Szia ManX!
Valami nem stimmel. Nálam nem fordul el a Sense.
A ball hwgombra az ActiveSync indul el...
Ami miatt most vissza kell állnom a régire, nincs meg a kommunikácis managerben a WiFi adó. Így elveszteném a laptopom.
Legegyszerűbben azzal tudom átadni neki a netet...
Hiába szebb, bizton jobb is, a laptopot nem hagyhatom net nélkül, és a fordulás is hiányzik...
Köszönettel, Rob
(anno, a fordulás miatt választottam a Te főztödet...)
Sajnálom Rob. Az igazság az, hogy ezeket a romokat a saját ízlésemnek megfelelően készítem.
Nem hallgathatok mindenkire, egyszerűen lehetetlen, hiszen az emberek ízlése egészen változatos
Van aki azt szeretné, hogy legyen benne pl. HD Mini lock screen, van aki kifejezetten utálja azt, aki operát akar bele, aki meg nem, szal
Ezért úgy csinálom a romot ahogy nekem tettszik, DE azok a progik, tulajdonságok amiket kihagyok azok mind pótolhatóak a telepítés után egy egy cabbal.
Ilyen az elforgatás és a modem funkciók is , amiket hiányolsz. Én nem használom ezeket (pl. a sense elforgatás kifejezetten zavar), ezért nem tettem be a romba. Mindkét opció egyszerűen aktiválható egy cabbal.
A bal oldali hardware (nem software) gomb hosszan nyomva tartásával aktiválhatod a programok elforgatását. És működik is.