2024, 11 24, 03:30:55

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526698 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető garesz

• Nem: Férfi
  • Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #775 Dátum: 2011, 01 22, 09:01:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A MyPhoneEx-szel le tudod másolni az apk-kat a kütyüdről. :)

Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy találtam egy lehetséges megoldást a gyorsaságra.

És ami a legszebb a dologban, hogy gyorsabb lett, mint amit a videón láttatok!

Remélem, hogy nem csak nekem működik a dolog. :D
Gyorsnak gyors csak sűrűn lefagy és melegszik az aksi rendesen.  ;)
Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: XXLPH-PFC-HOLO
« Reply #776 Dátum: 2011, 01 22, 09:33:07 »
Én is azt vettem észre, hogy szinte telepítésenként változik, hogy mi működik jól és mi rosszul. A mostani telepítésem eddig talán  a legjobb. Gyors lett, kikapcsolásnál újraindul, minden működik, wifit lehet ki- és bekapcsolni, visszajön repülő módból és sorolhatnám. Két problémám van. Az egyik, hogy a feltelepített widget a beállításait leállítás-újraindítás esetén nem jegyzi meg, de ez lehet a widget hibája. Fancy a neve egyébként, és nagyon szép. Lett Hero órám, meg animált időjárás kijelzés. Fincsi. A másik... Na tessék, ezt elfelejtettem. Na mind1, majd eszembe jut.

Ja, meg van. Szóval kerestem magyar billentyűzetet, de nem tudom bekapcsolni. Beállítom az Android bill helyett, de nem jelenik meg. Az összes beállítását végignyálaztam, de nem jövök rá mi lehet a baja. Egyébként AnySoftKeyboard. Ha van más javaslat ékezetes billentyűzetre megköszönöm. Próbálok összeállítani egy csomagot, amivel el lehet indulni a friss telepítés után.

Rapid: Ha szeretsz warezolni, akkor keress rá Fancy widgetre, ha nem, akkor a marketben a Sense Analog Clockra. Ez utóbbi is elég jó darab, kirak egy csomó rendszer információt, még az akku hőmérsékletét is.

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #777 Dátum: 2011, 01 22, 10:02:31 »
Jelentem kész a My Storage videó! :)

Köszi, ez jó lett! Ha kész lesz a stabil, "végleges" verzió, nagy hasznát fogom venni. :)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #778 Dátum: 2011, 01 22, 10:14:18 »
Jelentem kész a My Storage videó! :)

Zsír! :) Modaco-s acc-od van? Kirakod oda a népnek vagy esetleg kirakhatom én?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4 & Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000XXJJ1 | O2droid - CM6 ß2
« Reply #779 Dátum: 2011, 01 22, 10:22:28 »
Zsír! :) Modaco-s acc-od van? Kirakod oda a népnek vagy esetleg kirakhatom én?

Kitettem. :)
Ha van még igény valami videó tutorialra akkor csinálok még. :)
Meg csinálnám a sima telepítést is de nincs kamerám. :/
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
« Reply #780 Dátum: 2011, 01 22, 10:49:08 »
Hát csak ámulok bámulok, hogy mennyi probléma van.
Nálam teljesen stabil a rendszer.

Gondolkodtam is, hogy mi lehet a baj. Azt hiszem, hogy az ext2 file rendszer, mivel esetleges szétszállákor sérülhetnek a file-ok. Hát én soha nem használtam ilyet, én mindig ext3-at használtam és használok, mivel az zsurnálozott és szétszállás esetén is visszaállitódik az utólsó állapot. Már beszéltem PHJ-vel erről.

Én az androidot szinte soha nem installálom újra, csak új zImage-t rakok a MyStorage-ba és az andorid /modul
file-jait cserélem az új kernel modulokkal.

Ha learkarjátok menteni a telepített applikációkat, akkor használjátok az SwFTP servert, s mind windowsból, mind linuxból egyzserűen lehet browsolni a filerendszert.
A /data/app*   , /system/app tartalmazza a telepített applikációkat.

Nálam a feléledés is teljesen jól megy. Trükk: két gyors "phone lerak" és egy "ébresztő gomb"

Sándor

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #781 Dátum: 2011, 01 22, 10:53:10 »
Most újraraktam úgy, hogy hátulra raktam az ext2 partíciót és ráraktam a kütyüre a hátlapját. :) Most gyönyörűen felment. Úgy tűnik, hogy a hátlap elvezeti a hőt az sd-ről. :) Szóval ne hátlap nélkül telepítsétek. :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bandita41

• http://www.belvauer-jonge.nl/
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samu Galaxy S Advance
  • PDA ROM: I9070PXXLE1
« Reply #782 Dátum: 2011, 01 22, 10:55:54 »

Gondolkodtam is, hogy mi lehet a baj. Azt hiszem, hogy az ext2 file rendszer, mivel esetleges szétszállákor sérülhetnek a file-ok. Hát én soha nem használtam ilyet, én mindig ext3-at használtam és használok, mivel az zsurnálozott és szétszállás esetén is visszaállitódik az utólsó állapot. Már beszéltem PHJ-vel erről.

