2024, 12 01, 03:47:56
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.1 upgrade  (Megtekintve 156816 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bostone

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I9000XWJVK
Re: 2.1 upgrade
« Reply #200 Dátum: 2010, 05 29, 18:08:04 »
Több helyen is olvastam, hogy fel kell oldani a sim zárat.
Ez hogyan lehetséges?

Nem elérhető domcsa

• PDA: HTC Sensation XE
  • PDA ROM: ViperS
« Reply #201 Dátum: 2010, 05 29, 21:41:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hosszú egy történet: Odin!

Első hozzászólást olvastad?
Szia!
Az odinrol azt olvastam sim lock -os pda ra nem jó

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #202 Dátum: 2010, 05 30, 07:44:07 »
Szia!
Az odinrol azt olvastam sim lock -os pda ra nem jó
Tekintve, hogy installálni sem kell, egy próbát megér. Bár mintha menne függő készülékkel is.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pero65

• Navigáció / Navigation: NAVIGON
  • PDA: Samsung GT-I900
  • PDA ROM: 4.2.2 Tsunami X 4.5
« Reply #203 Dátum: 2010, 05 31, 14:47:51 »
Sziasztok! T-mobilos spicát milyen progival lehet frissíteni 2.1-re(I570EXXJD4)?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem pannonos a spicám, de semmi gond nem volt a frissitéssel. Odin. Első hsz. alapján. :)

Nem elérhető Tbeeque5

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: i5700
  • PDA ROM: i5700xxile
« Reply #204 Dátum: 2010, 05 31, 15:59:05 »
Sziasztok! Most vettem a Spica-t egy hónapja. Elkezdtem a frissítést Kies programmal és az Odin programmal úgy ahogy le van írva de semmi. A reset time-on 300 sec van irva elmentem 675 ig és semmit nem csinált se a telefon sem a program. A pontos leírást is megnéztem sőt az alapján mentem. Tudna nekem segíteni valaki? Megköszönném. Sziasztok.

Nem elérhető lalacko

« Reply #205 Dátum: 2010, 05 31, 18:50:59 »
Sziasztok! Most vettem a Spica-t egy hónapja. Elkezdtem a frissítést Kies programmal és az Odin programmal úgy ahogy le van írva de semmi. A reset time-on 300 sec van irva elmentem 675 ig és semmit nem csinált se a telefon sem a program. A pontos leírást is megnéztem sőt az alapján mentem. Tudna nekem segíteni valaki? Megköszönném. Sziasztok.

A KIEST felejtsd el, :ima: akár törölheted is. Ezt olvassd el, részletesen leírták a teendőket.

Nem elérhető Tbeeque5

« Reply #206 Dátum: 2010, 05 31, 22:32:56 »
A KIEST felejtsd el, :ima: akár törölheted is. Ezt olvassd el, részletesen leírták a teendőket.

Ez mind oké. Így csináltam mindent hagyományos verzióval de semmi 3 napja probálom frissíteni....:(

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #207 Dátum: 2010, 06 01, 07:01:03 »

Ez mind oké. Így csináltam mindent hagyományos verzióval de semmi 3 napja probálom frissíteni....:(
1. KIES, NPC uninstall + inden ami USB-t hassznál(elég az eszközkezelőben lekapcsolni)!!!

2. Ha nem indul: kábelről lehúz, akksi ki, vár pár mp, akksi vissza, elölről kezd!

3. A hozzá kapott CD-ről(vagy egyéb módon)  felraktad a drájvereket?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tbeeque5

« Reply #208 Dátum: 2010, 06 01, 14:45:36 »
1. KIES, NPC uninstall + inden ami USB-t hassznál(elég az eszközkezelőben lekapcsolni)!!!

2. Ha nem indul: kábelről lehúz, akksi ki, vár pár mp, akksi vissza, elölről kezd!

3. A hozzá kapott CD-ről(vagy egyéb módon)  felraktad a drájvereket?

A progi kiírja hogy a teló csatlakoztatva van. A Kies-t meg a Pc studiót letöröltem. A drivereket nem értem mit kell velük csinálni.
Dvr5700 zip fájlban le van töltve nekem és ki van csomagolva. Bocs,hogy ilyen tudatlan vagyok hozzá de nem nagyon vagyok mobile guru. Köszönöm a segítségedet elöre is.

