0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Samsung B7300 Omnia Lite programjai I900 Omniára optimalizálva.
Ha felraktad akkor a forrást is jelöld meg azért, hogy meg lehessen nézni, hogy melyik nem megy vagy melyikkel kell esetleg plusz beállításokat elvégezni.
A dialer lite-ot hogy tudnám uninstallálni mert egy picit sok memot fogyaszt?
Sztem Beállítások - Rendszer - Programok eltávolítása.
Ott már néztem és semmi
Ennél a Midominál nincs valami pontosabb program ami fel ismeri a zenét? Mert ez a Midomi 10 számból egyet ha felismer pontosan, maradék 9-re meg olyanokat dob ki hogy csak nézek. Pedig elég ismert számokat játszok be neki és oda is dugom az omnia mikrofonjához a hangszórót.
Na hali!Csak 1 ostoba kérdés, de át váltottad "grab mode"-ba? Mert ha nem akkor nem is fog menni rendesen...Nálam is ez volt proba közben. probáld meg ha még nem tetted.
Annyit szeretnék kérdezni,hogy valahogy be lehet állítani,hogy pl a touch player alapból a B7300-as féle legyen?
Illetve hogy telefonkönyvnek is a feltelepítettet használja? mert így, hogy bekell mennem a programok közé és ott kiválasztani,hogy phonebook elég macerás...
Az utolsó előtti kép - amelyen ha jól látom a wifi helyzetét mutatja - melyik programot takarja, melyiket töltsem le ehhez? Nem egyértelmű számomra. Köszi a választ!
Data/Comm manager. Az a kép akkor jön elő, ha a Menu, Wifi settings-re nyomsz.
Az normális, hogy a TouchPlayernek nincs fekvő módja; a touchpaddel nem tudok elindítani/leállítani; és ha - bár ezt nem használom - kiteszek egy videót full screenre, csak feladatkezelővel tudom bezárni. Továbbá nem lehet valahogy az albumborítót egyszerűen megoldani, mert ha beteszek egy folder.jpg-t a zene mappájába, nem csinál semmit. Olyan van, hogy a szám neve.jpg, de ez se mindig működik...
nekem mióta feltettem anzo 23502ét azóta meghalt a touch player, 23081ig jó volt bár az kukucska rom volt frissités után kilép