Én az androidot szinte soha nem installálom újra, csak új zImage-t rakok a MyStorage-ba és az andorid /modul

Ha learkarjátok menteni a telepített applikációkat, akkor használjátok az SwFTP servert, s mind windowsból, mind linuxból egyzserűen lehet browsolni a filerendszert.

Nálam a feléledés is teljesen jól megy. Trükk: két gyors "phone lerak" és egy "ébresztő gomb"

Sándor

Irigyellek, hogy ilyen stabil a rendszered. Mikor felraktam a droidot a fájlkezelőben láttam a fájlokat, majd fagyás, aztán már nem látom. Hogyan tudom visszavarázsolni őket. Az alkalmazások telepítésénél is fagy rendszerint. Van valami ötlet?

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
« Reply #783 Dátum: 2011, 01 22, 10:57:01 »

Sándor

Nekem személy szerint nagyon stabil, egy nap jó ha egyszer meg tudom fagyasztani, de amióta a MyStorage-be telepítettem azóta meg se nyikkan, semmi baja és mintha a felébredés is jobban menne, de ebben még nem vagyok biztos majd ma megfigyelem.

A data mappához az istennek se férek hozzá Androidon belül. Az FTP programok is sírnak, hogy nem:
550 That path is inaccessible
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető baki1

• Android in the future
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2.4
  • PDA: Omnia II, SGS 2, SGS 4-I9505
  • PDA ROM: NXXJJ1 Rapid Sense/XEHJG5/4.2.2 TMHMH7
« Reply #784 Dátum: 2011, 01 22, 11:03:20 »

Sándor

Telefonálásnál nálad nem szakad meg.Hiába állitottam be 30 percre a sleepet,nálam megszakad a beszélgetés.
Üdv. :(

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #785 Dátum: 2011, 01 22, 11:03:42 »
Nekem személy szerint nagyon stabil, egy nap jó ha egyszer meg tudom fagyasztani, de amióta a MyStorage-be telepítettem azóta meg se nyikkan, semmi baja és mintha a felébredés is jobban menne, de ebben még nem vagyok biztos majd ma megfigyelem.

A data mappához az istennek se férek hozzá Androidon belül. Az FTP programok is sírnak, hogy nem:

A MyPhoneEx-szel bármit le lehet róla szedni. nOObody pár oldallal korábban leírta, hogy hogyan kell felrakni.

Más:
Rányomtam a pictures-re, hogy nézzek valami más hátteret és már vagy 10 perce teker. rendben van, hogy van pár száz kép az SD-n, de feltétlenül muszáj neki mindegyikből thumbnail-t csinálni? Minden droid ilyenekre pazarolja a drága táehelyet? :)

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
« Reply #786 Dátum: 2011, 01 22, 11:08:41 »

Sajos igazad van az én ftp-m sem látja a data-t

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
« Reply #787 Dátum: 2011, 01 22, 11:27:36 »
Elkeztem módosítani az előbbi hozzászólásomat írtam egy kisregényt hogy mit is kell csinálni, majd azt mondta:
Nem módosíthatod a hozzászólást, mert az időkorlát letelt. A kisregény elveszett.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #788 Dátum: 2011, 01 22, 11:37:08 »
Elkeztem módosítani az előbbi hozzászólásomat írtam egy kisregényt hogy mit is kell csinálni, majd azt mondta:
Nem módosíthatod a hozzászólást, mert az időkorlát letelt. A kisregény elveszett.

Én minden hosszabb litániát először vágólapra másolok, mielőtt elszállna. Jártam már én is úgy, mint te. :)

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
« Reply #789 Dátum: 2011, 01 22, 11:40:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login "root" jogokat ad a használójának.
a következő patch-ben benne lesz.

Addig aki ügyes és van adb-je:

adb push su /sbin

Ha telepitetek egy terminalt és elindítjátok, akkor bármikor, bárhol lementhetitek a telepített applikációkat a következő parancsal

$ su
# tar czvf /storage/app_ment.tzg /data/app*
ez lementi

# tar xzvf /storage/app_ment.tzg
ez vissztölti

ha még a /.bashrc -ekben még egy aliast is csináltok rá akkor nem kell annyit gépelni.

