"HyperGPS 1.0 contains the latest ( 1.13 ) gfmapi.dll for Omnia II"
Bocsánat, egy darabig nem tudtam válaszolni. Összefoglalva: amennyiben a phj.hu/i8000/TMC oldalról származik a HyperGPS, abban benne van az Omnioa2-höz jó gfmapi, ilyenkor a gfmapi.cab-ot csak akkor kell letölteni, ha más verziót akar valaki használni. Bármely más helyröl letöltött HyperGPS htc/acer gfmapi-t fog felmásolni, így nem fog müködni az omnián, csak akkor ha a HyperGPS telepítése UTÁN installáljuk az én gfmapi-mat ami jó az O2-re.
A rádió alatt gondolom a PowerRadio értendö - ezzel kb. ugyanez a helyzet, az én oldalamról letöltött verziónak müködnie kell, más helyröl származó Powerrádiónál a Program Files/Powerradio directoryba másol egy gfmapi.dll-t amivel nem fog müködni,ezért azt ki kell törölni.
Mindenkinek nyomatékosan javaslom hogy ha bármi problémája van, ellenörizze a TMC jel meglétét a PowerRadio-val ( TMC zöld ). Ha nem, akkor jelszint gond van. A HyperGPS tesztablaka nem jó ellenörzésre, más információkat tartalmaz. A hang NEM szükséges a TMC müködéséhez!
Aki szerint a Smart-al elérhetö rádió sem müködik, kicsit részletezze, ugyanis ekkor a Samu saját rádióprogija sem mehet.
iGO: egyetlen problémát láttam, a program nem szereti ha az automata hangoló megy ( ugyanis az nagyon lassan keres )
Nem hiszem hogy verziótól függene, JE1-ig elég sok verziót kipróbáltam anélkül hogy gondom lett volna....