Nem elérhető Tbeeque5

« Reply #209 Dátum: 2010, 06 01, 15:32:28 »
A progi kiírja hogy a [NEM TELÓ!] csatlakoztatva van. A Kies-t meg a Pc studiót letöröltem. A drivereket nem értem mit kell velük csinálni.
Dvr5700 zip fájlban le van töltve nekem és ki van csomagolva. Bocs,hogy ilyen tudatlan vagyok hozzá de nem nagyon vagyok mobile guru. Köszönöm a segítségedet elöre is.
Ha ráérsz akkor msn-en segítenél nekem? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jdpitch

• PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: I570EXXJF2
« Reply #210 Dátum: 2010, 06 01, 15:43:38 »
és igen visszatértem! a telót megcsinálták, alaplap csere. :(
De most csapatom fel az új szoftot. :D
Mi a különbség az emós és a transzi közt? Az emós depi volt és öngyi lett, a transzi peti volt és gyöngyi lett.

Nem elérhető Tbeeque5

« Reply #211 Dátum: 2010, 06 01, 16:34:53 »
és igen visszatértem! a [NEM TELÓ!]t megcsinálták, alaplap csere. :(
De most csapatom fel az új szoftot. :D

én is csapatnám....de ,hogy kell pontosan nem vágom..

Nem elérhető jdpitch

« Reply #212 Dátum: 2010, 06 01, 17:59:12 »
én is csapatnám....de ,hogy kell pontosan nem vágom..

Hát nekem kb 5ödjére sikerült felismertetnem ezzel a hülye vistával a telefont rendesen. 5x telepítettem minden driver-t...
első HSZ-ben benne van a pontos leírás hogy mi merre hány méter. de nem ártana belerakni hogy a "Swallowtail_v4440_WHQL_Certified" driver is kell mondjuk nekem most kellett még a "new-shrewsbury-V4_50_7_0-WHQLed-with-ADB-customer-free" driver is.
Mi a különbség az emós és a transzi közt? Az emós depi volt és öngyi lett, a transzi peti volt és gyöngyi lett.

Nem elérhető Tbeeque5

« Reply #213 Dátum: 2010, 06 01, 18:07:59 »
Aki ráér segitsen nekem msn-en a spicát frissíteni...:(

Nem elérhető jdpitch

« Reply #214 Dátum: 2010, 06 01, 19:12:21 »
hát az necces, mert kb mindenkinek magának kell rájönnie hogy is van ez. én is kéregettem a segítséget, kaptam is, de semmi nem jött be. tényleg csak annyit tudok mondani, hogy rakd fel a [NEM TELÓ!]hoz kapott lemez tartalmát, NPS-t meg az USB drivert, meg amit az előbbi HSZ-ben írtam drivereket. aztán a többi menni fog, csak kapcsold ki az NPS-t meg minden olyan programot ami az USB-t piszkálja. total commander, sajátgép, nps, stbstb

de ha gondolod vegyél fel msn-en. profilban benne van a cím.

Nem elérhető jdpitch

« Reply #215 Dátum: 2010, 06 03, 21:33:22 »
Valaki véleményezze a májusi szoftot, mert szerintem a kamera része nem jó. :S vélemények?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #216 Dátum: 2010, 06 04, 06:52:49 »
Valaki véleményezze a májusi szoftot, mert szerintem a kamera része nem jó. :S vélemények?
Mi a problémád? Fényképezni fényképez,,,
Említésre érdemes problémám nincs. Ami zavar: eddig 2X merült le egy éjszaka alatt 50%-os töltöttségről. Reggel se kép se hang-mehetett töltőre >:(

