0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Most ami fent van legujjabb radio frissites azzal mas is tapasztalt telefonalas kozben sistergest, recsegest, zorejt, masik fel hangjanak neha neha szakadozasat? Kiprobalom az egyel elotti 2.10.50.26-os verziot.
Nekem is a 28_2 végű van fent, de eddig nrm tapasztaltam se negatív, se pozitív változást a 19-eshez képest.
Ertem. Erdoke az egyel alabbi problemamra tudsz valami megoldast? Mar mindent probaltam, kezratetelel valo gyogyitas, raolvasas stb egyik sem hozott eredmenyt.
Nem tudom. Én eddig egyetlen komolyabb hibát vettem észre az Opera Mobile 10-ben, mégpedig hogy nem kezeli le rendesen a netkapcsolat váltás. Tehát ha átállok 3G-ről WiFi-re, vagy éppen vissza, akkor nem tud kommunikálni, újra kell indítani. Az a zöld csík, amit mutattál, kapcsolat probléma esetén is jelentkezhet, esetleg gyanakodj erre.
IE-ben is ugyanezt produkalja. Desktop es mobile nezetben is.
Milyen a net kapcsolatod? Turbo be van kapcsolva?
Van 3G is meg WIFI is. Teljesen mindegy melyiket hasznalom mindkettonel csinalja. Semilyen weblap butito, gyorsito beallitas nincs engedelyezve. Rendes desktop nezet van.
Akkor passzolom. Valami pedig nálad lehet, mert eddig egyedül PC-n láttam hasonlót, amikor lassú netkapcsolatom volt (VPN-en jöttem vissza külföldről).
Core Player 1.3.7427-et hasznalok. Hozzarendeltem a vissza hardwaregombhoz a kepernyo elsotiteset. Mikor elsotetul a kep parszor elofordult, hogy lefagyott az egesz pda feheren vilagitott az osszes gomb es csak az aksilevetel segitett. Elofordult ez mar masnal is?
Valtottam RTT-rol Miri romjara. You are not allowed to view links. Register or Login nem birtam megszokni RTT romjaban a startmenu modositott ikonjait mindig olvasni kellett a szoveget mire bokok meg ritkan fagyott is. Mivel en a manilat nem favorizalom inkabb ms-t hasznalok ezert felesleges is a manila szamomra csak a helyet foglalja. Igy dontottem es a standard manila nelkuli verziora tertem at. Mindent a device-ra telepitettem es meg igy is maradt 221mb szabad storage memoriam. Program memoria meg jelenleg csak a mobile shell fut igy is 318mb sose fogy el.
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni? Olyan kérdésem lenne, hogy az egyik ismerősömnek van egy Tmobile Dash-ja valamelyik haverja áthekkelte neki HTC s620-ra és erre szeretnénk Windows Mobile 6.5-öt rakni hogyan kellene nekiállnunk? Van esetleg valami leírás hozzá? Gondoltam ideírom mert láttam, hogy sok embernek is van HTC-je.
Én is hasonló ROM-ot keresek. Azt szeretném megkérdezni, hogy a letöltéshez erre az oldalra is be kell regisztrálnom, vagy letölthető a Miri standard máshonnan is. Illetve, nem bántad meg időközben a váltást?
Regisztralni kell, de nem banod meg. Jo szakacsoknak otthona a HTCpedia.com. Nem bantam meg. Hibatlanul mukodik. Johetne mar az 5-os SPB Mobile Shell azt varom nagyon.
Kint van a hivatalos 2.13-as US T-Mobile ROM, a végleges Office Mobile 2010, és az új OS verziók is stabilnak tűnnek. Már csak egy kicsit várok, hogy mindezt úgy egybegyúrja valaki, hogy hibátlanul rá is menjen a fehér alapon fekete betűs GTX téma. Utána frissítek.
szia!neked tetszik a fehér GTX téma?nekem nagyon nem (tudom magánügy ) éppen ezért szakítottam egykori kedvenc kuktámmal mert mostanában csak ilyeneket főz!You are not allowed to view links. Register or Login
neked tetszik a fehér GTX téma?nekem nagyon nem (tudom magánügy ) éppen ezért szakítottam egykori kedvenc kuktámmal mert mostanában csak ilyeneket főz!You are not allowed to view links. Register or Login
Hello barna!Bocs, de a kukta a segéd, a szakács aki főz! (Legalábbis tudtommal.) ...nincs harag ugye, csak piszkálódtam...
tudom ám, hogy hol laksz!!
Csak rá ne menj a házamra! Te próbáltad már a kwbr-t, v. ha nem azért, mert "hagyományos"..?