0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az utólagosan telepített launcherek mindegyike tudja az akár 7 lapos megoldást.Helix, Helix2, LauncherPro.
Helix Launcher 2-t nem ajánlom, nekem kinyírta a szoftot! a Helix 1-el lehet 5 lapos asztalod. de hogy hogy azt sajnos most nem tom megmondani mivel még mindíg nincs meg a [NEM [NEM [NEM [NEM TELÓ!]!]!]!]m...
Köszi, ha nekem írtad. Te már próbáltad a Helix 1? Légyszi, használd a válasz gombot, mert akkor tudjuk, hogy kinek írsz. Szia
I570EXXJE1 erről tud valaki valamit mondani? jó-e, megbízható-e, teljesen magyar. stbstb tudjátok a szokásos
hogy a csudába tudom elküldeni a privát üzenetet??a frissitésem megáll a setup connectionnál....miért nem sikerül nekem soha semmi elsőre:(vki segitsen lécci,xp-m van...
nem tudom a Spicámat lefrissiteni 2.1re...nem tudom hogy lehet privát üzzenetet elküldeni ...a frissitésem megáll a setup connection-nál .vártam 5-6percet és semmi nem történt.a samsung pc studio sem ismeri fel a [NEM TELO!]m csak a memokártyám.mi lehet az oka??xp rendszerem van...
Első hsz.-t olvastad?A privátot a PC-ről nem tudod elküldeni?NBO fájlt is betallóztad?Bevallom egyszer frissítettem spicat, nekem sem volt egyszerű, ezért kérdezgetek vissza!
NBO fájl azt hol találom??letöltöttem mindent ami oda volt irva.betalloztam mindent az Odinba el is indul aztán nem történik semmi..köszi hogy próbálsz segiteni!!!!
Bocsánat, ops-re gondoltam!A one package opciót bepipáltad? Az ops nem számít package-nak!
azt nem ...próbáljam ugy???ha rábolintasz megpróbálom:))
bepipáltam "check image files" felirat jelentkezik...ezt nem akkor kell amitor nem több tar.fájl van hanem csak 1??
Samsung PC Studio-t kapcsold, ki illetve mindent olyan progit ami USB-t használ. az SS_DL.DLL file-t pedig rakd az odin mappájába ahol az indító exe van illetve a szoft mellé is rakd be. nekem így működött.
kezdek becsődőlni és elmegy minden kedvem ettől az egésztől....nem müxix vmi miatt.köszönöm a segitséget
kábelről lehúz, akksi ki, vár pár mp, akksi be, elölről a frissítés.A drájvereket legegyszrűbb a hozzá kapott CD-ről telepíteni.Tényleg: NPS (new PC Studio), Kies legjobb ha uninstall (elég kikapcsolni is.
na azota sikerült:))))nem a legujabb os fájl volt letöltve én meg ujraraktam a gépem mert azt hittem az volt a rossz:))))minden jót mindenkinek...
Sziasztok! T-mobilos spicát milyen progival lehet frissíteni 2.1-re(I570EXXJD4)?A válaszokat előre is köszönöm!