Én azt mondom nincs szégyenkezni valója az O2-nek.
"kifli" tudom hogy nincs értelme nem is azért csináltam, de kíváncsi voltam ha már annyira becsmárkoztál te is akkor miért ne.
Míg bambáskodtam a 4gigással lefuttattam. Ma ilyen telós napom volt, de elégvolt megy a droid belakom aztán várom a fejleményeket.
Én azért csináltam a teszteket, hogy lássam az O2 alatt, melyik telepítéssel lesz gyorsabb a droid Különböző helyek használatával! Mindenkinek segítségként a döntésben, hova telepítse.
Hardverileg meg elég erős vas van, csak NAGYON nincs még kihasználva béta módban.
Ezért is kezdték el fejleszteni az O2 re a droidot.
Ezért nem értettem más pdaval az össze hasonlítást...Ahol minden hardver fullon ki van használva gyárilag...
Ha egyszer ez a béta NAND ra kerül, meg fogtok lepődni a tudásán. De pont azért ilyen amilyen mert sd-kről, my stroagekről fut szerencsétlen...
De ez is kell az út végéhez, a nand szerintem már közelebb van mint gondolnánk, csak Sándor eltűnt mint szürke szamár a ködbe, hogy válaszoljon.
Persze így is használható, de ha valaki ránéz és oda van írva hogy egy szaros alap gyárilag droidos pda is több pontot, kap lehet ki sem próbálja...Ami ebben a formában nem lehet összehasonlítási alap!
Más!
Mindenkinek ajánlom hogy a swapot más partícióról használja, mert nekem így eltűntek a fagyások, dugulások! Tegnap estétől, folyamatosan használtam mindenre és tökéletesen működött. Semmi lassulás, fagyás ilyesmi...
My storagen a rendszer, a swap pedig SD-n.