2024, 12 19, 07:32:53

Szerző Téma: ManX romok HD2  (Megtekintve 130095 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ManX

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Az igazság szabaddá tesz!
    • SONE XDA
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone X
Re: ManX romok HD2
« Reply #475 Dátum: 2010, 04 11, 16:08:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos nem, természetesen csináltam töbszöri HR.t is. Elég sokat küzdöttem mire végre össze jött, de több beállítás nem a megszokott módon látható és pl. a SyncMl sem megy azóta se. Pedig pl. nagyon örültem, hogy van benne 3G kapcsoló is ami a fogyasztást tekintve nagyon üdvös lehet.

kedves bolada12,
a nyito hozzaszolas elolvasasa megkimelt volna sok kellemetlen perctol... :D
minden le van irva oda, az is, hogy nincs benne a consetup, miert foglaljak 4 megat egy olyan cuccal, amit 1x hasznalunk...De letoltheto az ott levo linkrol es ahogyan Sharp irta, hasznalat utan leszedheto.  ;)

Nem elérhető bolada12

• PDA: HD2, Iphone_4, IPAD2
  • PDA ROM: kwbr topix 1.6, Radio 2.08
« Reply #476 Dátum: 2010, 04 12, 16:48:22 »
kedves bolada12,
a nyito hozzaszolas elolvasasa megkimelt volna sok kellemetlen perctol... :D
minden le van irva oda, az is, hogy nincs benne a consetup, miert foglaljak 4 megat egy olyan cuccal, amit 1x hasznalunk...De letoltheto az ott levo linkrol es ahogyan Sharp irta, hasznalat utan leszedheto.  ;)

Kedves ManX!

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy miután végig olvastam a ManX romok-ról íródott tapasztalatokat, sajnos az elég lényeges és fontos részét képező figyelemfelhívó nyitó oldal kiesett a a figyelmem homlokteréből. Azonban már kezdem belakni a ROM-odat. Az akku idővel és a szabad memória nagyságával egyelőre nagyon megvagyok elégedve.
üdvözlettel: bolada12

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #477 Dátum: 2010, 04 12, 18:07:32 »
Kedves ManX!

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy miután végig olvastam a ManX romok-ról íródott tapasztalatokat, sajnos az elég lényeges és fontos részét képező figyelemfelhívó nyitó oldal kiesett a a figyelmem homlokteréből. Azonban már kezdem belakni a ROM-odat. Az akku idővel és a szabad memória nagyságával egyelőre nagyon megvagyok elégedve.

Ugye, hogy ugye? Addig piszkáltunk, amíg csak elszántad magad és lám... :)

Nem elérhető bolada12

« Reply #478 Dátum: 2010, 04 13, 15:17:57 »
Kedves ManX!

Volna egy-két kérdésem amelyek megoldásában előre is szeretném kérni a segítséged

·         Eltűnt  a Te általad beépített Task Manager, ami nekem szimpatikusabb volt mint amiket korábban használtam , letölthető ez valahonnan?
·         A jobb sarokba a Start menüre bökve megjelenik alatt egy ikon sor, ennek hogyan kellene funkcionálni, mert mindig csak statikusan, ugyan azok az ikonok jelennek meg?
·         Ha a gyakran használt parancsikonokat akarom a kezdőképernyőre kitenni, a start menüben még megtalálható parancsikon a programok gyors linkjei között már nem található, - ezáltal nem is tudom az asztalra kitenni őket.

Nem elérhető bolada12

« Reply #479 Dátum: 2010, 04 13, 15:24:29 »
Ugye, hogy ugye? Addig piszkáltunk, amíg csak elszántad magad és lám... :)

Hát meg is van az eredménye 3 napja nem aludtam, viszont már csukott szemmel, szúnyokálva is tudok autót vezetni. De azért köszönöm az ispirációt, mert a dolog már halaszthatlanná és tarthatatlanná vált.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #480 Dátum: 2010, 04 13, 18:23:44 »

Hát meg is van az eredménye 3 napja nem aludtam, viszont már csukott szemmel, szúnyokálva is tudok autót vezetni. De azért köszönöm az ispirációt, mert a dolog már halaszthatlanná és tarthatatlanná vált.

