2024, 12 18, 16:07:58

Szerző Téma: Acer S100 Liquid  (Megtekintve 89747 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető imi1024

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
Re: Acer S100 Liquid
« Reply #75 Dátum: 2010, 03 04, 15:01:41 »
Sziasztok!Lenne egy konkrét kérdésem.Érdemes lecserélni az Omnia IIt 1 ilyen készülékre?De azt ne írjátok lécci,h én tudom eldönteni,mert nem tudom eldönteni.:D

febern

• Vendég
« Reply #76 Dátum: 2010, 03 04, 15:36:11 »
Én konkrétan az életben többet Windowsos telefont nem veszek. Akármilyen hardvere is van, soha nem lesz olyan gördülékeny mint az android vagy az Iphone, ráadásul szerintem a legbonyolultabb rendszer is........

Én pár hónapja gondolkoztam Omnia II vásárlásán, de ma már örülök, hogy nem tettem. Omnia-m volt, az egymerő borzalom volt, de volt htc hd-m is az 2 fokkal jobb volt mint az omnia

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #77 Dátum: 2010, 03 04, 15:51:28 »
Lehet, hogy buta kérdés, de felteszem: Ha jól látom a teszteket, a felbontása megegyezik a Nexus-éval. Az azon működő dolgok jól mennek ezen is?

(Omnia 1 - VALAMI - váltás közelében vagyok. Kinéztem  a Nexust, de egyelőre elég drága, várnék vele. ill. ugyanúgy tetszik a Desire, és a szintén  még meg sem jelent Galaxy 2 -is...) addig - bemelegítésként, lehet, hogy megbarátkoznék ezzel is...

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #78 Dátum: 2010, 03 04, 15:55:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Lehet, hogy buta kérdés, de felteszem: Ha jól látom a teszteket, a felbontása megegyezik a Nexus-éval. Az azon működő dolgok jól mennek ezen is?

(Omnia 1 - VALAMI - váltás közelében vagyok. Kinéztem  a Nexust, de egyelőre elég drága, várnék vele. ill. ugyanúgy tetszik a Desire, és a szintén  még meg sem jelent Galaxy 2 -is...) addig - bemelegítésként, lehet, hogy megbarátkoznék ezzel is...

Itt olyan nagy kmpatibilitási problémák nincsenek. amit a Marketből leszedsz az megy. 1-2 régebbi játéknál van egy fekete csík fektetett módban.

Desire március végére várható.

febern

• Vendég
« Reply #79 Dátum: 2010, 03 04, 16:14:47 »
Tudod, én is úgy gondoltam, hogy az android megismeréséhez nem feltétlenül kell megvennem a legdrágábbat, de például spica-t sem vettem volna az idióta touchwiz vagy milyen felülete miatt, úgyhogy mikor megláttam az s100-at, akkor tudtam, hogy ez egy remek kezdés lesz az android megismeréséhez, a kijelzőjéről már nem is beszélve :D

Az utód az valószínűleg a HTC Desire lesz nekem is, na persze nem azonnal, mert biztos nagyon drága lesz.

Bár pont tegnap gondolkoztam, hogy lehet mégsem fogok váltani, mert az S100 ledjei amik felül vannak, és jelez amikor üzenetem jön stb... annyira jól bevált, mert csak beteszem a tokba, és még csak ki sem kell vennem belőle, látom, hogy jött-e valami :ok:, míg amennyire tudom, sajnos a desire-nek sincs ilyen meg a nexusnak sem.

Ui: Azért a Nexus fogásra nem semmi :ok:

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #80 Dátum: 2010, 03 04, 18:24:45 »
Köszi - amitől én féltem, az azt hiszem ANZO (?) kálváriája volt az ACER S 200-al, meg úgy általában az Acer szerviz - gar hálózatával kapcsolatban - és pont itt (is) a fórumon. Az S200 jött - látott és szép csendben "elült".
Ezért nem is néztem rá (eddig) a Likőr - re   :D , csak ma olvasgatás közben akadt fel a szemem: Hogyaszongyamivaaaan? Omnia 2-t erre? Na - nézzük csak meg!

