Kedves bolada12,
- hogy tünt el, ha nem vagyok indiszkrét? de, innen letölthető cab-ként: You are not allowed to view links.
Register or
Login-bocs, de ezt nem értem
A Start menü az a bal alsó sarokban van...
Hacsaknem a bal felső sarokra gondoltál...mert, ha ott megbököd tényleg megjelennek ikonok, azok amolyan gyors menüként használhatóak (benne vannak alapból a wm 6.5.x-ben). De bocs, ha félreértettelek.
-valami nagyon bekavarhat (egy útólag feltelepített progi, vagy nem tom), mert annak működnie kell (igaz én az 1.38-at használom éppen).
Sajnálom, ha nem sokat tudtam segíteni... Esetleg egy hr biztosan segítene és akkor, ha egyenként telepíted a progikat, akkor ki tudod szűrni azt amelyik a gixert okozhatja.
Kedves ManX!
Volna egy-két kérdésem amelyek megoldásában előre is szeretném kérni a segítséged
· Eltűnt a Te általad beépített Task Manager, ami nekem szimpatikusabb volt mint amiket korábban használtam , letölthető ez valahonnan?
· A jobb sarokba a Start menüre bökve megjelenik alatt egy ikon sor, ennek hogyan kellene funkcionálni, mert mindig csak statikusan, ugyan azok az ikonok jelennek meg?
· Ha a gyakran használt parancsikonokat akarom a kezdőképernyőre kitenni, a start menüben még megtalálható parancsikon a programok gyors linkjei között már nem található, - ezáltal nem is tudom az asztalra kitenni őket.