2024, 11 30, 20:32:29
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.1 upgrade  (Megtekintve 156804 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: 2.1 upgrade
« Reply #50 Dátum: 2010, 05 01, 20:00:04 »
Valakinek sikerült frissíteni ezzel a ... NPS-sel???
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető madarasz92

• Navigáció / Navigation: HTC Sensation
  • PDA ROM: Android Revolution HD 6.2.1 by mike1986
« Reply #51 Dátum: 2010, 05 01, 22:43:43 »
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem jó ez a 2.1 ami a Spica-mon van van ennél frissebb vagy jobb?
Alapsáv verziója:i5700XXIK2
Kernelverzió:2.6.29
leshak@i5700-dev ^45
Build száma:ECLAIR.XXJD1

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #52 Dátum: 2010, 05 02, 10:16:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem jó ez a 2.1 ami a Spica-mon van van ennél frissebb vagy jobb?
Alapsáv verziója:i5700XXIK2
Kernelverzió:2.6.29
leshak@i5700-dev ^45
Build száma:ECLAIR.XXJD1
Igen frissebb.
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Knife

• Navigáció / Navigation: Bluepanther v220
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: CM13
« Reply #53 Dátum: 2010, 05 02, 12:53:12 »

Érdekes ez a downloader (odin), nem ír ki semmit arról,hogy kész van-e a frissítés! Ezért Várjuk meg míg feláll a rendszer és akkor húzzuk le a PC-ről!

Ha nem haragszol kiegészíteném a kiegészítésed, miszerint kék háttéren PASS felirattal jelzi, ha kész a flashelés. Legalábbis én mindig megvárom amíg kiírja(eddig 2 készüléket frissítettem). Aztán húzom csak le. Egyébként nálam mindkét készüléken előjött, hogy elsőre nem akart csinálni semmit és megállt az (1)-es connection résznél. Ekkor akksi ki-be (mindkét alkalommal) és utána döccenő nélkül sikerült.
Egyébként x64-es Windows 7-el nem kompatibilis a művelet.

Egyébként köszi Gabes! Nem árt ha több helyen is van minél több info.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #54 Dátum: 2010, 05 02, 13:11:51 »
Ha nem haragszol kiegészíteném a kiegészítésed, miszerint kék háttéren PASS felirattal jelzi, ha kész a flashelés. Legalábbis én mindig megvárom amíg kiírja(eddig 2 készüléket frissítettem). Aztán húzom csak le. Egyébként nálam mindkét készüléken előjött, hogy elsőre nem akart csinálni semmit és megállt az (1)-es connection résznél. Ekkor akksi ki-be (mindkét alkalommal) és utána döccenő nélkül sikerült.
Egyébként x64-es Windows 7-el nem kompatibilis a művelet.

Egyébként köszi Gabes! Nem árt ha több helyen is van minél több info.
Igen, ez igaz én is néztem, csak olyan hülyén néz ki,hogy PASS nem?
akkor is ezt írja ha korán elakad, ha még az elején akkor FAIL.
A JOB DONE jobban tetszett!  :D

Nem elérhető jdpitch

• PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: I570EXXJF2
« Reply #55 Dátum: 2010, 05 02, 22:03:11 »
sziasztok, szereztem én is egy galaxy-t itt olvastam mi merre hány méter, de sehogy nem jön össze a frissítés. vagy connection error vagy a setup connectionnál áll vagy fel se ismeri a telefont. virtual xp-ben is próbáltam ami 32 bites viszont alapjáraton 64 bites vistám van. mi ilyenkor a teendő? valaki tudna segíteni? mert sehogy nemjutok előrébb. üdv.
Mi a különbség az emós és a transzi közt? Az emós depi volt és öngyi lett, a transzi peti volt és gyöngyi lett.

Nem elérhető Knife

« Reply #56 Dátum: 2010, 05 03, 08:09:34 »
sziasztok, szereztem én is egy galaxy-t itt olvastam mi merre hány méter, de sehogy nem jön össze a frissítés. vagy connection error vagy a setup connectionnál áll vagy fel se ismeri a telefont. virtual xp-ben is próbáltam ami 32 bites viszont alapjáraton 64 bites vistám van. mi ilyenkor a teendő? valaki tudna segíteni? mert sehogy nemjutok előrébb. üdv.

