Én is megosztanám veletek tapasztalataimat.
Média Mánia s díjcsomag. Tegnap éjszaka 11:20-kor jön az sms, hogy 10:40-kor (IGEN 40 PERCEL EZELŐTT) meghaladtam az adatfogalmam 100%-át. Mondom semmi probléma, az alatt a 40 perc alatt mindössze csak 100MB-nyi plusz adatot forgalmaztam kb. , ami ugye ha jól számolom (0.1 ft/10kB) 1024 ft. Gondoltam reggel azért meggyőződöm róla mennyi is a plusz. A Tré nyilvántartása szerint a 2012.05.26-i aktuális egyenlegem szerint 399,6 MB (ami érdekes, merthogy 25-én küldték hogy meghaladtam a 100%-ot). Gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot mi újság, jól vannak e a szülők, nagyszülők?! A válasz a szokásos: Sajnos adatvédelmi okokból nekünk nincs hozzáférésünk az ön egyenlegének lekérdezéséhez (jelzem a beszélgetés megkezdése előtt meg kell adnom a telekódomat, amivel ugye bármihez hozzáférhetnek),viszont tudomásuk szerint a számlaegyenleg álltalában 6 órás csúszásban van (EZ NEVETSÉGES).Jelzem az egyenleglekérdezés és az sms között kb 9 óra telt el. DE mivel gondolják, hogy szeretném az elkövetkező 5 napon is használni a mobilnetemet, ezért javasolná, hogy vegyek az előfizetésem mellé egy mittudoménmilyen internet díjcsomagot. Ezt nevezem marketingnek! Szörnyű és elkeserítő, hogy Te fizetsz azért hogy valójában kizárólag fars adatokat szolgáljanak neked az aktuális egyenlegedről, és segítség helyett még inkább megpróbálnak rád sózni egy plusz költséget!