-t és elment a product codom. elötte mentettem a efs mappát tehát akár vissza is lehetne állítani de van -e értelme foglalkozni vele?
szerintem konkrétan semmi hátránya nincs. mivel nehéz belőle tényleg téglát csinálni....ha sikerül mégis, akkor meg már nem tudják kiolvasni, valszeg hardveres, akkor meg panelcsere..

Szóval bátran...a következő rom is lehet, hogy megváltoztatná úgyis...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sldedu

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: samsung Galaxy s2 ( i9100)
  • PDA ROM: i9100XWKF3
« Reply #7879 Dátum: 2010, 11 22, 11:32:28 »
Sziasztok.

A fényképező beállításhoz van valami okosság, ugyanis normál megvilágításnál is homályos az összes kép amit készítek. Kéz nem remeg ( kevés alkohol  :p ), kültéri nappali fényviszonyok,  bármilyen beállítás (mód, fehéregyensúly stb..) nem javít. Ja és a lencse tiszta.  :olvass:

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7880 Dátum: 2010, 11 22, 11:59:02 »
Sziasztok.

A fényképező beállításhoz van valami okosság, ugyanis normál megvilágításnál is homályos az összes kép amit készítek. Kéz nem remeg ( kevés alkohol  :p ), kültéri nappali fényviszonyok,  bármilyen beállítás (mód, fehéregyensúly stb..) nem javít. Ja és a lencse tiszta.  :olvass:
próbáld ki a camera360 progit a marketből (fizetős), vagy máshonnan. Kifejezetten javít a minőségen.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szkot

« Reply #7881 Dátum: 2010, 11 22, 12:17:52 »
Help!

Rom frissítés után a tmobilom mobiltv szolgáltatásom nem működik. azt irja ki a You are not allowed to view links. Register or Login oldalra való csatlakozáskor, hogy a keszülékem nem támogatja a web'n'walk szolgáltatást.

valaki tapasztalt már ilyet?

Nem elérhető sldedu

« Reply #7882 Dátum: 2010, 11 22, 12:24:02 »
próbáld ki a camera360 progit a marketből (fizetős), vagy máshonnan. Kifejezetten javít a minőségen.

Kösz, utána nézek  :ok:

Nem elérhető twine

• Navigáció / Navigation: Goolge
  • PDA: Powered by Nexus 4 ;]
  • PDA ROM: Stock ;)
« Reply #7883 Dátum: 2010, 11 22, 12:39:12 »
Sziasztok.

nem szeretnék szemtelen lenni de a fokuszt használod, vagy csak exponálsz a témára és kész? Exponálás előtt érintsd meg a képernyő azon részét ahol szeretnéd hogy éles legyen! beméri zöld lesz, és mehet az expo! Ha mindezt megcsináltad akkor elnézést.......de nekem nagyon ugy tünik hogy nem,,mert egyébként meglepően jóü képeket lehet lőni ezzel a kis  sz..ral  ;)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7884 Dátum: 2010, 11 22, 12:49:22 »
Help!

Rom frissítés után a tmobilom mobiltv szolgáltatásom nem működik. azt irja ki a You are not allowed to view links. Register or Login oldalra való csatlakozáskor, hogy a keszülékem nem támogatja a web'n'walk szolgáltatást.

valaki tapasztalt már ilyet?
apn beállítások rendben vannak? 3G, mms megy rendesen?

Nem elérhető szkot

« Reply #7885 Dátum: 2010, 11 22, 12:59:32 »
apn rendben (t-mobil hivatalos alapján kitöltve) 3g megy, mms -t nem tudom.

apn beállítások rendben vannak? 3G, mms megy rendesen?

Nem elérhető sldedu

« Reply #7886 Dátum: 2010, 11 22, 13:22:28 »
nem szeretnék szemtelen lenni de a fokuszt használod, vagy csak exponálsz a témára és kész? Exponálás előtt érintsd meg a képernyő azon részét ahol szeretnéd hogy éles legyen! beméri zöld lesz, és mehet az expo! Ha mindezt megcsináltad akkor elnézést.......de nekem nagyon ugy tünik hogy nem,,mert egyébként meglepően jóü képeket lehet lőni ezzel a kis  sz..ral  ;)

Nem vagy szemtelen, azért van ez a fórum hogy megbeszéljük. A válaszom pedig igen úgy csinálom, ez jobban azóta jött elő amióta a FroYo 2.2 feltettem, esetleg ennek lehet valami köze hozzá?  :hmm:

