Valamelyik hozzászólásodból úgy véltem kiolvasni, mintha ilyesmi hiánnyal küzdenél...de ezekszerint "benéztem".
Egyébként mekkora az a kártya és milyen gyorsaságú?
16 gb-os Kingston... azt honnan tudhatom, hogy milyen gyorsaságú?
SZVSZ nem a leggyorsabb, de eddig nem volt bajom vele. Azt hiszem, az első alkalom, amikor ez jelentkezett, az 1.33 alatt volt. Egy ideig tökéletesen működött, aztán felraktam az SRS WOW szösszenetet (ami nagyon jó egyébként), és egyszer csak elkezdett hülyén viselkedni.
Mentés - backup - HR. De maradt ugyanolyan lassú. Aztán próbálkoztam az 1.36-ossal, ami az akkori régi rádióm miatt nem ment fel. Így felraktam a 2.10-es Trémobilos ROM-ot, ami szintén tökéletesen működött kb másfél-két hétig. Akkor rászóltam, hogy: jédejó! Erre az is elkezdett hülyéskedni, ez után tettem rá a jelenlegi ROM-ot. Ami már az elejétől elképesztően akadozik, nagyon gyakran lefagy, újra kell indítani... nem tudom használni a telefont.
De most kipróbálom, hogy kikapcsolom, kiveszem a kártyát és anélkül fogom használni egy napig. Megnézzük, visszajelzek a tapasztalatokról. Ha esetleg van valami ötletetek... vagy valaki tapasztalt ilyet, kérem, jelentezzen!