Szia Zedd1963!
Nagyon jól használható mindkét verziód.
Én tulajdonképpen csak azt sajnálom, hogy egyszerre vagy az egyik, vagy a másik variánsod tudom csak használni. Az lenne a legszebb, ha az Email és az SMS kikerülhetne a csoportból és így mindazok az ikonokat, amelyeket nagyon helyesen beletettél (No data, IGO, Számológép, „File”=Fájl kezelő) azok mind egyidejűleg lehetnének jelen a gyorsindítóban. Talán még az is fontolóra vehetnéd, hogy az FM rádiót felcseréled-e, a Névjeggyel.
Na de nem folytatom tovább, mert még elszabadul a pokol és két percenkét újabb kérésekkel fognak elárasztani.
Ezeket is csak azért említettem, mert „Ök” zömmel címzetten az op. rendszer részei és ilyetén időnként mindenki szokta is használni Őket, másrészről pedig az abszolút egyéni igények kielégíthetőek a „Vovichek_Jamrecords_20shcut_m2525.cab-bal”, amely szabadon beállítható, és amelyből a Te gyors ikonjaid által – nálam pl. - négy hely felszabadítható volna.
Ja és a magam részéről, a magyar nyelvű változatra gondoltam.
Előre is köszönet a munkádért.
Köszönöm az észrevételt, a „File”=Fájl kezelő javítom a következő verzióban. Ha leírod konkrétan (pl. első sor..., második sor.. stb.), hogy mit szeretnél, megcsinálom.
Szerintem az új sms jó ha benne van, mert így sokkal gyorsabban elérhető és elég gyakran szükség van rá. Az email, már user függő.
Nagy segítség lenne, ha olyan alkalmazást akarsz futtatni innen aminek nincs meg az ikonja, azt is elküldenéd. FM rádió nekem nincs benne