Nem elérhető twine

• Navigáció / Navigation: Goolge
  • PDA: Powered by Nexus 4 ;]
  • PDA ROM: Stock ;)
« Reply #7887 Dátum: 2010, 11 22, 13:28:39 »
Nem vagy szemtelen, azért van ez a fórum hogy megbeszéljük. A válaszom pedig igen úgy csinálom, ez jobban azóta jött elő amióta a FroYo 2.2 feltettem, esetleg ennek lehet valami köze hozzá?  :hmm:
Froyo kb 1.5 órát volt a gépemen, aztán visszaraktam a "gyári" 2.1-et! Az én tudásom itt elakadt! "reméltem" hogy csak user error lesz a problémád, de mostantól csak figyelek mit javasolnak a nálam okosabbak, hátha velem is előferdül ugyanez a jövőben! Sok szerencsét,,,, vagy inkább sok éles képet kívánok!  ;)

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #7888 Dátum: 2010, 11 22, 14:52:34 »
Srácok!

Tud valaki valami megoldást arra, hogy lehet programot társítani egy adott file típushoz, ha az a program magától nem kezeli le ezt a társítást telepítéskor?
Találtam végre egy olyan mp3 lejátszót, ami mappát mutat és az abban szereplő zenéket játssza le, és nem kell ilyen  censored  listeket gyártanom ahhoz, hogy végighallgassak valamit (mint Lithium, winamp, poweramp és társainál). Viszont ez az alkalmazás nem kerül be az android intent adatbázisba, és hiába nyomok egy mp3-ra fel sem hozza listában.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #7889 Dátum: 2010, 11 22, 14:55:48 »
Srácok!

Tud valaki valami megoldást arra, hogy lehet programot társítani egy adott file típushoz, ha az a program magától nem kezeli le ezt a társítást telepítéskor?
Találtam végre egy olyan mp3 lejátszót, ami mappát mutat és az abban szereplő zenéket játssza le, és nem kell ilyen  censored  listeket gyártanom ahhoz, hogy végighallgassak valamit (mint Lithium, winamp, poweramp és társainál). Viszont ez az alkalmazás nem kerül be az android intent adatbázisba, és hiába nyomok egy mp3-ra fel sem hozza listában.
Ha nem hálózatról akarsz mappát lejátszani, akkor azt a froyo gyári zenelejátszója is tudja, csak állítsd be, hogy felül a Mappák is látszanak.
Menü, Beállítások, Zene menü, Mappákhoz pipa be.
(valaki mondja meg hogy lehetséges-e az, hogy a BT-os sennheiser jobban szól mint a vezetékes   :shock: )
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #7890 Dátum: 2010, 11 22, 15:05:19 »
Idézetet írta: patience link=topic=1800.msg233536#msg233536
(valaki mondja meg hogy lehetséges-e az, hogy a BT-os sennheiser jobban szól mint a vezetékes   :shock: )

Belefér!  :D Apám BT-s Sennheiser-e is jobban szól, mint az én "kis" vezetékes CX300-asom, igaz, neki HD2-je van, de véleményem szerint túl sokat nem oszt / szoroz az eredményen. Én mondjuk maximálisan meg vagyok elégedve a CX300-zal is, hiszen olyan bot fülem van, hogy szerintem észre sem venném a különbséget egy minőségben jobb és gyengébb fülhallgató között.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #7891 Dátum: 2010, 11 22, 15:31:02 »
Ha nem hálózatról akarsz mappát lejátszani, akkor azt a froyo gyári zenelejátszója is tudja, csak állítsd be, hogy felül a Mappák is látszanak.
Menü, Beállítások, Zene menü, Mappákhoz pipa be.

Köszi Pati, nekem ez is elég így, végre nem kell listákat gyártanom!!  :ok:
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #7892 Dátum: 2010, 11 22, 16:34:37 »
láttam hozzá vaterán érintőceruzát. wtf?  :hmm:
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7893 Dátum: 2010, 11 22, 16:40:11 »
láttam hozzá vaterán érintőceruzát. wtf?  :hmm:

Nem lehetetlen! :) Kapacitív érintőkhöz is csináltak már cerkát, de szerintem felsleges a használatuk. Én kipróbáltam egyet (asszem a "DAGI" :P gyártmányút), és kicsit kényelmetlennek éreztem.

