Sziasztok!
Szerintetek az mitől lehet, hogy:
Amikor megvettem az S100-at 1.6-os Androiddal xxxx firmware verzióval, tökéletesen működött az email funkció (beérkeztek, meg tudtam nézni, ki tudtam törölni, igaz csak egyenként, stb....)
Aztán felraktam rá egy hivatalos acer frissítést de természetesen maradt 1.6-on. Azóta az e-mail funkció nem működik normálisan a következő dolgokat produkálja:
Beérkezik a levél, ezt a egy pillanatra felvillantja az inboxba aztán eltűnik, még arra sincs időm, hogy belenézzek, hogy mi az. Ha megint lekérdezem, megint ezt csinálja.
Na most ugye kipróbálásból feltettem a 2.1-es androidot Beta. Érdekes, hogy ott tökéletesen jól működik még akkor is ha custom romot rakok fel, beérkezik a levél bent marad, elolvasom törlöm stb........ nincs ilyen gondom.
Ha visszarakom az Acer tool segítségével az 1.6-ot akkor megint előjön ez a marhaság. Most kipróbáltam azt, hogy ráraktam az 1.6-ot aztán egy custom romot, hátha megjavul. De sajnos nem. beérkezik a levél és eltűnik.
Ha 2.1-et rakok ismét rá (mint ahogyan most is teszem), akkor meg működik.
Pedig én inkább 1.6-ot használnék mert jóval gyorsabb, igaz a 2.1 már nyújt hasznos új dolgokat, de viszont lassú, csinál hülyeségeket, de kénytelen vagyok 2.1-en lenni, mert 1.6 alatt az email használhatatlan valami miatt.
Nincs esetleg ötletetek?