2024, 12 23, 20:25:47

Szerző Téma: Leo főzött (custom) ROM-ok  (Megtekintve 251998 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető vertex

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
Re: Leo főzött (custom) ROM-ok
« Reply #725 Dátum: 2010, 05 14, 16:31:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem próbáltam mert "hagyományos"!
minden nap új romot ad ki...
de van más is aki a 6.5-el foglalkozik...
pl. az a szakács (így ok? ) akinek a munkáit használom!

Tudod, milyen kockás vagyok, azért kérdeztem. (pl. nekem a trendi, alulról megnyíló, "ujjbarát" Start Menu..., stb. nem jön be...) Na mindegy, majd nyomok pár flasht és meglátom, csak most sok a meló és kevés az idő.  :hmm:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #726 Dátum: 2010, 05 14, 16:33:44 »
Tudod, milyen kockás vagyok, azért kérdeztem. (pl. nekem a trendi, alulról megnyíló, "ujjbarát" Start Menu..., stb. nem jön be...) Na mindegy, majd nyomok pár flasht és meglátom, csak most sok a meló és kevés az idő.  :hmm:

Start Menü soft gombra egyáltalán nincs szükség, lévén van rá hardveres.

Nem elérhető vertex

« Reply #727 Dátum: 2010, 05 14, 16:53:12 »
Start Menü soft gombra egyáltalán nincs szükség, lévén van rá hardveres.

Nálam az már foglalt, tudod, a megszokás...! :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #728 Dátum: 2010, 05 14, 17:02:44 »
Nálam az már foglalt, tudod, a megszokás...! :)

Legalább 3 funkciót lehet rá értelmesen programozni, miért ne maradhatna a szimpla nyomás a Win/Start?

Nem elérhető vertex

« Reply #729 Dátum: 2010, 05 14, 18:07:06 »
Legalább 3 funkciót lehet rá értelmesen programozni, miért ne maradhatna a szimpla nyomás a Win/Start?

Mondom, a megszokás. (Alul van.) :) Egyébként még a cerka hiányát sem szoktam meg, időnként ki akarom húzni...!  :D (Továbbra is hiányzik a Block Recog. Egy kissé bonyolultabb módon vissza lehetne pakolni, de ha elszúrom, akkor gáz lenne a vassal, így nem mertem mélyebbre piszkálni, inkább tovább szoktatom magam a pötyögéshez.) Na, a megszokásról ennyit...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #730 Dátum: 2010, 05 14, 20:09:41 »
Mondom, a megszokás. (Alul van.) :) Egyébként még a cerka hiányát sem szoktam meg, időnként ki akarom húzni...!  :D (Továbbra is hiányzik a Block Recog. Egy kissé bonyolultabb módon vissza lehetne pakolni, de ha elszúrom, akkor gáz lenne a vassal, így nem mertem mélyebbre piszkálni, inkább tovább szoktatom magam a pötyögéshez.) Na, a megszokásról ennyit...

Úgy tűnik, én kevésbé vagyok begyepesedve, gyorsan megszoktam, hogy felül csak információk vannak. Win soft gombra pedig nincs szükség, ha sok időm lesz, majd lepucolom.
Ha angolul írsz, akkor a Swype nagyon jó, magyarul én is pötyögök.

staca

• Vendég
« Reply #731 Dátum: 2010, 05 15, 19:59:10 »
Sziasztok.

Találtam egy nagyon jó romot!!! OzROM 3.31 WWE !!! Korrekt, gyors, viszont a manila tabon a dokumentum, zene, és a képek tab esetében nem 90fokban forgatja a képernyőt, hanem 180fokban. Van a registryben erre valami megoldás ???

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #732 Dátum: 2010, 05 15, 20:37:34 »
Sziasztok!

Ezt mar regebben is meg akartam kerdezni meg mikor omniam volt, de valahogy nem volt fontos es elfelejtodott. E-mailrol lenne szo. Be van allitva, hogy az osszes csatolt fileokat a storage card-ra mentse. Az e-mail tobbi reszet viszont a fo memoriaba menti. Tobb ezer levelnel ez sok memoriat emesztene fel, lehetseges nem is lenne eleg neki a 100-200mb fo memoria. Megoldhato az valahogy, hogy az egesz levelezes a storage cardra menjen?

