Na emberek, érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb, és mivel megosztom veletek Ti is gazdagodtok. Bármilyen furcsa, amit a Modacon írtak a processzor sebesség állításával kapcsolatban az igaz.
A következő történt. Délután újra kellett telepítenem az Androidot. Akkor próbából feltettem a sebességet maximumra. A droid használata közben voltak hibák, ahogy írtam pl. nem tudtam a kártyára írni. Ezután el kellett mennem itthonról, de előtte visszaváltottam WinMo-ra, a sebességet pedig visszavettem a középső fokozatra (nem automatikusra!). Erről jól el is feledkeztem. Amikor hazaértem ismét telepíteni akartam a rendszert, de nem sikerült. A particionálás ok, a fájlrendszer is a helyére került, ezeket leellenőriztem. Viszont az Android már nem töltődött be. Volt hogy az Android felirat megjelent, de a legtöbbször egyszerűen szétesett a kép. Sajnos nem fényképeztem le. Volt, hogy a képernyő alsó harmada pink színű lett, felette látszott a boot, persze minden meg volt fagyva. Volt olyan is, hogy olyan lett a kép, mint a hangyák háborúja, csak nem fekete-fehér, hanem színes pontokból.
Kb. 10 perce jutott eszembe, hogy variáltam a sebességgel WinMo alatt. Most visszaállítottam automatikusra, és csodák csodája, közel három órás szenvedés után elindult a rendszer. Szóval még sem igaz, hogy a WinMo minden beállítása eltűnik, pontosabban az biztos, hogy a bootra még hatással van, és amikor a grafikus felület betöltődne széthullik a kép, és lefagy az egész cucc. Most meg fogom nézni, hogy a többi hiba megmaradt e, vagyis írható lesz-e a kártya, illetve működik-e az usb-s kapcsolat a géppel, mert ahogy írtam az utolsó telepítésnél hiába dugtam rá usb-n az omniát, még csak nem is jelezte, hogy új hardvert talált volna.
Lehet, hogy sok embernél ez áll a telepítési problémák mögött...