Én csak azt tudom mondani, hogy Win 7 x64-en nem lehet megcsinálni a frissítést(lehet hogy alapból nem szereti a 64 bitet - driver probléma). Vista x86 és XP x86-on viszont simán. Flasheléssel egyébként sem próbálkoznék Xp-nél újabb oprendszeren.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #57 Dátum: 2010, 05 03, 09:24:03 »
én 50 (!) perce várok a "setup connection"-ra >:(

Nem elérhető Knife

« Reply #58 Dátum: 2010, 05 03, 09:27:15 »
én 50 (!) perce várok a "setup connection"-ra >:(

Húzd le a kábelt, akksit vedd ki, odint kapcsold le ,majd indítsd újra, indítsd downloadban a spicát, dugd vissza a kábelt és mehet újra az odinnal, csak ellenőrizd a fájlokat. Előfordul ilyen. LEgalábbis nekem mindkét telefonnal így ment a flash, és mindegyik másodszorra jól ment.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #59 Dátum: 2010, 05 03, 09:43:24 »
Húzd le a kábelt, akksit vedd ki, odint kapcsold le ,majd indítsd újra, indítsd downloadban a spicát, dugd vissza a kábelt és mehet újra az odinnal, csak ellenőrizd a fájlokat. Előfordul ilyen. LEgalábbis nekem mindkét telefonnal így ment a flash, és mindegyik másodszorra jól ment.
Elindult! (ahogy mondtad!!! :ok:) Remélem végigmegy :ima:

Gyere talira ha összejön, tudod "Rumomsöröm"

Update1: Ó yesss!!! 6:44 Atom proccerrel :D)

Nem elérhető Knife

« Reply #60 Dátum: 2010, 05 03, 10:32:44 »
Elindult! (ahogy mondtad!!! :ok:) Remélem végigmegy :ima:

Gyere talira ha összejön, tudod "Rumomsöröm"

Update1: Ó yesss!!! 6:44 Atom proccerrel :D)

Köszi, de bulizni messze van BP.

Nem elérhető jdpitch

« Reply #61 Dátum: 2010, 05 03, 15:30:54 »
Nos az én gondom még mindíg nem oldódott meg, hiába indítom újra a spicát hiába húzom le dugom fel a kábelt, hiába indítom újra az odint meg az egész rendszert. meg se moccan. setup connection vagy fel se ismeri... :s tipp?
amúgy 32bites XP-n is ugyan ezt csinálja.
Mi a különbség az emós és a transzi közt? Az emós depi volt és öngyi lett, a transzi peti volt és gyöngyi lett.

Nem elérhető Knife

« Reply #62 Dátum: 2010, 05 03, 17:15:15 »
Nos az én gondom még mindíg nem oldódott meg, hiába indítom újra a spicát hiába húzom le dugom fel a kábelt, hiába indítom újra az odint meg az egész rendszert. meg se moccan. setup connection vagy fel se ismeri... :s tipp?
amúgy 32bites XP-n is ugyan ezt csinálja.

Akksit kivetted, miután setup connectionnél elakadt?

Ha viszont nem ismeri fel, akkor vagy túl gyorsan húztad le és dugtad vissza, vagy a 3 driverből valamelyik nincs fent.

Nem elérhető jdpitch

« Reply #63 Dátum: 2010, 05 03, 17:20:12 »
mindent megpróbáltam amit itt olvastam. :)
sajnos a "tallózós" driver telepítés-t nem fogadja el sem a vista sem az xp. és sehogy nem megy fel. :(
ezek amúgy hivatalos romok, vagy főzött? csak azért kérdezem, mert ha nps-el lehet majd frissíteni akkor azzal megcsinálnám de jó lenne ha menne. olvastam neten erről a root dologról, erről tudna valaki mondani valamit? üdv.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #64 Dátum: 2010, 05 03, 17:29:28 »
mindent megpróbáltam amit itt olvastam. :)
sajnos a "tallózós" driver telepítés-t nem fogadja el sem a vista sem az xp. és sehogy nem megy fel. :(
ezek amúgy hivatalos romok, vagy főzött? csak azért kérdezem, mert ha nps-el lehet majd frissíteni akkor azzal megcsinálnám de jó lenne ha menne. olvastam neten erről a root dologról, erről tudna valaki mondani valamit? üdv.
Én a hozzá adott CD-ről telepítettem fel a drivereket 2. menüpont)! Nem kellett piszmognom az 1-4-ig.
Töltsd le , a profilomban látható ROM-ot 1. vagy 2. oldal a fóromban, ott csak az  *.ops, meg a *.tar fájlt kell betallózni! Meg a Gabes által belinkelt ops fájlt használtam(előző oldal)!

