2024, 12 19, 10:09:42

Szerző Téma: ManX romok HD2  (Megtekintve 130104 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
Re: ManX romok HD2
« Reply #425 Dátum: 2010, 03 25, 16:04:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
...soseneaddfel!!!!!

tegyünk egy próbát, nővérke kártyájával is, hogy teljesen egyértelmű legyen a dolog. Ne formázd, hanem próbáld ki, hogy azzal is lassul-e a vasad.
Aztán a te "hibásadat" futtasd meg nővérke vasán.
Ha ott is csinálja a balhét, akkor a kártya hibás.
Nincs kártyaolvasód, ha jól értem?

Nővérke vasa (Verus) éppen úton van Sydney felé... :(
De meg fogom próbálni másik kártyával, sőt, most kiveszem a kártyát, megnézem a fagyási mutatót. :) Így eldől, hogy mi a bibi.
Van a laptopomban kártyaolvasó. Miért?

Nem elérhető k5.20

« Reply #426 Dátum: 2010, 03 25, 20:19:00 »
Nővérke vasa (Verus) éppen úton van Sydney felé... :(
De meg fogom próbálni másik kártyával, sőt, most kiveszem a kártyát, megnézem a fagyási mutatót. :) Így eldől, hogy mi a bibi.
Van a laptopomban kártyaolvasó. Miért?

Valamelyik hozzászólásodból úgy véltem kiolvasni, mintha ilyesmi hiánnyal küzdenél...de ezekszerint "benéztem".
Egyébként mekkora az a kártya és milyen gyorsaságú?
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

failed

• Vendég
« Reply #427 Dátum: 2010, 03 25, 20:47:22 »
Köszi ManX, a két napos gyári ROM használat után a Tied volt az első fözött amit rátettem, és nagyon jónak látom eddig...thx :ok:
Nem mintha az angol zavarna, de erre próbálta már valaki a sunnysoftos magyarítást? vagy jobban járok ha maradok az angolnál itt is? :oops:

Nem elérhető barna73

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #428 Dátum: 2010, 03 25, 23:26:22 »
Köszi ManX, a két napos gyári ROM használat után a Tied volt az első fözött amit rátettem, és nagyon jónak látom eddig...thx :ok:
Nem mintha az angol zavarna, de erre próbálta már valaki a sunnysoftos magyarítást? vagy jobban járok ha maradok az angolnál itt is? :oops:

hát erre éppen még nem feszegettem rá de kipróbáltam már 2.10 alapú rommal torrente777 magyarját+javítás és hibátlan volt....
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

failed

• Vendég
« Reply #429 Dátum: 2010, 03 26, 07:33:10 »
hát erre éppen még nem feszegettem rá de kipróbáltam már 2.10 alapú rommal torrente777 magyarját+javítás és hibátlan volt....
köszi barna az infot, majd egy backup után letesztelem a magyarítást ;)

failed

• Vendég
« Reply #430 Dátum: 2010, 03 26, 07:51:52 »
nem megy rá...restart utánni install közben resetelte magát...és nem változtatott semmit... :-X

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #431 Dátum: 2010, 03 26, 08:37:13 »
nem megy rá...restart utánni install közben resetelte magát...és nem változtatott semmit... :-X
De ùgy csináltad hogy telepités közben amikor felugrik egy hibaüzenettel a telepités közben akkor CENCELT kell nyomni nem YEST.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #432 Dátum: 2010, 03 26, 08:46:41 »
De ùgy csináltad hogy telepités közben amikor felugrik egy hibaüzenettel a telepités közben akkor CENCELT kell nyomni nem YEST.

igaz ezt elfekejtettem mondani.....
azért írtam, hogy rá kell feszegetni...   :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Kismaci

« Reply #433 Dátum: 2010, 03 26, 10:28:33 »
Valamelyik hozzászólásodból úgy véltem kiolvasni, mintha ilyesmi hiánnyal küzdenél...de ezekszerint "benéztem".
Egyébként mekkora az a kártya és milyen gyorsaságú?

16 gb-os Kingston... azt honnan tudhatom, hogy milyen gyorsaságú?
SZVSZ nem a leggyorsabb, de eddig nem volt bajom vele. Azt hiszem, az első alkalom, amikor ez jelentkezett, az 1.33 alatt volt. Egy ideig tökéletesen működött, aztán felraktam az SRS WOW szösszenetet (ami nagyon jó egyébként), és egyszer csak elkezdett hülyén viselkedni.