Mert, hogy pont váltás előtt vagyok - kinőttem az I900-at, de a "hogyantovább"- on gondolkodom.

.. és az Itt olvasottaknak hála - nagyon valószíűen az Android lesz a következő irány.. :ok: ( és mivel a 2 kiválasztott még meg sem jelent, és különben sem akarok elsők között vásárolni, addig ezt tuti lesz - ha (ez) lesz... a 2,1-et kiadják erre is vajon?

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #81 Dátum: 2010, 03 04, 18:53:18 »
Köszi - amitől én féltem, az azt hiszem ANZO (?) kálváriája volt az ACER S 200-al, meg úgy általában az Acer szerviz - gar hálózatával kapcsolatban - és pont itt (is) a fórumon. Az S200 jött - látott és szép csendben "elült".
Ezért nem is néztem rá (eddig) a Likőr - re   :D , csak ma olvasgatás közben akadt fel a szemem: Hogyaszongyamivaaaan? Omnia 2-t erre? Na - nézzük csak meg!

Mert, hogy pont váltás előtt vagyok - kinőttem az I900-at, de a "hogyantovább"- on gondolkodom.

.. és az Itt olvasottaknak hála - nagyon valószíűen az Android lesz a következő irány.. :ok: ( és mivel a 2 kiválasztott még meg sem jelent, és különben sem akarok elsők között vásárolni, addig ezt tuti lesz - ha (ez) lesz... a 2,1-et kiadják erre is vajon?
Igazi winmó párti vagyok, de amióta kezembe járt a Motorola Milestone megváltozott a véleményem. A  WP7 nekem erős csalódás, egyelőre (kissé megrettentem tőle ;)), így az Androidban látom a jövőt. Elhatároztam, hogy lelakom teljesen a HD2-őt és utána jöhet az Android :ok:.

Nem elérhető alma

• Navigáció / Navigation: nemtudom
  • PDA: omnia
  • PDA ROM: fogalmam sicns
« Reply #82 Dátum: 2010, 03 04, 19:51:38 »
Sziasztok!Lenne egy konkrét kérdésem.Érdemes lecserélni az Omnia IIt 1 ilyen készülékre?De azt ne írjátok lécci,h én tudom eldönteni,mert nem tudom eldönteni.:D

Vannak az O2nek előnyei a legfontosabb szvsz: jobb a kamerája és az aksija.

de összeségében az Android főleg evvel a vassal maga alatt ég és föld kategória.

kisgida: Nekem még eladói korszakomból vannak Acer supportal kapcsolatban tapasztalataim és kb egy katasztrófa. Amikor megvettem az S100at a legnagyobb félelmem z volt, hogy mi van ha beüt vmi. Mert a Samsung, Nokia gariztatás se mindig felhőtlen de az Acer termékeké horror.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #83 Dátum: 2010, 03 04, 20:01:55 »

Mint tudod én is kemény WinMo-s voltam és ugyanabban a cipőben jártam mint te, hogy nem tudtam eldönteni a hogyan továbbot. Amikor az S200 hozzám került azt gondoltam ez a tökéletes készülék és mint tudod sajnos behalt és a szerviznek hála azt mondtam, hogy most jött el az idő a váltásra megnéztem az információkat (azt a keveset) a Win7 mobile -ről és hát rá kellett jönnöm, hogy nem ez lesz a jövő utána jöttek a Google nyilatkozatok, hogy az androidot fogják ezerrel fejleszteni a végső lökést a Hero adta meg amikor Thebiker elhozta nekem, hogy nézzem meg nem hittem el, hogy egy kb 1 éves vas sokkal gördülékenyebb mint a legújabb WinMo-s PDA. Ekkor mondtam azt, hogy az S200-at már ne is javítsák meg hanem adjanak helyette egy Liquidet. Az első pár óra a csodálkozással és a már majdnem tökéletesség érzésével telt el. Hozzá teszem, hogy biztosan van benne egy olyan, hogy persze az újdonság varázsa de immár kb 2 hete még mindig nem akarom elhinni, hogy milyen jó kis készülék. Bevallom egy picit félek tőle, hogy ez is szervizben köt ki de akkor végleg szakítok az Acerrel de bizakodom, hogy nem lesz vele gond.
Egy szóval egyáltalán nem bántam meg a váltást annak ellenére, hogy az elején bizony nehéz volt levetkőzni a windowsos beidegződéseket de mostanra már úgy érzem sikerült.  ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #84 Dátum: 2010, 03 04, 20:03:55 »
Ez az a kérdés amiben nem lehet helyetted dönteni.
Ez egy más világ, leginkább az iPhone-hoz hasonlít, de annál azért szabadabb (bár azt nem ismerem).

