2024, 12 19, 10:31:03

Szerző Téma: Acer S100 Liquid  (Megtekintve 89783 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Acer S100 Liquid
« Reply #100 Dátum: 2010, 03 05, 11:10:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megtettem, azt írja cannot play this video

biztos hogy ezek a címek még élnek?
Tuti, reggel próbáltam. Most éppen romot cserélek, hamarosan kipróbálom megy-e nálam.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

febern

• Vendég
« Reply #101 Dátum: 2010, 03 05, 11:22:36 »
Okés, mondjuk én most ezzel vagyok:

Acer_Liquid_1.008.00_EMEA_GEN1.bin

Te melyiket próbálod?

Nem elérhető imi1024

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
« Reply #102 Dátum: 2010, 03 05, 11:29:25 »
Sziasztok!
Febern, látom, hogy Neked most 2.1-es Android van fenn. Milyen az a főzött rom amit Te használsz?Gyors?Működik rajta minden funkció(pl. multitouch)? Nehéz megcsinálni a romfrissítést?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #103 Dátum: 2010, 03 05, 11:33:50 »
Tuti, reggel próbáltam. Most éppen romot cserélek, hamarosan kipróbálom megy-e nálam.
No akkor, érdekes a helyzet. Romcsere után (nekem Nexus One-om van!) ilyen az APN beállítás:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Megy a viva:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

manuálisan csináltam egy internetest, és úgy is megy: (Ami nem látszik: APN:internet

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

febern

• Vendég
« Reply #104 Dátum: 2010, 03 05, 11:50:09 »
Sziasztok!
Febern, látom, hogy Neked most 2.1-es Android van fenn. Milyen az a főzött rom amit Te használsz?Gyors?Működik rajta minden funkció(pl. multitouch)? Nehéz megcsinálni a romfrissítést?

Nem, csak elfelejtettem átírni a profilomban. Visszaálltam 1.6-ra mert az sokkal gyorsabb jelenleg mint a beta 2.1

febern

• Vendég
« Reply #105 Dátum: 2010, 03 05, 12:16:43 »
Hát, akkor ezek után tényleg jó lenne, ha rajtam kívül még egy másik S100 tulaj megnézné, hogy működik-e, mert nem kizárt hogy én csinálok rosszul valamit, de lehet, hogy egy másik rom-mal működne...........hmmmm :hmm:

Nem elérhető imi1024

« Reply #106 Dátum: 2010, 03 05, 12:17:11 »
Nem, csak elfelejtettem átírni a profilomban. Visszaálltam 1.6-ra mert az sokkal gyorsabb jelenleg mint a beta 2.1
Értem, köszi. Most próbálom ezt a Google syncet megcsinálni, tehát próbálom a névjegyeket meg ilyeneket feltölteni az Omnia II-ről a gmailre. Úgy próbálom, mint ahogy le van írva az Áttérés Winmo-ról Androidra topicban. De nem jön össze. Valaki lírná hogyan csinálta?Nekem az a gond, h az AS-t elindítom a pda-n, rányomok arra, h configure server.itt kér tőlem egy e-mail címet. Beírom a gmail-est( a pc-n ez be van állítva az Outlookba is), aztán bírok mindent úgy ahogy a leírásban van, csatlakoztatom a pda a géphez. Rányomok a szinkronizálásra, várok, de nem történik semmi.
Írja már le valaki, h hogyan csinálta, mert nem bírok rájönni.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #107 Dátum: 2010, 03 05, 12:19:33 »
Értem, köszi. Most próbálom ezt a Google syncet megcsinálni, tehát próbálom a névjegyeket meg ilyeneket feltölteni az Omnia II-ről a gmailre. Úgy próbálom, mint ahogy le van írva az Áttérés Winmo-ról Androidra topicban. De nem jön össze. Valaki lírná hogyan csinálta?Nekem az a gond, h az AS-t elindítom a pda-n, rányomok arra, h configure server.itt kér tőlem egy e-mail címet. Beírom a gmail-est( a pc-n ez be van állítva az Outlookba is), aztán bírok mindent úgy ahogy a leírásban van, csatlakoztatom a pda a géphez. Rányomok a szinkronizálásra, várok, de nem történik semmi.
Írja már le valaki, h hogyan csinálta, mert nem bírok rájönni.
Outlookkal szinkroniáltam a névjegyeket az O2-vel. Ezután az outlookban csv file-ba mentettem őket. Ezt a csv filet a gmail, címjegyzék, Importálásnál betallóztam.

Nem elérhető imi1024

« Reply #108 Dátum: 2010, 03 05, 12:33:13 »
Outlookkal szinkroniáltam a névjegyeket az O2-vel. Ezután az outlookban csv file-ba mentettem őket. Ezt a csv filet a gmail, címjegyzék, Importálásnál betallóztam.
És az Outlookkal hogyan kell szinkronizálni?:)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #109 Dátum: 2010, 03 05, 12:35:15 »
És az Outlookkal hogyan kell szinkronizálni?:)
Activesync-ken keresztül. Rádugod és kiválasztod miket szinkronizáljon.

Nem elérhető imi1024

« Reply #110 Dátum: 2010, 03 05, 12:50:57 »
Activesync-ken keresztül. Rádugod és kiválasztod miket szinkronizáljon.
Köszi sikerült a sync. Mostmár csak a csv fájlt nem tudom létrehozni. Azt hogyan kell az outlookban?

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #111 Dátum: 2010, 03 05, 12:57:16 »
Köszi sikerült a sync. Mostmár csak a csv fájlt nem tudom létrehozni. Azt hogyan kell az outlookban?