Mentés - backup - HR. De maradt ugyanolyan lassú. Aztán próbálkoztam az 1.36-ossal, ami az akkori régi rádióm miatt nem ment fel. Így felraktam a 2.10-es Trémobilos ROM-ot, ami szintén tökéletesen működött kb másfél-két hétig. Akkor rászóltam, hogy: jédejó! Erre az is elkezdett hülyéskedni, ez után tettem rá a jelenlegi ROM-ot. Ami már az elejétől elképesztően akadozik, nagyon gyakran lefagy, újra kell indítani... nem tudom használni a telefont.

De most kipróbálom, hogy kikapcsolom, kiveszem a kártyát és anélkül fogom használni egy napig. Megnézzük, visszajelzek a tapasztalatokról. Ha esetleg van valami ötletetek... vagy valaki tapasztalt ilyet, kérem, jelentezzen! :)

failed

• Vendég
« Reply #434 Dátum: 2010, 03 26, 11:59:13 »
köszi, vagyis "No"-ra kell nyomni, és így már felmegy hibátlanul :ok:

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
« Reply #435 Dátum: 2010, 03 26, 13:11:15 »
16 gb-os Kingston... azt honnan tudhatom, hogy milyen gyorsaságú?
SZVSZ nem a leggyorsabb, de eddig nem volt bajom vele. Azt hiszem, az első alkalom, amikor ez jelentkezett, az 1.33 alatt volt. Egy ideig tökéletesen működött, aztán felraktam az SRS WOW szösszenetet (ami nagyon jó egyébként), és egyszer csak elkezdett hülyén viselkedni.

Mentés - backup - HR. De maradt ugyanolyan lassú. Aztán próbálkoztam az 1.36-ossal, ami az akkori régi rádióm miatt nem ment fel. Így felraktam a 2.10-es Trémobilos ROM-ot, ami szintén tökéletesen működött kb másfél-két hétig. Akkor rászóltam, hogy: jédejó! Erre az is elkezdett hülyéskedni, ez után tettem rá a jelenlegi ROM-ot. Ami már az elejétől elképesztően akadozik, nagyon gyakran lefagy, újra kell indítani... nem tudom használni a telefont.

De most kipróbálom, hogy kikapcsolom, kiveszem a kártyát és anélkül fogom használni egy napig. Megnézzük, visszajelzek a tapasztalatokról. Ha esetleg van valami ötletetek... vagy valaki tapasztalt ilyet, kérem, jelentezzen! :)

Gondolom flash-elgetted rendesen eddig a PDA-t. Ez meglepő, de hiába a flash és a HR, mégis tud szemét maradni szerte szét. Ezt kell letakarítani A MTTY-vel.

Most a munkahelyemen vagyok, így nem igazán van időm a leírását megcsinálni, de az XDA-n mindent megtalálsz.

Ha elakadnál mégis, akkor szólj és vasárnap délelőtt leírom a hogyant.

Üdv!

Nem elérhető Kismaci

« Reply #436 Dátum: 2010, 03 26, 16:26:36 »
Gondolom flash-elgetted rendesen eddig a PDA-t. Ez meglepő, de hiába a flash és a HR, mégis tud szemét maradni szerte szét. Ezt kell letakarítani A MTTY-vel.

Most a munkahelyemen vagyok, így nem igazán van időm a leírását megcsinálni, de az XDA-n mindent megtalálsz.

Ha elakadnál mégis, akkor szólj és vasárnap délelőtt leírom a hogyant.

Üdv!

Köszi szépen, hála az égnek, van egy HTC-s kollégám, aki most megcsinálta, éppen most lakom be az 1.37-et, eddig (lekopogom!) úgy tűnik, tényleg ez volt a baj. Megtanulom és minden flash-elés előtt megcsinálom az MTTY-t. Ő is azt tanácsolta, hogy ezzel flash-eljek...

Akkor már csak egyetlen kérdésem van: a nyitó képet hogy tudom htc-sre cserélni? (Jelenleg magenta háttérrel a Stick Together villan be, nem a htc-s és ez zavar.)

Nem elérhető ManX

• Support-ER
  • Az igazság szabaddá tesz!
    • SONE XDA
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone X
« Reply #437 Dátum: 2010, 03 26, 17:59:45 »
Köszi szépen, hála az égnek, van egy HTC-s kollégám, aki most megcsinálta, éppen most lakom be az 1.37-et, eddig (lekopogom!) úgy tűnik, tényleg ez volt a baj. Megtanulom és minden flash-elés előtt megcsinálom az MTTY-t. Ő is azt tanácsolta, hogy ezzel flash-eljek...

