Ha jól ....értelmeztem akkor a titaniumon szeretnéd beállítani az új programokat, hogy azok induljanak el és ne a windowsosak.
A bal soft gomb átírása:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\CHome
SK1URL=:MSCONTACTS (ezt kell lecserélni pl erre: \\windows\\secontact.exe )
......
Nos kipróbáltam. Nekem nincs secontact.exe a windows mappába de lecseréltem SECContact.exe-re mert az van, viszont mikor rákattintok a balsoft menüben a gombra azt irja hogy nem megnyitható, valami komponenst keres meg aláírást hiányol :S. Esetleg nem tudod milyen fájlneveken szerepelnek ezek az új programok, értem itt hogy az új calendar például: tcalendar.exe s itt jön a kérdésem további része.
kerestem azért itt a HKLM-ben a naptárra vonatkozó infókat de nem találtam hivatkozási sort. S akkor amit szeretnék, ha a titanium-on pld. az Appointment vagy calendar panelra kattintok akkor az uj naptár jöjjön be. Már próbálkoztam azzal is hogy lecserélem az eredeti naptárt a widows-ban. (átneveztem a tcalendart.exe-t calendar.exe-nek, felülírtam de még így is a régi jön be, ez hogy az istenbe van) A ChomeEditorban egyszerűen nem találok elérési út módosítást csak vmi számsorfélét.
továbbá a titaniumweather, ajj ha bejönnek az ikonok nem tudom megadni a heyet mert nem az accuweather-s kód kell, ha azt teszem fel (nem a showacse verziót) akkor meg az ikonok nem jönnek be pedig már másoltam mindent-mindenhova :S:S:S mellesleg nagyon megtetszett ez a titanium csak ne lenne ennyire bonyolult a beállítás