Nemsoká újra 7vége, lehet aludni. :)

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #481 Dátum: 2010, 04 14, 14:36:54 »
Kedves bolada12,
- hogy tünt el, ha nem vagyok indiszkrét? de, innen letölthető cab-ként: You are not allowed to view links. Register or Login
-bocs, de ezt nem értem  :oops:  A Start menü az a  bal alsó sarokban van...
Hacsaknem a bal felső sarokra gondoltál...mert, ha ott megbököd tényleg megjelennek ikonok, azok amolyan gyors menüként használhatóak (benne vannak alapból a wm 6.5.x-ben). De bocs, ha félreértettelek.
-valami nagyon bekavarhat (egy útólag feltelepített progi, vagy nem tom), mert annak működnie kell (igaz én az 1.38-at használom éppen).
Sajnálom, ha nem sokat tudtam segíteni... Esetleg egy hr biztosan segítene és akkor, ha egyenként telepíted a progikat, akkor ki tudod szűrni azt amelyik a gixert okozhatja.

Kedves ManX!

Volna egy-két kérdésem amelyek megoldásában előre is szeretném kérni a segítséged

·         Eltűnt  a Te általad beépített Task Manager, ami nekem szimpatikusabb volt mint amiket korábban használtam , letölthető ez valahonnan?
·         A jobb sarokba a Start menüre bökve megjelenik alatt egy ikon sor, ennek hogyan kellene funkcionálni, mert mindig csak statikusan, ugyan azok az ikonok jelennek meg?
·         Ha a gyakran használt parancsikonokat akarom a kezdőképernyőre kitenni, a start menüben még megtalálható parancsikon a programok gyors linkjei között már nem található, - ezáltal nem is tudom az asztalra kitenni őket.

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #482 Dátum: 2010, 04 14, 15:10:58 »
(igaz én az 1.38-at használom éppen).

igen?  :D
a többiek meg had porosodjanak :)

amúgy milyen új fícsörök várhatóak (szimatol:p
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #483 Dátum: 2010, 04 14, 15:23:13 »
igen?  :D
a többiek meg had porosodjanak :)

amúgy milyen új fícsörök várhatóak (szimatol:p

de gonosz  :D
egyelőre tesztelés alatt van, de jóval gyorsabb pl. a menük megnyitásában mint elődje.
ficsőrök, hát pl. incallrecorder beépítve, feliratokat kezelő player beépítve, cookie 1.7 sense módosítások beépítve, manila forgatás alapból....

Nem elérhető Wajk

• Support-ER
  • iTT dobhatsz üzit:
  • PDA: HTC Touch HD
  • PDA ROM: blackSTONEhenge HyPerSlim 4.6
« Reply #484 Dátum: 2010, 04 14, 16:50:32 »
egyelőre tesztelés alatt van

az 1.7 Cookie tényleg dögös, WM build?

én teszteltem mostanában megint az újakat, de a 28232 még mindig nálam a best...
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #485 Dátum: 2010, 04 14, 19:45:18 »
az 1.7 Cookie tényleg dögös, WM build?

én teszteltem mostanában megint az újakat, de a 28232 még mindig nálam a best...

Így igaz. Én is mindegyiket végig próbáltam, de csak a 28232-nél maradok. Kőstabil :)
Most épp kivettem a cookie 1.7-et, hisz az bármikor telepíthető és, hát lehet, hogy még változik.

Nem elérhető bolada12

« Reply #486 Dátum: 2010, 04 14, 20:14:42 »
Kedves bolada12,
- hogy tünt el, ha nem vagyok indiszkrét? de, innen letölthető cab-ként: You are not allowed to view links. Register or Login
Hacsaknem a bal felső sarokra gondoltál...mert, ha ott megbököd tényleg megjelennek ikonok, azok amolyan gyors menüként használhatóak (benne vannak alapból a wm 6.5.x-ben). De bocs, ha félreértettelek.
-valami nagyon bekavarhat (egy útólag feltelepített progi, vagy nem tom), mert annak működnie kell (igaz én az 1.38-at használom éppen).
Sajnálom, ha nem sokat tudtam segíteni... Esetleg egy hr biztosan segítene és akkor, ha egyenként telepíted a progikat, akkor ki tudod szűrni azt amelyik a gixert okozhatja.
A következő üzenetben folytatom, mert feltöltési gondokkal küzdök.