Nem elérhető jdpitch

« Reply #217 Dátum: 2010, 06 04, 16:01:48 »
Említésre érdemes problémám nincs. Ami zavar: eddig 2X merült le egy éjszaka alatt 50%-os töltöttségről. Reggel se kép se hang-mehetett töltőre >:(

a gyári 1.5 kamera progija félhomályban szép világos volt. ez sötét. :) még a márciusiban is szép volt. április május már sötét. :)

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #218 Dátum: 2010, 06 04, 17:12:11 »
a gyári 1.5 kamera progija félhomályban szép világos volt. ez sötét. :) még a márciusiban is szép volt. április május már sötét. :)
Ebben részemről magadra maradsz, nekem 25 percig volt fenn az 1.5 (20 p hazaút + 5 perc előkészületek (unboxing  :D )), utána már az áprilisi került fel.

i900-hoz képest (ami szintén nem egy EOS(vagy akármi))elég vérszegények a fényképek. Betudom az 5 MP vs. 3,2 MP-nek.

Nem elérhető pero65

• Navigáció / Navigation: NAVIGON
  • PDA: Samsung GT-I900
  • PDA ROM: 4.2.2 Tsunami X 4.5
« Reply #219 Dátum: 2010, 06 06, 20:30:01 »
Nekem is csinálta, a taskiller uninstaláltam, azóta nincs merülési gondom.:)

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #220 Dátum: 2010, 06 07, 21:36:46 »
Új ROM:    I570EXXJE2
Valaki? Nálam a lustaság fél egészség... :D

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #221 Dátum: 2010, 06 07, 23:10:09 »
Új ROM:    I570EXXJE2
Valaki? Nálam a lustaság fél egészség... :D
Megerősítés kellene. Letöltöttem, kaptam egy zip file-t, kicsomagoltam és kaptam egy .tar kiterjesztésűt, ezt tovább nem kell kicsomagolni, ugye jól emlékszem és az odinba az one package-be tallózom be + az ops file az ops-ba :hmm: Holnap vagy a hétvégén tudom felrakni.  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #222 Dátum: 2010, 06 07, 23:26:22 »
Lenne még kérdésem: Az Odin/Option-ba mit kell bejelölnöm, csak az One Package-t, a többi pipát szedjem ki? (Reboot, Protect OPS, Reset Time) Vagy mindenhol legyen pipa? Az előző frissítésnél külön file-k voltak. Bocs, hogyha nehézkes vagyok.  ;) ;)
Ha frissítek akkor a programokat is újra fel kell raknom? (pl: Live Wallpapers, Helix Launcher,) és újra kell rootolnom?  :hmm: :hmm:
Előre is köszi a segítséget. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #223 Dátum: 2010, 06 08, 08:54:12 »
Lenne még kérdésem: Az Odin/Option-ba mit kell bejelölnöm, csak az One Package-t, a többi pipát szedjem ki? (Reboot, Protect OPS, Reset Time) Vagy mindenhol legyen pipa? Az előző frissítésnél külön file-k voltak. Bocs, hogyha nehézkes vagyok.  ;) ;)
Ha frissítek akkor a programokat is újra fel kell raknom? (pl: Live Wallpapers, Helix Launcher,) és újra kell rootolnom?  :hmm: :hmm:
Előre is köszi a segítséget. :)

A "one package"- is be kell pipálni. Anno én hagytam a bejelölteket, és pluszba beikszeltem az opciót. Root-olni nagy valószínűséggl újra kell, frissítés után csak ujjgyakorlat :D
Frissítéskor nekem mindent újra kellett raknom, nem bíbelődök backuppal. Google-nál megvannak a kontaktok, naptár...

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #224 Dátum: 2010, 06 08, 15:41:05 »
A "one package"- is be kell pipálni. Anno én hagytam a bejelölteket, és pluszba beikszeltem az opciót. Root-olni nagy valószínűséggl újra kell, frissítés után csak ujjgyakorlat :D
Frissítéskor nekem mindent újra kellett raknom, nem bíbelődök backuppal. Google-nál megvannak a kontaktok, naptár...
Köszi, ha meg vagyok jelentkezem vagy még előtte, ha segítség kell. ;) :D :D Szerintem, csak hétvége felé lesz rá időm.  :)