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #7894 Dátum: 2010, 11 22, 16:44:19 »
Mikor jön már a t-mobilnál a Froyo? :(
Akarom!

Nem elérhető reca888

• Navigáció / Navigation: i betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S4 / Asus TF300
  • PDA ROM: Gyári Tré mobil
« Reply #7895 Dátum: 2010, 11 22, 16:52:28 »
Srácok!

Találtam végre egy olyan mp3 lejátszót, ami mappát mutat és az abban szereplő zenéket játssza le, és nem kell ilyen  censored  listeket gyártanom ahhoz, hogy végighallgassak valamit (mint Lithium, winamp, poweramp és társainál). Viszont ez az alkalmazás nem kerül be az android intent adatbázisba, és hiába nyomok egy mp3-ra fel sem hozza listában.

Megkérdezhetem mi volt az a program? Amég nem jön ki a hivatalos froyo, addig lehet ránéznék

Nem elérhető Hevius

• újonc
  • PDA: nincs még
  • PDA ROM: nincs még
« Reply #7896 Dátum: 2010, 11 22, 17:26:08 »
Na akkor segítséget/véleményt szeretnék kérni. Lenne egy Samsung Galaxy S 8Gb-os, 88.000Ft-ért + 1350Ft futár és az a bibi az egészben hogy Telenoros (pannon) és én meg T-mobile-os vagyok és ha alkalmazom a függetlenítést vagy egyáltalán ez teljes körű függetlenítés vagy csak engedélyezi azt az egy sim-et amit berakok és beírom a kódot amit előtte kinéztem. Ez garancia vesztéssel járhat? Véleményeket, tanácsokat szeretnék kérni, hogy mennyire éri meg bele vágni a bizniszbe, mert egyébként T-mobile függőt nem is találtam (talán nincs is?  :shock:). You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7897 Dátum: 2010, 11 22, 17:35:48 »
Na akkor segítséget/véleményt szeretnék kérni. Lenne egy Samsung Galaxy S 8Gb-os, 88.000Ft-ért + 1350Ft futár és az a bibi az egészben hogy Telenoros (pannon) és én meg T-mobile-os vagyok és ha alkalmazom a függetlenítést vagy egyáltalán ez teljes körű függetlenítés vagy csak engedélyezi azt az egy sim-et amit berakok és beírom a kódot amit előtte kinéztem. Ez garancia vesztéssel járhat? Véleményeket, tanácsokat szeretnék kérni, hogy mennyire éri meg bele vágni a bizniszbe, mert egyébként T-mobile függőt nem is találtam (talán nincs is?  :shock:). You are not allowed to view links. Register or Login

Az Unlock kódokról és a kódok használatáról You are not allowed to view links. Register or Login rengeteg olvashatsz, szerintem mindenképp fussad át, mielőtt belekezdesz! :) A készülék egyébként nagyon szép állapotban van, a 88.000 + posta - véleményem szerint - nem rossz ajánlat érte. Úgy tudom, hogy a függetlenítés garanciavesztéssel jár, ha észreveszik, de cáfoljatok meg, ha esetleg mégsem!  :p

T-Mobile függőt én nemrég (mikor én akartam venni) láttam a Vaterán, de azt már sajnos elvitték. Azt hiszem, hogy 92-93 ezer ft. + PK volt az ára.

Nem elérhető inn3rcity

« Reply #7898 Dátum: 2010, 11 22, 17:39:15 »
az unlockhoz rootolni kell a telefont? vagy hova írom be az unlock kódot?

Az Unlock kódokról és a kódok használatáról You are not allowed to view links. Register or Login rengeteg olvashatsz, szerintem mindenképp fussad át, mielőtt belekezdesz! :) A készülék egyébként nagyon szép állapotban van, a 88.000 + posta - véleményem szerint - nem rossz ajánlat érte. Úgy tudom, hogy a függetlenítés garanciavesztéssel jár, ha észreveszik, de cáfoljatok meg, ha esetleg mégsem!  :p

T-Mobile függőt én nemrég (mikor én akartam venni) láttam a Vaterán, de azt már sajnos elvitték. Azt hiszem, hogy 92-93 ezer ft. + PK volt az ára.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7899 Dátum: 2010, 11 22, 17:40:09 »
az unlockhoz rootolni kell a telefont? vagy hova írom be az unlock kódot?

Az oldal leírása alapján igen, kell hozzá ROOT, és külön program kell mind Froyo-hoz, mind Éclairhoz is.