Akkor már csak egyetlen kérdésem van: a nyitó képet hogy tudom htc-sre cserélni? (Jelenleg magenta háttérrel a Stick Together villan be, nem a htc-s és ez zavar.)

Az meg honnan van, mármint az a nyitó képernyő? Feltettél valamikor egy TMOUS-os romot?
Csak abból maradhatott vissza, mert az én romomban nincs olyasmi...
Sebaj, legkönnyebben: tegyél fel rá egy hivatalos gyári ROMot. Az visszaváltoztatja.
Azután teheted fel a főzöttet.

Nem elérhető auracolor

• Navigáció / Navigation: belső
  • PDA: HD2
  • PDA ROM: SONE HD2 v1.33 WWWE
« Reply #438 Dátum: 2010, 03 26, 19:51:19 »

Szia ManX!

Jogos, phűű.A saját ízlés, valahogy el kell dönteni, az alapján a tuti..
Az én ebbéli ízlésemet a lustaságom alakította ki. Sok mindenhez a fekvő mód a természetes, sok mindennek mindegy, a telefonálásnak meg az álló mód az igazi.
Szó, kösz a landscapet.
Kérlek szépn a rooter .cab-ot is feltennéd?
Köszönöm, Rob

Nem elérhető csonak

• PDA: Galaxy Note2
  • PDA ROM: Omega v21 JB 4.3
« Reply #439 Dátum: 2010, 03 26, 19:55:10 »
Az mitöl lehet, hogy ha a zenék gyorsindítóra kattintok, akkor a naptár jön be?

Nem elérhető Kismaci

« Reply #440 Dátum: 2010, 03 26, 21:05:04 »
Az meg honnan van, mármint az a nyitó képernyő? Feltettél valamikor egy TMOUS-os romot?
Csak abból maradhatott vissza, mert az én romomban nincs olyasmi...
Sebaj, legkönnyebben: tegyél fel rá egy hivatalos gyári ROMot. Az visszaváltoztatja.
Azután teheted fel a főzöttet.

Nos, most fenn van a ROM-od, hosszú hetek óta most élvezhetem Leokát fully functional, szóval egyelőre ez legyen a legnagyobb bajom! Azt hittem, ki lehet cserélni 1 egyszerű lépésben. Egyébként az amerikai hivatalos ROM volt rajta, a T-Mobile-től. Tényleg nehéz tőlük megszabadulni! :)

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #441 Dátum: 2010, 03 27, 09:41:20 »
köszi, vagyis "No"-ra kell nyomni, és így már felmegy hibátlanul :ok:

Ez jó hír.

Ha tudsz hírekkel szolgálni a szabad memória és az akku használat tapasztalatairól, azt igazán örömmel venném.

Egyébként üdv. Jól esik megint aktívnak látni.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető Kismaci

« Reply #442 Dátum: 2010, 03 27, 10:52:30 »
Gondoltam, írok már visszajelzést a helyzetről. Jelentem, VISSZAKAPTAM LEOKÁT!! Azt hiszem, bárki, aki szenvedett már hetekig telefonnal, átérzi, mit jelent újra a régi, gördülékeny telefont visszakapni. Köszi ismét a segítségeteket! Ahogy egy angol mondaná: you are the f**ing best! :)

Persze nem garantálhatom, hogy nem jövök valamivel újra... :)

Nem elérhető Kismaci

« Reply #443 Dátum: 2010, 03 27, 16:16:00 »
Gondoltam, írok már visszajelzést a helyzetről. Jelentem, VISSZAKAPTAM LEOKÁT!! Azt hiszem, bárki, aki szenvedett már hetekig telefonnal, átérzi, mit jelent újra a régi, gördülékeny telefont visszakapni. Köszi ismét a segítségeteket! Ahogy egy angol mondaná: you are the f**ing best! :)

Persze nem garantálhatom, hogy nem jövök valamivel újra... :)

Ééés... máris itt vagyok!
Ezúttal nem OFF! ManX, te tudod esetleg a trükkjét, hogy hogy lehet láthatóvá tenni a Reading fülön az e-könyveket? Ez az egyik kedvencem a ROM-odban, már sikerült azt is kiderítenem, hogy .epub formátumban vannak ott a könyvek, azt is megtaláltam, hogy hogy tudom átkonvertálni a .pdf-et (calibre!), megvan hozzá a címoldal is, de... hová kellene másolnom, ha látni is akarom? (Alapból megtaláltam azt a mappát, amiben a Pride and Prejudice van...)