Jo hetveget mindenkinek.

Rizsi

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #733 Dátum: 2010, 05 15, 20:40:54 »
Sziasztok!

Ezt mar regebben is meg akartam kerdezni meg mikor omniam volt, de valahogy nem volt fontos es elfelejtodott. E-mailrol lenne szo. Be van allitva, hogy az osszes csatolt fileokat a storage card-ra mentse. Az e-mail tobbi reszet viszont a fo memoriaba menti. Tobb ezer levelnel ez sok memoriat emesztene fel, lehetseges nem is lenne eleg neki a 100-200mb fo memoria. Megoldhato az valahogy, hogy az egesz levelezes a storage cardra menjen?

Jo hetveget mindenkinek.

Rizsi
Igen a fiók beállításánál be tudod ezt is állítani.
tools/option/storage /felül/"when avaible....store attachments " négyzet kipipálni
öhmmm..bakker, de jó hogy írtál nekem sem volt kipipálva, rögtön 25 MB-al több helyem lett. :oops: :ok:

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #734 Dátum: 2010, 05 15, 20:52:53 »
Viszont így eltűnt az a pár sor amit a levelekből betekintést adtak. A levelek megjelenését hogy lehet beállítani?(inbox képére gondolok) Be lehet egyáltalán?

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #735 Dátum: 2010, 05 15, 21:07:33 »
Viszont így eltűnt az a pár sor amit a levelekből betekintést adtak. A levelek megjelenését hogy lehet beállítani?(inbox képére gondolok) Be lehet egyáltalán?
Rájöttem. A jobb felső sarokban, mint az aoutlook-nál (aszatali) van egy leugró ablak. Azt nem értem csak, hogy az outlook (AS szinkronos echange server) fiókban miért nincs egy CONVERSTATIONS lehetőség mint a freemailomnál és a gmailomnál.
5let?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #736 Dátum: 2010, 05 15, 21:56:01 »
Igen a fiók beállításánál be tudod ezt is állítani.
tools/option/storage /felül/"when avaible....store attachments " négyzet kipipálni
öhmmm..bakker, de jó hogy írtál nekem sem volt kipipálva, rögtön 25 MB-al több helyem lett. :oops: :ok:

Igen ezt tudom en is. Ez csak az attachments, de magat az e-mailt a fo memoriaban tarolja. Van sok HTML alapu levelem, igy ha leszinkronizalok 4-500 levelet vagy akar tobbet rendesen foglalja a fo memoriat. Nem ertem miert nincs olyan opcio, hogy ha van storage card tolja az egesz levelezest oda ugy ahogy van ne csak a csatolt fileokat.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #737 Dátum: 2010, 05 15, 22:48:14 »
Igen ezt tudom en is. Ez csak az attachments, de magat az e-mailt a fo memoriaban tarolja. Van sok HTML alapu levelem, igy ha leszinkronizalok 4-500 levelet vagy akar tobbet rendesen foglalja a fo memoriat. Nem ertem miert nincs olyan opcio, hogy ha van storage card tolja az egesz levelezest oda ugy ahogy van ne csak a csatolt fileokat.

Én "All text, no pictures" beállítást használok az emailekre, és több 100 esetén sincs gondom a tárhellyel. Csak akkor töltök le képeket, ha azok fontosak. Netes levelek képei, haverok baromságai ritkán azok út közben...

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #738 Dátum: 2010, 05 15, 23:19:25 »
Masik problemam. WIFI-vel kapcsolatos. Ha elalszik a telefon. WIFI egy ido utan kikapcsol es lottek a level szinkronizalasnak. Van valami registry hack, hogy a wifi ha mar egyszer be van kapcsolva akkor az maradjon is ugy amig en azt nem mondom, hogy off?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #739 Dátum: 2010, 05 15, 23:31:05 »
Masik problemam. WIFI-vel kapcsolatos. Ha elalszik a telefon. WIFI egy ido utan kikapcsol es lottek a level szinkronizalasnak. Van valami registry hack, hogy a wifi ha mar egyszer be van kapcsolva akkor az maradjon is ugy amig en azt nem mondom, hogy off?

