0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Átlátszó alsó sáv és csúszka.Így jobban látszik a háttérkép alsó része. Előnye, ha nem tetszik, egy uninstall, reszet és már meg is szabadultunk tőle . (Kipróbálva:Manila version 2.5.19202525.0)
Neked működik a felső task manager ikon? A nővérem HD-jén van és 100x praktikusabb, mint a task managerrel szórakozás. BÁR annyi memója van a kicsikémnek, hogy nem lassul... csak kíváncsi vagyok.
Abban az esetben, ha erre gondolsz akkor igen. Jól működik, és sokkal praktikusabb mert mindig kéznél van .
Egy kérdés. Ez a taskbar csinosítás már minden ikont lecserél? 3G, HSDPA, stb. mert régebben tudom, hogy nem cserélt ki mindent.
Van -e olyan telepítőtök ami kizárólag a "call history-t" telepíti a Home -ra?
You are not allowed to view links. Register or Login, azt írja a srác, hogy előbb készít 20 ikonos verziót, aztán 1922-es Manilához valót, és csak Call History-t telepítő változatot is. Érdemes néha ránézni, hátha elkészült.
Tucsiguy kérésére módosítottam a gyorsindítót. Új ikonok, az IGO8 és a NOdata került még bele. Ahhoz, hogy működjön, az IGO-t a Storage Card\iGO8 könyvtárba kell telepíteni.
Helloés ha ezt akarom telepiteni akkor az előzőt kell törölni ??
Igen
ez a letesz gomb hosszű nyomására aktiválódna? Nekem nem megy Milyen ROM kell hozzá?
És végül a Gyorsindító utolsó (saját) változata, hátha valakit érdekel:
A szöveget át tudom írni valahol angolra?
Kicsit komplikált, mert ez egy képfile, de ha megmondod melyiket szeretnéd, megcsinálom
Úgy értem, minden szöveg angol legyen.
Én is úgy értettem, de azt kérdezem, hogy melyik változatban (NOdata+Igo vagy CALC+TC) írjam át a szöveget angolra.
Ja, bocs. TC általában nincs fent, ahogy NoData sem, úgyhogy majdnem mindegy. Talán az iGO-s verzióra szavaznék.Előre is kösz!
Tegyek valamit a TC és/vagy az IGO helyére? Írd meg és este megcsinálom
Ó, ilyen nagyvonalú ajánlatot nem is reméltem. Akár a NoData helyén levő számológép, akár a másodikon a TC-t felváltó iGO8 tökéletes lenne.
Kérésedre elkészült a gyorsindító angol változata, a programot a device-ra kell telepíteni, az IGO pedig a \Storage Card\iGO8\iGO8.exe elérési úton legyen.