Ismét itt vagyok egy kicsit kiakadva. Van eredeti, és egyéb igo-m is mint fentebb írtam az eredeti igo nem ment tmc-vel, Igo frissítés, aztán már hard reset, tiszta omnia, csak igo és akkor is a fentebb leírt hibaüzenet. Jelenleleg a kb 31.-ik hard reset után 8.3.2-es verzió igóból, megy szépen. smart progi, és ami kell tmc-hez. Minden Ok, tmc megy, de jelet nem fog. Smart beállítva 80/20-ra. felraktam a rádiót, csak akkor megy, ha fut a tmc, adókat talál, de hang nincs, kb 10, és 10 feletti jelerősségnél. Az igo tmc-re frissítve. Kérem segítsetek, kéne a tmc, sokat járok debrecen győr vonalon. Tehát: rádió hang nuku, igo-ban vevőt látja, jelet nem talál, és ha a legfrissebb igot rakom fel a fentebb leírt üzenetet dobj. de ez most nem lényeg a 8.3.2-vel megy a tmc ,de jel nincs jel és arádión sincs hang. Mit nem értek? Az omniám csupasz, és teljesen feladtam. HEEElP!
Ja! És ha minden: smart, tmc, phj rádió,gfmapi, stb telepítve van utána sem omniás, sem smartos rádió nincs. Vagyis fut, de adót nem talál. Kivagyok teljesen. Most érzem magam igazán hülyének. PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!???