En azt mondtam a beallitasokban, hogy az egesz levelet toltse le mindenfele korlatok nelkul csatolmanyokkal mindennel. Ehez kepest csak a headert toltotte megnyitom a levelet es a get the rest of this message fogad rabokok es a masik szoveg fogad, hogy download next time you connect and recive e-mail. Azthiszem en itt fejeztem be a levelezest a windows mobile-al. Ez tenyleg hasznalhatatlan. Ha en azt allitom be, hogy szedjen le mindent akkor az legyen is ott.
Miből gondolod, hogy egy szinkronizálás csak az egyik oldaltól függ? Teljesen más Exchange vagy IMAP vagy POP3 szervert szinkronizálni, és még az azonos típusok között is van eltérés, attól függ, mit állítottak be szerver oldalon. Azokon az Exchange és IMAP szervereken, amiket szinkronizálok, soha nem fordult elő, hogy ne a beállításoknak megfelelően szedné le a leveleimet. A POP3 meg egy vacakság, ne legyenek vele szemben elvárásaid. Milyen fiókkal tapasztaltad a leírtakat? Freemail?
Szerintem ha legalább féligényes mail szerverekkel vagy kapcsolatban, a mobil Outlook jobb, mint a hasonló megoldások más platformokon. Különösen igaz ez hitelesített Exchange Server kapcsolatra, ott működik szinte minden alap funkció, ami az asztali Outlookban is (céges névjegyzék, találkozók, Out of Office, stb).