Update:

Ugy nez ki megtalaltam a megoldast.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #740 Dátum: 2010, 05 16, 09:57:38 »
Ez a levelezes szerintem botranyosan van megoldva. Sosem hasznaltam, gondoltam kiprobalom a HD2 eleg gyors keszulek mindenre hasznalhato 2900 level van a postafiokomban ez a szam nem mondhato soknak gondoltam szorostol borostol letolom a pda-ra wifin keresztul. Pikk pakk menni fog gondoltam en eleg gyors a wifi halozat leven, hogy ebben is outlook van mint a nagy gepen gondolvan biztos ugyanolyan gyors is mint az asztali tarsa. Elkezdtem szinkronizalni es jott a csalodas. Tobbszor megszakadt most tartok 900 levelnel. Mivel megszakadt ujra raboktem a send recive-re. Fel oran keresztul csak a looking for changes feliratot lattam aztan leszamolta 3-4 perc alatt ami eddig megvan es most elkezdte folytatni. Nem jo megoldas ez igy. 900 level nem sok, ranyomok a szinkronizalasra es fel oraig azt nezzem, hogy looking for changes ez igy hasznalhatatlan. Mas is igy gondolja vagy csak en? Nagyot csalodtam az asztali outlookhoz kepest. Szamomra nyilvanvalova valt, hogy a mobile outlookal egyaltalan nem foglalkozik olyan szinten a microsoft mint az asztali kliensel.

udv.

Rizsi

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #741 Dátum: 2010, 05 16, 10:08:05 »
Ez a levelezes szerintem botranyosan van megoldva. Sosem hasznaltam, gondoltam kiprobalom a HD2 eleg gyors keszulek mindenre hasznalhato 2900 level van a postafiokomban ez a szam nem mondhato soknak gondoltam szorostol borostol letolom a pda-ra wifin keresztul. Pikk pakk menni fog gondoltam en eleg gyors a wifi halozat leven, hogy ebben is outlook van mint a nagy gepen gondolvan biztos ugyanolyan gyors is mint az asztali tarsa. Elkezdtem szinkronizalni es jott a csalodas. Tobbszor megszakadt most tartok 900 levelnel. Mivel megszakadt ujra raboktem a send recive-re. Fel oran keresztul csak a looking for changes feliratot lattam aztan leszamolta 3-4 perc alatt ami eddig megvan es most elkezdte folytatni. Nem jo megoldas ez igy. 900 level nem sok, ranyomok a szinkronizalasra es fel oraig azt nezzem, hogy looking for changes ez igy hasznalhatatlan. Mas is igy gondolja vagy csak en? Nagyot csalodtam az asztali outlookhoz kepest. Szamomra nyilvanvalova valt, hogy a mobile outlookal egyaltalan nem foglalkozik olyan szinten a microsoft mint az asztali kliensel.

udv.

Rizsi
Szia!
Ez valóban így van, de.....
Ezt mobil outlooknak hívják, mert ez mindig  a kezedben van ez az előnye. Értelem szerűen mi a fészkes fenének kell a tavaly előtti leveleimet magammal cipelni?
Azonkívül ezt a műveletet egyszer kell megcsinálnod utána csak az újakat teszi bele.
Őszintén szólva nekem van az oulook-omba kb 300 levél (céges) ami az utolső aktuális 30 nap termése és a másik két fiókomban (privát) további 100 (30 nap). Nekem ez tökéletes így. Ha mégis kellet régebbi levél az ráért este az asztel előtt.
Vagy netes formában fel lehet menni a pl a gmail-ra, freemail-re és ott mit a HD2-n ki keresed az adott tavalyi (régi) levelet.
Én a pl. levelezés miatt is használok PDA-t és nem telefont. Nekem ez annyira bejön így, nem kell a laptoppal hülyéskednem 2 óránként.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #742 Dátum: 2010, 05 16, 10:15:45 »