alias ment='tar czvf /storage/app_ment.tzg /data/app*'
alias vtolt='tar xzvf /storage/app_ment.tzg'

ebben az esetben:
terminal
$ su
# bash
# ment

# vtolt

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #790 Dátum: 2011, 01 22, 11:46:44 »
Akinek Launcher Pro van fönn, az kukkantson be a Preferences/Homescreen settings/Transition effects-be. :) A Cube, meg a Flip nagyon durva. :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #791 Dátum: 2011, 01 22, 11:47:20 »
ha visszalepsz a bongeszoben nem jelenik meg amit irtal? Bocsanat a kesedelemert, mostantol Rommer ranggal tobb jogosultsagod lesz.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető MySeeGee

• Navigáció / Navigation: NavNGo Igo8 / Sygic Aura
  • PDA: Motorola Defy, Samsung GT-I8000 Omnia II
  • PDA ROM: Android 2.3 WajkIUI, NXXJH2
« Reply #792 Dátum: 2011, 01 22, 11:50:29 »
Akármit is próbáltam, sajnos az sd fat32-es particioját nem látja. Kérnék egy kis segítséget :oops:

Mivel nem csak nekem volt ezzel problémám, ezért örömmel írom, hogy sikerült. Az első particio a 4gb sdhc-n egy sima fat, a másodil ext2. (ext2 600, a maradék fat). Ezzel a felállással és a legújabb frissítésekkel fut, szalad a droid és meg sem áll :) Viszont lenne egy kérdésem: a launcher pro-t hol kell elindítani?
Windows XP? Nálunk már csak a mosógép fut arról... :)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #793 Dátum: 2011, 01 22, 11:52:55 »
Mivel nem csak nekem volt ezzel problémám, ezért örömmel írom, hogy sikerült. Az első particio a 4gb sdhc-n egy sima fat, a másodil ext2. (ext2 600, a maradék fat). Ezzel a felállással és a legújabb frissítésekkel fut, szalad a droid és meg sem áll :) Viszont lenne egy kérdésem: a launcher pro-t hol kell elindítani?

Rakd fel a Home Switcher-t és azzal alapértelmezetté is tudod tenni, meg el is tudod indítani.

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #794 Dátum: 2011, 01 22, 11:55:50 »
Asszem rájöttem a mostani hibára, nem tudok írni a kártyára. Gyanítom emiatt nem mentődnek a beállítások sem, ha újra indítom a rendszert. Na, ez vajon mitől lehet?

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #795 Dátum: 2011, 01 22, 12:12:09 »
Valaki mondja meg nekem légyszi, hogy miért nem listázza a csengőhangoknál az SD-n lévő MP3-akat? Én saját zenét akarok csengőhangnak, nem ezeket a gagyi beépítetteket. :(

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
« Reply #796 Dátum: 2011, 01 22, 12:13:33 »
Valaki mondja meg nekem légyszi, hogy miért nem listázza a csengőhangoknál az SD-n lévő MP3-akat? Én saját zenét akarok csengőhangnak, nem ezeket a gagyi beépítetteket. :(

Ringtones mappát csinálj és abba pakold. :)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #797 Dátum: 2011, 01 22, 12:14:25 »
Ringtones mappát csinálj és abba pakold. :)

Fúú! :D De gagyi. :D

Megcsináltam, beleraktam az mp3-akat, de ugyanúgy nem lát semmit. Nem mondod, hogy restart is kell hozzá? :)

Rányomtam a pictures-re, hogy nézzek valami más hátteret és már vagy 10 perce teker. rendben van, hogy van pár száz kép az SD-n, de feltétlenül muszáj neki mindegyikből thumbnail-t csinálni? Minden droid ilyenekre pazarolja a drága táehelyet? :)

Erre senkinek nincs ötlete? Itt hagytam fél órára és ugyanúgy csak tekert, hogy please wait és sehol semmi. :(

Nem elérhető garesz

• Sörivó
    • uksesakk
  • Navigáció / Navigation: ajgo
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: a legfrissebb független
« Reply #798 Dátum: 2011, 01 22, 12:22:19 »
A MyPhoneEx-szel bármit le lehet róla szedni. nOObody pár oldallal korábban leírta, hogy hogyan kell felrakni.
Jó progi ez a Myphone a régi sonymnál hasznos volt és szerettem is. A kies progi csokolomot köszönhet a Myphonenak!   :D
Kár,hogy csak a sony mobilokat és a droid rendszert kezeli.  :)
Ha nem sikerül elsőre, akkor az ejtőernyős ugrás nem neked való!

Nem elérhető MySeeGee

• Navigáció / Navigation: NavNGo Igo8 / Sygic Aura
  • PDA: Motorola Defy, Samsung GT-I8000 Omnia II
  • PDA ROM: Android 2.3 WajkIUI, NXXJH2
« Reply #799 Dátum: 2011, 01 22, 13:31:42 »
Sikerült valakinek az sms-eket áttenie droidra?
Windows XP? Nálunk már csak a mosógép fut arról... :)