Nekem az NPS nem ajánlgatott semmit...
Kétszer raktam fel, azt hiszen soha többet...(2x1200 regbejegyzés >:( )

Root: durván: nagyobb hozzáférést ad a PDA-hoz. kb mint a rendszergazdai jogosulságok (nekem egyelőre nem hiányzik).

Nem elérhető jdpitch

« Reply #65 Dátum: 2010, 05 03, 19:44:06 »
arra tudnál esetleg válaszolni, hogy  :warez:  xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx      ilyenkor mi a teendő? sajnos ez nem az igo-s spica. :)
Esetleg felvehetlek msn-re, hogy gyorsabb és jobb legyen a kommunikáció, a szoft frissítés alatt? :D üdv.
szerk: a navigációs szoftvereket általában vásárolni szokták![/]

Nem elérhető jdpitch

« Reply #66 Dátum: 2010, 05 03, 19:50:52 »
bocsi. :D

Nem elérhető jdpitch

« Reply #67 Dátum: 2010, 05 03, 21:46:17 »
setup connection gondom van semmi más, onnan nem lép sehogy tovább. hiába veszem ki az akksit húzom le a gépről indítom újra, az összes verziót el tudnám sorolni amit itt olvastam, semmi. nem megy tovább. mi ilyenkor a teendő? valaki valami ötlet? üdv.

Nem elérhető jdpitch

« Reply #68 Dátum: 2010, 05 03, 22:06:45 »
sikerült. megoldódott a gond. :) most már 2.1 van fenn :) eddig tetszik bár semmit nem találtam még rajta :D viszont módosíthatom a rom verziót a profilban :P
a hiba hogy hiányzott egy dll file. :) üdv.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #69 Dátum: 2010, 05 03, 22:11:46 »
sikerült. megoldódott a gond. :) most már 2.1 van fenn :) eddig tetszik bár semmit nem találtam még rajta :D viszont módosíthatom a rom verziót a profilban :P
a hiba hogy hiányzott egy dll file. :) üdv.
Milyen dll, és honnan lett meg, és mihez kellett, meg úgy egyébként is, segícccsünkmánegymásnak  :p
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető jdpitch

« Reply #70 Dátum: 2010, 05 03, 22:24:08 »
SS_DL.dll file kellett a szoft mellé, amit az egyik megaupload-os linken megadott zip-ben találtam meg, méghozzá ebben: 570EXXJCE.zip ezután minden ment simán vista x64-en. :)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #71 Dátum: 2010, 05 04, 09:20:15 »
SS_DL.dll file kellett a szoft mellé, amit az egyik megaupload-os linken megadott zip-ben találtam meg, méghozzá ebben: 570EXXJCE.zip ezután minden ment simán vista x64-en. :)
Na végre megtudtam mire jó az a dll file! A kiegészítésemet mindjárt kiegészítem vele!  :D

Mondjatok meg nekem valamit légyszi! Ennél az XXJCF romnál a todayen, alul az ikonsort el lehet tűntetni valahogy, foglalja nagyon a helyet! Ezen kívül fent is ott a 3 csík mint a wines TW nél, ezért oda sem enged widgeteket kirakni!
Lehet ezen valahogy segíteni? Nem tudok képet róla de akinek ilyen az tudja mire gondolok!
Köszi előre is! :)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #72 Dátum: 2010, 05 04, 15:43:21 »
A frissítés leírása az első HSZ.-ban olvasható!

Nem elérhető jdpitch

« Reply #73 Dátum: 2010, 05 04, 17:43:21 »
remélem másnak már nem lesz baja az update-el. :D a setup connection mágikus lépésénél. :D

Nem elérhető jdpitch

« Reply #74 Dátum: 2010, 05 04, 17:52:58 »
Létezik már teljes, fullos magyarítás az andro 2.1-hez?