Nem elérhető bolada12

« Reply #487 Dátum: 2010, 04 14, 20:16:05 »
Kedves bolada12,
Köszi a linket.
Más:
Valóban volt szándékom egy-két megszokott programomat is ráhegeszteni és ilyenkor tapasztaltam érdekes dolgokat is. A HR időlegesen segített már, de pl. a bal alsó sarokban lévő start menűból kellene kiválasztani a gyorsikonokat, de ott nem látható egyébként a gépen rendben futó több program ikonja. Van aztán olyan gondom is, hogy pl. a TNT oldalról is van olyan program, ami semmi áron nem akar feltelepülni. Meg van olyan is amihez ragaszkodnék, de nem bírom ráerőszakolni ilyen pl. CALC+TC Zedd gyorsindító is.
Mindenesetre most az időn fogytán ezért mélyrehatóbban nem vizsgálódok, hogy milyen programok zavarnak be annál is inkább mert a „másik gépem” a win 6.5… képest kezes bárányként és lényegesen nagyobb programkészlettel, tizedannyi időbeli ráfordítással abszolút probléma nélkül teszi a dolgát. Most már viszont azért sem adom fel és megvárom az 1.38-as verziódat.
Tehát azt, hogy mi zavart be érdemben nem tudtam kitapasztalni, de mellékelem, hogy kb. miből merítettem.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #488 Dátum: 2010, 04 14, 20:24:17 »
Így igaz. Én is mindegyiket végig próbáltam, de csak a 28232-nél maradok. Kőstabil :)
Most épp kivettem a cookie 1.7-et, hisz az bármikor telepíthető és, hát lehet, hogy még változik.

Gondolom a bulidek között sebességben nincs jelentős különbség, a stabilitásban annál inkább.
Mikor lesz 1.38 és mik változnak?

failed

• Vendég
« Reply #489 Dátum: 2010, 04 15, 21:43:52 »
Nos Uraim, sajnos ismét egy "kellemetlen" bejelentést kell tennem, ismét elcsábultam...no hiába, nem vagyok kitartó.
A jó hír hogy; maradtam HTC-s, a "rossz" ; hogy-> Desire..vagyis új platform....de asszem ennek így kellett lennie. :ok:
Szóval az ottani  topic-ban találkozhatunk még :oops:
Sziasztok :)

Nem elérhető bolada12

« Reply #490 Dátum: 2010, 04 15, 22:09:12 »
Nos Uraim, sajnos ismét egy "kellemetlen" bejelentést kell tennem, ismét elcsábultam...no hiába, nem vagyok kitartó.
A jó hír hogy; maradtam HTC-s, a "rossz" ; hogy-> Desire..vagyis új platform....de asszem ennek így kellett lennie. :ok:
Szóval az ottani  topic-ban találkozhatunk még :oops:
Sziasztok :)

Azt hiszem igazad van, ez az operációs rendszer egy totális zsákutca, itt a készüléket szinte nem is használhatod rendeltetésszerűen, állandóan barkácsolni kell valamit. Ez az egész egy vicc. Ha tartósan nem próbálsz más rendszereket is nem is hiszed, hogy milyen lagymatag pocsolyában vagy kénytelen dagonyázni.

Befejeztem: bármennyire szívemhez nőtt ez a készülék, én munkaeszköznek szerettem volna használni, nem hagyom tovább, hogy csak egy szép és kedves kultikus tárgyként rabolja a drága időmet.

Időnként majd benézek, s ha kedvező híreket olvasok talán újból a kezembe veszem.

Barátii üdvözlettel köszönök minden eddigi segítségetek: bolada12

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #491 Dátum: 2010, 04 15, 22:15:20 »

Barátii üdvözlettel köszönök minden eddigi segítségetek: bolada12

failed és bolada12!

nagyon sajnálom....
bízom benne, hogy még összefutunk....

Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
« Reply #492 Dátum: 2010, 04 16, 14:44:06 »
de gonosz  :D
egyelőre tesztelés alatt van, de jóval gyorsabb pl. a menük megnyitásában mint elődje.
ficsőrök, hát pl. incallrecorder beépítve, feliratokat kezelő player beépítve, cookie 1.7 sense módosítások beépítve, manila forgatás alapból....

incall recorder mi?! Idézzelek?! ;o) Hagyjuk is, de azért örülök neki nagyon!!!! Piszkosul hiányzott már. Még szerencse, hogy még be van üzemelve az Omnia is. Persze nem fogom sajnálni, ha csak egy all in one qütyüt kell magammal cipelnem.

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #493 Dátum: 2010, 04 19, 15:58:54 »
Sajnálom bolada12 és failed, hogy elhagyjátok a hd2 -t  :(
Remélem az új készülékekkel jobban meg lesztek elégedve.  O->-

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #494 Dátum: 2010, 04 19, 16:00:47 »
incall recorder mi?! Idézzelek?! ;o) Hagyjuk is, de azért örülök neki nagyon!!!! Piszkosul hiányzott már. Még szerencse, hogy még be van üzemelve az Omnia is. Persze nem fogom sajnálni, ha csak egy all in one qütyüt kell magammal cipelnem.

