Üdv Mindőtöknek !
Biztos vagyok abban, hogy amiben segítséget kérek Tőletek, az itt már valahol pontosan le van írva.
Magamról annyit, hogy nagyon régóta használom ezeket a kütyüket, kezdve a qtek9000 jasjar-os időktől. Mindig 2gépet használok, most egy idő óta van egy hd2, és egy iphone 3gs. Régebben én is előszeretettel bütyköltem a romokat, de manapság nagyon kevés az időm, így teljesen kiestem ebből.
a hd2-re néhány hónapja tértem át, egy x7510 volt (van) előtte.
Ami miatt most mégis elhatároztam, hogy belenyúlnék a kütyü lelkébe, az az, hogy vanvalami, amit nagyon hiányolok a mostani kütyüben, és ez a voice speed dialer. Sok az ügyfelem, és nagyon jól tudtam ezt a progit használni. A progi megvan, és fel is tettem, de nem alapból fut, így minden hívás előtt el kell indítsam, és így egy kicsit nyünyögős. Nomeg volna még néhány progi, amit betennék a romba, ill kivennék.
Szóval én tulképpen egy rom unlockert keresnék, ami kinyitja a gépemen levő romot, ahonnan-ahova ki-be lehetne a progikat pakolni.
Régen ez így működött:
Tehát az ExtROM bütykölése:
1. Az unlocker program letöltése mondjuk innen: Kattints ide
2. A kapott exe-t fel kell másolni a PDA-ra és ott elindítani.
3. A SUCCESS felirat után SR.
4. Most jön egy kis registry berhelés:
(az adott bejegyzéseket át kell alakítani hogy így nézzenek ki)
[HKEY_LOCAL_MACHINE/System/StorageManager/AutoLoad/TRUEFFS_DOC1]
"Bootphase"=dword: 00000002 (nekem csak ezt kellett mmódosítani)
"Order"=dword: 00000001
"LoadFlags"=dword: 00000001
"DriverPath"=" DriversBuiltInTrueFFS_G31"
[HKEY_LOCAL_MACHINE/System/StorageManager/Profiles/TRUEFFS_DOC1]
"MountHidden"=dword: 00000000 (nekem csak ezt kellett mmódosítani)
"Folder"="Extended_ROM"
"PartitionDriver"=""
"Name"=""
"DefaultFileSystem"="FATFS"
5. SR
És lőn. Megjelent az Extended_ROM (vagy Extended_ROM2) nevő meghajtó ahonnan mindent ki lehet törölni.
Javasolt az ExtRom törlés után egy HR, hogy az eddig ott lévő és az első induláskor feltelepülő programok eltűnjenek a memóriából. Természetesen ha ezután valaki az ExtRom-ot telepítésre akarja használni, akkor a 2. ponttól újra kell csinálnia az egészet.
Most biztos minden más.
Ha valaki tudna nekem segíteni, nagyon hálás lennék.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam. Mellesleg megjegyzem, hogy egy halomra való progim van a hd2-re, és szívesen segítek, ha értitek.