Szerintem se erre találták ki a mobil Outlook-ot, és igazán igényem sincs rá, hogy több ezer mailt tároljak rajta. Pontosan úgy állítottam be az Exchange szinkronizálást, ahogy Cornetto, 30 nap visszamenőleg (Inbox és Sent). Így is több 100 levélről van szó, de 3G-n szakadás nélkül lent van egy újratelepítés után 15-20 perc alatt. Igazából még laptopon is külön archiválva tárolom a 3 hónapnál régebbi leveleket, hogy ne lassítsa az Inboxomat (és hogy ne foglalja a szerveren a helyet). Itt is meg tudod ezt oldani, ha valamiért fontos, hogy nálad legyenek a régi levelek akkor is, ha a laptopot valamiért nem tudod használni. Egyszer kell lehúzni egy saját könyvtárba, aztán PIM Backup-pal külön lementeni. Szervertől függetlenül bármikor visszaállíthatod őket, ha létrehozod előtte a megfelelő könyvtárat.
Igazából én ezt is elvetettem, ha fontos, de régi dolgot kell kikeresnem, előkapom a laptopot, arra van.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #743 Dátum: 2010, 05 16, 10:26:31 »
Szia!
Ez valóban így van, de.....
Ezt mobil outlooknak hívják, mert ez mindig  a kezedben van ez az előnye. Értelem szerűen mi a fészkes fenének kell a tavaly előtti leveleimet magammal cipelni?
Azonkívül ezt a műveletet egyszer kell megcsinálnod utána csak az újakat teszi bele.
Őszintén szólva nekem van az oulook-omba kb 300 levél (céges) ami az utolső aktuális 30 nap termése és a másik két fiókomban (privát) további 100 (30 nap). Nekem ez tökéletes így. Ha mégis kellet régebbi levél az ráért este az asztel előtt.
Vagy netes formában fel lehet menni a pl a gmail-ra, freemail-re és ott mit a HD2-n ki keresed az adott tavalyi (régi) levelet.
Én a pl. levelezés miatt is használok PDA-t és nem telefont. Nekem ez annyira bejön így, nem kell a laptoppal hülyéskednem 2 óránként.

Ebben is van igazsag.

De a masik problema. En azt mondtam a beallitasokban, hogy az egesz levelet toltse le mindenfele korlatok nelkul csatolmanyokkal mindennel. Ehez kepest csak a headert toltotte megnyitom a levelet es a get the rest of this message fogad rabokok es a masik szoveg fogad, hogy download next time you connect and recive e-mail. Azthiszem en itt fejeztem be a levelezest a windows mobile-al. Ez tenyleg hasznalhatatlan. Ha en azt allitom be, hogy szedjen le mindent akkor az legyen is ott.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #744 Dátum: 2010, 05 16, 16:15:16 »
En azt mondtam a beallitasokban, hogy az egesz levelet toltse le mindenfele korlatok nelkul csatolmanyokkal mindennel. Ehez kepest csak a headert toltotte megnyitom a levelet es a get the rest of this message fogad rabokok es a masik szoveg fogad, hogy download next time you connect and recive e-mail. Azthiszem en itt fejeztem be a levelezest a windows mobile-al. Ez tenyleg hasznalhatatlan. Ha en azt allitom be, hogy szedjen le mindent akkor az legyen is ott.

Miből gondolod, hogy egy szinkronizálás csak az egyik oldaltól függ? Teljesen más Exchange vagy IMAP vagy POP3 szervert szinkronizálni, és még az azonos típusok között is van eltérés, attól függ, mit állítottak be szerver oldalon. Azokon az Exchange és IMAP szervereken, amiket szinkronizálok, soha nem fordult elő, hogy ne a beállításoknak megfelelően szedné le a leveleimet. A POP3 meg egy vacakság, ne legyenek vele szemben elvárásaid. Milyen fiókkal tapasztaltad a leírtakat? Freemail? :)
Szerintem ha legalább féligényes mail szerverekkel vagy kapcsolatban, a mobil Outlook jobb, mint a hasonló megoldások más platformokon. Különösen igaz ez hitelesített Exchange Server kapcsolatra, ott működik szinte minden alap funkció, ami az asztali Outlookban is (céges névjegyzék, találkozók, Out of Office, stb).

