T-mobile T-Com hótt mind1, mert már T-Home mindegyik - de a lényeg a lényeg:
Volt náluk faja kis net előfizetésem, de saját hibámból, elismerem, nem tudtam befizetni az uccsó 3 számlát. (összesen 46000 elmaradásom volt) Oké, tudtam hogy be tudom fizetni az elmaradást később, részletekben is. Megkértem a részletfizetést, leadtam a modemet, azt mondták semmi gond, majd értesítenek, és küldik a részletekhez a csekket. Eltelt pár hónap, semmi válasz. Kb négy hónap múlva kijött egy 99000-es csekk. Hűű mondom. De kajak megmagyarázták bent, és én vagyok a hülye. Jó, elfogadtam, nem vagyok egy zseni, biztos úgy van. Erre is kértem részletfizut, megadták, elkezdtem fizetni (költsék gyógyszerre). Pár hónap után hív valami behajtóiroda, hogy T-Comnak lógok 80000 pénzzel. Hűű mondom, fizetem aktívan, mi a gond? Oda vissza hívtam/intéztem T-Comnál, ők nem tudnak semmit... így ment egy darabig, míg hívtak a behajtók, hogy ha nem fizetek, mehetek bíróságra. Okéjj, a saját +20000 díjukat rárakva nekik is fizetek 100000-et. 200 ezer forint 46 ezer tartozásra. Másfél év alatt legalább tucat ügyintéző mondott legalább tucat verziót, de semmi baj. Asse tudják, ki-mit csinál. Féélelmetes. Szóval mindenkinek ajánlom a T-t. Csak ügyvéddel menjetek még egyenleget lekérni is.