Fájl menü importálás exportálás
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető imi1024

« Reply #112 Dátum: 2010, 03 05, 13:02:25 »
Fájl menü importálás exportálás
Nekem exportálással pst-be menti. Az jó?

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #113 Dátum: 2010, 03 05, 13:14:25 »
Nekem exportálással pst-be menti. Az jó?

Nem

Exportálás fájlba, pontosvesszővel tagolt adatok és csv-t kapsz
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető imi1024

« Reply #114 Dátum: 2010, 03 05, 13:58:05 »
Nem

Exportálás fájlba, pontosvesszővel tagolt adatok és csv-t kapsz
Köszi!
Sikerült:)

Nem elérhető imi1024

« Reply #115 Dátum: 2010, 03 05, 14:29:06 »
Egyébként az biztos,hogy a Liquidre ki fog jönni 2.1-es Androidot tartalmazó frissítés?

febern

• Vendég
« Reply #116 Dátum: 2010, 03 05, 14:40:10 »
igen

febern

• Vendég
« Reply #117 Dátum: 2010, 03 06, 16:23:00 »
Egy nagyon kezdő kérdésem lenne:

Meg lehet-e oldani azt, hogy amiket sms íráskor szavakat "beviszek" azokat automatán tárolja el, és legközelebb ha ugyanazt a szót kezdem el bepötyögni, akkor ajánlja fel?

Iphone-nál marha jól működött de itt nem bírok rájönni hogy kell, mert mindig az angol már bevitt szavakból akar nekem ötleteket adni, azt meg nem díjazom annyira. :p

febern

• Vendég
« Reply #118 Dátum: 2010, 03 08, 09:14:07 »
Sziasztok!

Lenne egy olyan gondom, hogy feltettem a Maxisma custom romját. Minden tökéletes vele, kivéve egyetlen pici apró hibát:

minden ékezetet megjelenít, kivéve a "ő" betű helyett egy négyzetet mutat, még a ű betűt is normálisan megjeleníti. Lehet ez ellen tenni valamit?

febern

• Vendég
« Reply #119 Dátum: 2010, 03 09, 11:50:04 »
A google chrome böngészőben lévő könyvjelzőket beinportáltam a gmail-es fiókomba (is), hogy tudnám összeszinkronizálni az S100 böngészőjével, hogy oda is bekerüljenek?

A vicc az, hogy találtam egy google importer (vagy mi a neve) programot a marketban, be is jelentkeztem rajta keresztül a fiókomba, ki is írja hogy importálta onnan a könyvjelzőket, ám amikor bemegyek a böngésző könyvjelzőjében még sincs ott semmi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #120 Dátum: 2010, 03 09, 11:51:14 »
A google chrome böngészőben lévő könyvjelzőket beinportáltam a gmail-es fiókomba (is), hogy tudnám összeszinkronizálni az S100 böngészőjével, hogy oda is bekerüljenek?

A vicc az, hogy találtam egy google importer (vagy mi a neve) programot a marketban, be is jelentkeztem rajta keresztül a fiókomba, ki is írja hogy importálta onnan a könyvjelzőket, ám amikor bemegyek a böngésző könyvjelzőjében még sincs ott semmi
Én a Dolphin browsert használom, és itt vannak a könyvjelzőim: You are not allowed to view links. Register or Login

febern

• Vendég
« Reply #121 Dátum: 2010, 03 10, 15:00:17 »
Kipróbálta már valaki a eViL Eclair v1.6 + slim v1.6.7 (Liquid e) [3/08/2010] romot? Mennyire gyors? Van benne szaggatás? Stabilabb? Támogatja ez a rom a memóriakártyára való másolást?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #122 Dátum: 2010, 03 10, 15:53:41 »
Kipróbálta már valaki a eViL Eclair v1.6 + slim v1.6.7 (Liquid e) [3/08/2010] romot? Mennyire gyors? Van benne szaggatás? Stabilabb? Támogatja ez a rom a memóriakártyára való másolást?
Amióta megjelent azóta fent van nekem eddig csak egy alaklommal volt olyan, hogy lefagyott de az eddigi buildekhez képest elfogadható a sebessége nincsen vele gond. Az SD-re másoláson az App2sd -t érted? Mert azt a recovery.img kell, hogy támogassa ha malez02.1-et használod akkor elvileg igen támogatja de én még nem próbáltam ki.

febern

• Vendég
« Reply #123 Dátum: 2010, 03 10, 17:59:57 »
Köszi szépen,akkor hétvégén kipróbalom,ha addig nem lesz más

Nem elérhető imi1024

« Reply #124 Dátum: 2010, 03 12, 11:59:07 »
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy jövő héten én is veszek egy ilyen kütyüt. Olvasgatok régóta róla, de azért jónéhány dolog van ami nem igazán világos. Pl. most akkor mi a helyzet ezzel a 2.1-es hivatalos frissítéssel? Lesz ilyen vagy nem? Mert én erről pl. semmi hivatalos infot nem találok. Egyébként a 2.1-es Androidnak elég a 256 MB Ram? A leghomályosabb dolog a romfrissítés. Nagyon más,mint winmo-n. Ha romfrissítésre kerülne sor, akkor segítetek? Egyébként melyik a legjobb rom most? Az ACR Liquid 1.9-el mi történt? A modaco-n egyik nap még ki volt írva, hogy uploading, másnap pedig a fórumot sem találtam. Bocsi a sok kérdésért!:)Ja, és még annyi, hogy nekem windows 7 van a pc-n. Ezzel megy a romfrissírés?