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #745 Dátum: 2010, 05 16, 16:37:51 »
Miből gondolod, hogy egy szinkronizálás csak az egyik oldaltól függ? Teljesen más Exchange vagy IMAP vagy POP3 szervert szinkronizálni, és még az azonos típusok között is van eltérés, attól függ, mit állítottak be szerver oldalon. Azokon az Exchange és IMAP szervereken, amiket szinkronizálok, soha nem fordult elő, hogy ne a beállításoknak megfelelően szedné le a leveleimet. A POP3 meg egy vacakság, ne legyenek vele szemben elvárásaid. Milyen fiókkal tapasztaltad a leírtakat? Freemail? :)
Szerintem ha legalább féligényes mail szerverekkel vagy kapcsolatban, a mobil Outlook jobb, mint a hasonló megoldások más platformokon. Különösen igaz ez hitelesített Exchange Server kapcsolatra, ott működik szinte minden alap funkció, ami az asztali Outlookban is (céges névjegyzék, találkozók, Out of Office, stb).

Gmail fiokkal IMAP szerveren keresztul.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #746 Dátum: 2010, 05 16, 16:39:22 »
... Különösen igaz ez hitelesített Exchange Server kapcsolatra, ott működik szinte minden alap funkció, ami az asztali Outlookban is (céges névjegyzék, találkozók, Out of Office, stb).
Így van a céges levelezésem, szinkronizációk NR1 . :ok:

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #747 Dátum: 2010, 05 16, 16:44:08 »
Gmail fiokkal IMAP szerveren keresztul.

Nem sokat használom a Gmail fiókomat, de most átállítottam, hogy a teljes üzenetet töltse le 250 KB-os csatolmány határig. Mindjárt kipróbálom, hogy mit reagál 1-1 kisebb és nagyobb fájllal megspékelt üzenettel. Tehát leszedek 2 mailt, egyikben lesz 10 KB-os fájl, a másikban 300 KB-os.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #748 Dátum: 2010, 05 16, 17:09:35 »
Nem sokat használom a Gmail fiókomat, de most átállítottam, hogy a teljes üzenetet töltse le 250 KB-os csatolmány határig. Mindjárt kipróbálom, hogy mit reagál 1-1 kisebb és nagyobb fájllal megspékelt üzenettel. Tehát leszedek 2 mailt, egyikben lesz 10 KB-os fájl, a másikban 300 KB-os.

OK, számodra rossz hír, hogy pontosan a beállítások szerint működött a szinkronizálás a Gmail IMAP4 szerverrel. A 27 KB-os csatolt fájl egyből lejött, a 289 KB-os viszont nem.
Fogalmam sincs, mi lehet a kettőnk beállítása vagy programverziói között a különbség. Én nem a Sense-es felületen, hanem az Outlook-ban szoktam kátránykodni, a fiók beállításit is itt adom ill. változtatom meg. Az OS és Office Mobile verziónk nagyon hasonló lehet, nem valószínű, hogy azon múlna.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #749 Dátum: 2010, 05 16, 17:31:45 »
OK, számodra rossz hír, hogy pontosan a beállítások szerint működött a szinkronizálás a Gmail IMAP4 szerverrel. A 27 KB-os csatolt fájl egyből lejött, a 289 KB-os viszont nem.
Fogalmam sincs, mi lehet a kettőnk beállítása vagy programverziói között a különbség. Én nem a Sense-es felületen, hanem az Outlook-ban szoktam kátránykodni, a fiók beállításit is itt adom ill. változtatom meg. Az OS és Office Mobile verziónk nagyon hasonló lehet, nem valószínű, hogy azon múlna.

En sem a sense feluleten allitgatok nincs is sense spb mobile shell-t hasznalok es az outlookban nyomkodom a beallitasokat. Be van allitva, hogy html-kent toltse le a leveleket az egesz levelet toltse le es a csatolmanyokat is mindenfele korlat nelkul. Az attachmentek le is jottek mind. De volt olyan, hogy raboktem egy levelre es irta, hogy a level tartalma nincs letoltve a kovetkezo szinkronizalaskor viszont mar le lesznek. Ez homlok egyenest ellent mond annak amit en beallitottam.