LOL nem kell idézzél, emléxem mit mondtam, most is fenntartom.
Az incall recorder működik, DE mint ahogyan mondtam, a felvétel minősége - tekintettel a hardware kiépítésére - hát, hogy is mondjam... eléggé  censored ...

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
« Reply #495 Dátum: 2010, 04 19, 19:58:05 »
LOL nem kell idézzél, emléxem mit mondtam, most is fenntartom.
Az incall recorder működik, DE mint ahogyan mondtam, a felvétel minősége - tekintettel a hardware kiépítésére - hát, hogy is mondjam... eléggé  censored ...

Ezek szerint nem tud többet/jobbat mint a vito audio touch? Ne keseríts? (ezt a hardveres korlátozás dolgot nem is értem... nem tudom elképzelni, hogy milyen nem szoftveres megoldással érhettek el ilyet. De persze hiszek a nálam tapasztaltabbnak.)

Nem elérhető bsanya5

• PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: 2.3.6 KK5
« Reply #496 Dátum: 2010, 04 20, 21:29:37 »
ManX!

Kb. mikor lesz elérhető az 1.38? Ezer éve nem jártam itt, ebből kifolyólag még az 1.36-osodat használom. De ha kijön nemsokára az 1.38, akkor már nem teszem fel az 1.37-t  :D :D :D
Egyébként mitől lehet, hogy telefonkönyvből való név kikeresés utáni hívásnál lefagy :-( SR kell neki, utána tudok hívni. Ez napjában többször is előfordul, ezért is kukkantottam be, egy új ROM keresés folytán :D

Nem elérhető ManX

• Support-ER
    • SONE XDA
« Reply #497 Dátum: 2010, 04 20, 23:23:08 »
ManX!

Kb. mikor lesz elérhető az 1.38? Ezer éve nem jártam itt, ebből kifolyólag még az 1.36-osodat használom. De ha kijön nemsokára az 1.38, akkor már nem teszem fel az 1.37-t  :D :D :D
Egyébként mitől lehet, hogy telefonkönyvből való név kikeresés utáni hívásnál lefagy :-( SR kell neki, utána tudok hívni. Ez napjában többször is előfordul, ezért is kukkantottam be, egy új ROM keresés folytán :D

Szia,
Eddig úgy tűnik, hogy hétvégére kész lesz az új romom.
A fagyira, sajna nincs 5letem. Sorry..

Nem elérhető adcsyka

• Navigáció / Navigation: Garmin Nuvi 1350
  • PDA: LG G4
« Reply #498 Dátum: 2010, 04 23, 21:37:05 »
Sziasztok.

Egy kicsit off lesz a téma de nagyon kiváncsi vagyok hátha tud valaki megodást rá.
Pár napja én is tagja lettem a HD2-s klubbnak. A problémám a következő. Van egy aktuális hívásom,jön egy másik hívás átveszem, a másikat addig tartásba rakom, majd amikor végeztem az új hívóval visszaveszem az eredetit. A baj itt kezdődik. Én hallom a vonal túloldalán lévőt de ő nem hall engem. Erre csak egy megoldás van, leteszem és visszahívom.
Ez a probléma nem csak a HD2-nél jött elő. Kezdődött egy Mitac Mio A701-el, majd jött egy HTC Diamond és most a HD2-el is ugyanaz a helyzet. Gyanítom hogy a winfos a hibás benne mivel az volt az egyetlen közös a 3 telóban.
tud erre valaki valami megoldást? Nagyon jó lenne. :) Előre is köszi.
Off vége. :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #499 Dátum: 2010, 04 23, 21:55:05 »
Egy kicsit off lesz a téma de nagyon kiváncsi vagyok hátha tud valaki megodást rá.
Pár napja én is tagja lettem a HD2-s klubbnak. A problémám a következő. Van egy aktuális hívásom,jön egy másik hívás átveszem, a másikat addig tartásba rakom, majd amikor végeztem az új hívóval visszaveszem az eredetit. A baj itt kezdődik. Én hallom a vonal túloldalán lévőt de ő nem hall engem. Erre csak egy megoldás van, leteszem és visszahívom.
Ez a probléma nem csak a HD2-nél jött elő. Kezdődött egy Mitac Mio A701-el, majd jött egy HTC Diamond és most a HD2-el is ugyanaz a helyzet. Gyanítom hogy a winfos  a hibás benne mivel az volt az egyetlen közös a 3 telóban.
tud erre valaki valami megoldást?

Én passzolnám, mert nem használok hívásvárakoztatást. Hallgassa csak a foglaltat az illető, és akkor majd hív megint, ha fontos...