Jó napot mindenkinek:
3 napja használom a my storge-on.
Telepíteni a sleepes image-el, és az update fájlal együtt telepítettem.
Megpróbálom összeszedni a hibákat amiket olvastam.
1, sokkal gyorsabb és stabilabb, mint kártyán (process waiting csak egyszer volt)
2, Wifi gyors és alvás után is működik, valamint airplane mód után is megy.
3, A market gyorsan frissül és hibátlanul működik
4, Altatni a rendes gombal altatom, viszont ébreszteni a letevő (power on/off) gombal. Mindig felébred, bár néha várni kell akár 15 másodpercet is, és van, hogy a szép linuxos (bootolás alatti) képernyő is látszik egy ideig. Nálam az alvás gombra soha nem ébred fel.
5, Óra: na ez egy érdekes dolog.
5.a, Van, hogy altatás alatt elmászik akár egy fél órát is, de pl. most éjszaka pontos maradt. Ebben egyelőre nem tudok rendszert felfedezni. (Sándor: lehet különbség abban, hogy saját magát altatja, vagy te altatod el az altató gombal, vagy te altatod a power on/off gombal, mert nekem az óra esetében ez gyanus. Majd tesztelem pontosan) Na amíg ezt írom addig nézegettem. Ami biztos: ha lock gombal altatom akkor 5/4 szer 10 perc alatt előrre megy 2-3 percet is, de egyszer pontos maradt.
Na míg ezt írom előrre ment 5 percet az órája alvás közben (én altattam az altató gombbal)
!!!!! HOPPÁ !!!!
most nézem nálam a rendes működés közben az óra kétszer gyorsabban jár mint kéne. felraktam egy órát ami mutat másodpercet is és igen elcsodálkoztam a rohanó másodperct mutatón.(tudom, hogy rohanó világban élünk, de ennyire
) Viszont pont az eddigi gyanuval ellentétben alvás közben pontosan jár.
!!!!! HOPPÁ !!!!
szerintem ezt meg kéne nézni több embernek.
5.b, az egy órás eltérés a winmo és a droid közt megvan.
6. hívás: Na ez az ami nálam nem megy. Azt tudom, mindenki írja, hogy alvás után kb: 30sec és elnémúl. De nálam ugyan ezt csinálja minden hívásnál, akkor is ha én hívok. Megoldás, amit korábban már írt valaki, hogy kihngosítod, vagy (ami egy kicsit macerás) 10 másodpercenként megnyomod a középső menü gombot. (milyen egyszerű volt a winmo-ban a legtöbb ilyen time outot a registrybe meg lehet találni)
7. Mióta a my storage-on van messze nem melegszik annyira, és talán nem is merül olyan gyorsan. (bár ez a kettő nyílván összefügg)
8. A My Storage fat-es particiója a file managerben a "sorage" mappában látszik. Én tudok írni is rá. (korábban olvastam, hogy ez valakinek nem ment, írható az sd kártya is)
9. A PC-s kapcsolatot még nem néztem, de már leszedtem minden fájlt hozzá. (köszönhető Rapidnak
10. A phonebook: ms outlook-bol exportált csv-vel a gmail fiókon keresztűl, bár itt a gmail importálás elött editálni kell a csv-t mert nem teljesen egyeznek a mezők egymással, (pl magyar otlook esetén semmi nem eggyezik, mivel ott minden mezőnév magyar) és ahol nem egyeznek ott az adott mezőket nem importálja gmail.
11. angry bird: na ez szerencsére megy
(de csak a patched verzió)
Az adat kapcsolatot pc-vel igyekszem tesztelni
Sajnos az én omniam nem ír ki semmilyen programmal feszültség szintet, így a kért táblázatban nem tudok segíteni.