Vannak még olyan hiányosságok, amik az O2-ben megoldottak:

1. avi lejátszás nem annyira gördülékeny, vagy konvertálsz mp4-be, és akkor ok
2. wow hd és egyéb hangzás hiánya (software-es equalizeres progit már találtam)
3. névjegy küldés sms-ben (nem találtál még rá megoldást thebiker? )
4. My mobiler-hez hasonló program még nincs, tehát nem vezérelhető a pc-ről
5. usb kábellel nem tudsz netezni a pc netjét használva.
6. nincs belső tárhely, csak az sd méretével gazdálkodhatsz
7. az Acer nem amoled, a Nexus és a Desire igen

Ha a fentieket elfogadod, akkor egy nagyon megbízható, gördülékeny, a felhasználói igényeket messzemenően kielégítő rendszert választasz, amit úgy szabhatsz testre ahogy akarod. No és persze az ár-érték arány az Acernél nem elhanyagolható  :ok:

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #85 Dátum: 2010, 03 04, 20:05:31 »
Vannak az O2nek előnyei a legfontosabb szvsz: jobb a kamerája és az aksija.

de összeségében az Android főleg evvel a vassal maga alatt ég és föld kategória.

kisgida: Nekem még eladói korszakomból vannak Acer supportal kapcsolatban tapasztalataim és kb egy katasztrófa. Amikor megvettem az S100at a legnagyobb félelmem z volt, hogy mi van ha beüt vmi. Mert a Samsung, Nokia gariztatás se mindig felhőtlen de az Acer termékeké horror.
Javítsd a profilodat, kérlek!
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

febern

• Vendég
« Reply #86 Dátum: 2010, 03 04, 20:08:48 »
S100-al ki lehet hasznalni az T-elofizetesemhez jaro mobil tv szolgaltatast
?
Ha igen,akkor hogyan?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #87 Dátum: 2010, 03 04, 20:16:33 »
S100-al ki lehet hasznalni az T-elofizetesemhez jaro mobil tv szolgaltatast
?
Ha igen,akkor hogyan?
Patinak a nexussal sikerült szerintem próbáld követni az ő tapasztalatát.  ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #88 Dátum: 2010, 03 04, 22:59:53 »
Patinak a nexussal sikerült szerintem próbáld követni az ő tapasztalatát.  ;)
Ha megy az Acerrel is, átteszem az Android általánosba, de miért is ne menne?  ;)

febern

• Vendég
« Reply #89 Dátum: 2010, 03 05, 06:11:03 »
Nekem sajnos nem sikerult az este. Beraktam az rtlklub cimet,elinditottam,es csak egy nagy feketeseg jott be,raadasul jol le is fagyott a keszulek,alig birtam ujrainditani. Nem probalna meg valaki meg rajtam keresztul letesztelni? Ezt a mobiltv dolgot nem kell elotte aktivaltatni a T-nel kulon?