Tudsz nekem segíteni? Mit tudsz erről? Csak hivatalosan letöltött - megvett könyvek kerülhetnek ide?  :oops:

Nem elérhető csonak

« Reply #444 Dátum: 2010, 03 27, 19:56:00 »
1.37  Erre a romra lehet magyar nyelvet tenni? Ha igen, akkor milyet?

Nem elérhető ManX

• Support-ER
  • Az igazság szabaddá tesz!
    • SONE XDA
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone X
« Reply #445 Dátum: 2010, 03 27, 21:54:33 »
Szia ManX!
..
Kérlek szépn a rooter .cab-ot is feltennéd?
Köszönöm, Rob

Amint megtalálom, felteszem.

Az mitöl lehet, hogy ha a zenék gyorsindítóra kattintok, akkor a naptár jön be?

Bocsi, de nem értem a kérdést... A manila fülre gondolsz, vagy mire?

1.37  Erre a romra lehet magyar nyelvet tenni? Ha igen, akkor milyet?

Nem tudom, soha nem használtam "magyarítást"

Ééés... máris itt vagyok!
Ezúttal nem OFF! ManX, te tudod esetleg a trükkjét, hogy hogy lehet láthatóvá tenni a Reading fülön az e-könyveket? Ez az egyik kedvencem a ROM-odban, már sikerült azt is kiderítenem, hogy .epub formátumban vannak ott a könyvek, azt is megtaláltam, hogy hogy tudom átkonvertálni a .pdf-et (calibre!), megvan hozzá a címoldal is, de... hová kellene másolnom, ha látni is akarom? (Alapból megtaláltam azt a mappát, amiben a Pride and Prejudice van...)

Tudsz nekem segíteni? Mit tudsz erről? Csak hivatalosan letöltött - megvett könyvek kerülhetnek ide?  :oops:

Innen is tölthetsz le ekönyveket: You are not allowed to view links. Register or Login
Az átalakításhoz, mint írtad, tökéletes a calibre.
A megjelenítéshez:
- Tedd az ebookjaid a \My Documents\Reader\Books -ba és a borítókat a  \My Documents\Reader\Images-be.
vagy
ebookjaid a \Storage Card\My Documents\Reader\Books -ba és a birítókat a \Storage Card\My Documents\Reader\Images -be
DE indexelni kell az adatbázist! Azt ezzel a progival tudod: You are not allowed to view links. Register or Login

failed

• Vendég
« Reply #446 Dátum: 2010, 03 28, 08:58:50 »
Ez jó hír.

Ha tudsz hírekkel szolgálni a szabad memória és az akku használat tapasztalatairól, azt igazán örömmel venném.

Egyébként üdv. Jól esik megint aktívnak látni.

Köszi Sir Bolada :)
Az aku idő kifogástalan, nincs vele gond, de a rárakott suunysoft-os magyarítás miatt ( ami egyébként ezen a ROM-osn is teljes) azért a hivás közben a manila nálam nem teljesen ügy müködött ahogy egyébként kellene ( a hivó fél képe, már nem jött vissza ha elvettem a fülemtől, csak a keret, de az is lehet hogy nem a magyarítás miatt volt, mert egyszerre több dolog is ment fel rá :oops:

Nem elérhető csonak

« Reply #447 Dátum: 2010, 03 28, 09:16:58 »
feltettem az 1.37- es romot, de amikor hívnak vagy én hívok valakit, az égvilágon semmit sem lehet hallani.teljesen néma a vasam

failed

• Vendég
« Reply #448 Dátum: 2010, 03 28, 09:25:50 »
feltettem az 1.37- es romot, de amikor hívnak vagy én hívok valakit, az égvilágon semmit sem lehet hallani.teljesen néma a vasam
én ilyet nem tapasztaltam és a rákérdezésemre is pozitivan nyilatkoztak a partnerek is a hangminőséget illetően....valami más gebas van nálad sztem.

Nem elérhető csonak

« Reply #449 Dátum: 2010, 03 28, 18:36:50 »
az 1.37 rom telepítése után, ha a rom megjelent a vason, akkor is csináljak hr- et?