Én is azt vettem észre, hogy szinte telepítésenként változik, hogy mi működik jól és mi rosszul. A mostani telepítésem eddig talán a legjobb. Gyors lett, kikapcsolásnál újraindul, minden működik, wifit lehet ki- és bekapcsolni, visszajön repülő módból és sorolhatnám. Két problémám van. Az egyik, hogy a feltelepített widget a beállításait leállítás-újraindítás esetén nem jegyzi meg, de ez lehet a widget hibája. Fancy a neve egyébként, és nagyon szép. Lett Hero órám, meg animált időjárás kijelzés. Fincsi. A másik... Na tessék, ezt elfelejtettem. Na mind1, majd eszembe jut.
Ja, meg van. Szóval kerestem magyar billentyűzetet, de nem tudom bekapcsolni. Beállítom az Android bill helyett, de nem jelenik meg. Az összes beállítását végignyálaztam, de nem jövök rá mi lehet a baja. Egyébként AnySoftKeyboard. Ha van más javaslat ékezetes billentyűzetre megköszönöm. Próbálok összeállítani egy csomagot, amivel el lehet indulni a friss telepítés után.
Rapid: Ha szeretsz warezolni, akkor keress rá Fancy widgetre, ha nem, akkor a marketben a Sense Analog Clockra. Ez utóbbi is elég jó darab, kirak egy csomó rendszer információt, még az akku hőmérsékletét is.