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #90 Dátum: 2010, 03 05, 07:33:06 »

Ez egy nagyon jó kérdés... :D, viszont tegnap óta azon gondolkodom, hogy a Liquid és a Nexus között van-e 50,000 Forint különbség?  ;)
A paramétereket ismerem, csak......  :hmm:

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #91 Dátum: 2010, 03 05, 07:38:01 »
Ez egy nagyon jó kérdés... :D, viszont tegnap óta azon gondolkodom, hogy a Liquid és a Nexus között van-e 50,000 Forint különbség?  ;)
A paramétereket ismerem, csak......  :hmm:
Acer szerviz egy nulla, lásd Anzo pédáját! :(
Én a nexus mellett döntöttem! :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #92 Dátum: 2010, 03 05, 07:46:15 »
Acer szerviz egy nulla, lásd Anzo pédáját! :(
Én a nexus mellett döntöttem! :D

Ez már egy  :ok: érv, az biztos.....

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #93 Dátum: 2010, 03 05, 08:38:18 »
Ez már egy  :ok: érv, az biztos.....
Amoled?  :-X

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #94 Dátum: 2010, 03 05, 08:39:09 »
Nekem sajnos nem sikerult az este. Beraktam az rtlklub cimet,elinditottam,es csak egy nagy feketeseg jott be,raadasul jol le is fagyott a keszulek,alig birtam ujrainditani. Nem probalna meg valaki meg rajtam keresztul letesztelni? Ezt a mobiltv dolgot nem kell elotte aktivaltatni a T-nel kulon?
Ha a korábbi készülékeden ment a Mobile TV, akkor ezen is mennie kell, mert aktiválva van a hívószámodhoz.
GPRS-en próbáltad, ugye?

febern

• Vendég
« Reply #95 Dátum: 2010, 03 05, 09:36:39 »
Az előző készülékeimen sosem próbáltam ezt. Tegnap is csak azért jutott eszembe mert du.5 -től éjjel 2 óráig áramszünet volt az utcánkban. :hmm:

3g be volt kapcsolva....

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #96 Dátum: 2010, 03 05, 10:03:24 »
Az előző készülékeimen sosem próbáltam ezt. Tegnap is csak azért jutott eszembe mert du.5 -től éjjel 2 óráig áramszünet volt az utcánkban. :hmm:

3g be volt kapcsolva....
Az APN settings-ben mit látsz?
A linket másoltad, vagy beírtad manuálisan? Nem ütöttél el semmit, vagy a másoláskor nem keletkezett fölösleges space a végén? (Én jártam így, azért kérdezem)

febern

• Vendég
« Reply #97 Dátum: 2010, 03 05, 10:51:19 »
Az APN settings-ben mit látsz?
A linket másoltad, vagy beírtad manuálisan? Nem ütöttél el semmit, vagy a másoláskor nem keletkezett fölösleges space a végén? (Én jártam így, azért kérdezem)

hm... nézzük csak:

Tehát,

Access poin names-be bemegyek:

-t-mobile (ez az aktív)
-T-mobile prepaid
-T-mobile mms
- T-mobile mms prepaid

Ami aktív abba belépve:

Name: T-mobile
APN: Internet
Proxy not set
Port: not set
Username: not set
Passsword: not set
Server name: not set
MMSC: not set
MMS Proxy not set
MMS port: not set
MCC:216
MNC:30
APN Type: default

Manuálisan írtam be, most jelenleg a tv6 url-jével próbáltam de akkor is csak egy üres fekete kép jön be. :'(

oh, most volt kedves kiírni, hogy cannot play video

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #98 Dátum: 2010, 03 05, 10:57:59 »
hm... nézzük csak:

Tehát,

Access poin names-be bemegyek:

-t-mobile (ez az aktív)
-T-mobile prepaid
-T-mobile mms
- T-mobile mms prepaid

Ami aktív abba belépve:

Name: T-mobile
APN: Internet
Proxy not set
Port: not set
Username: not set
Passsword: not set
Server name: not set
MMSC: not set
MMS Proxy not set
MMS port: not set
MCC:216
MNC:30
APN Type: default

Manuálisan írtam be, most jelenleg a tv6 url-jével próbáltam de akkor is csak egy üres fekete kép jön be. :'(
Ha kitörlöd a default szöveget alulról? Indítsd majd utána újra.

febern

• Vendég
« Reply #99 Dátum: 2010, 03 05, 11:03:50 »
Megtettem, azt írja cannot play this video

biztos hogy ezek a címek még élnek?