Kiegészítés a frissítés leírásához!Ma belefutottam egy Spica frissítésbe, és úgy érzem hogy a leírás ami alapján csináltam, ráadásul itt is közkézen forog, hiányos!
Szeretnék néhány kiegészítést hozzáfűzni!
Erről lenne szó:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginTehát, a "dvr5700" fájlt nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni, hiszen a készülékhez tartozó CD-n minden driver megtalálható!Ha nem látjuk az eszközkezelőben az usb-nél az eszközt akkor a CD-ről telepítsük fel, majd próbálkozzunk újra!
A leírásban linkelt OPS file már nem a mostani romokhoz való, ide keressünk másikat, pl.: az alább csatolt példány megfelelő!
Érdekes ez a downloader (odin), nem ír ki semmit arról,hogy kész van-e a frissítés! Ezért Várjuk meg míg feláll a rendszer és akkor húzzuk le a PC-ről!
Fontos megemlítenem azt a lehetőséget ha FAIL üzenetet kapunk, vagy nem indul el a frissítés!
Ebben az esetben csak szimplán húzzuk le a gépről, akksi ki-be, és győződjünk meg róla,hogy mindent a helyére tallóztunk be!
Még egy fontos dolog! Ha FAIL, és lehúzás után nem akar bebootolni csak az eszköz.....felkiáltójel......PC jelenik meg a kijelzőn akkor dugjuk vissza, akksi ki-be, és a kábelen lógva indítsuk el!
Még egy apróság. A rom csomagjában van egy dll file, az kell a kapcsolathoz különben nem ismeri fel az odin a készülékünket! Alább azt is csatoltam!
Remélem hasznos lesz ez a kis kiegészítés!
Jó frissítgetést mindenkinek!