2024, 11 25, 05:24:36

Szerző Téma: Romfrissítés hiba  (Megtekintve 59319 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kksnor

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: I 900 Omnia
  • PDA ROM: XDHK 2
Re: Romfrissítés hiba
« Reply #125 Dátum: 2010, 01 14, 10:25:31 »
Sziasztok, nekem szerviz romcserénél nem indult ujra amikor kellett volna, és azóta sem tudom sehogy bekapcsolni.Ha töltőre dugom arra sem reagál. Nem tudom mi lehet, pedig másikon csináltam már ilyet, és eddig nem volt semmi gond. Van valami ötlete valakinek?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #126 Dátum: 2010, 01 14, 10:27:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, nekem szerviz romcserénél nem indult ujra amikor kellett volna, és azóta sem tudom sehogy bekapcsolni.Ha töltőre dugom arra sem reagál. Nem tudom mi lehet, pedig másikon csináltam már ilyet, és eddig nem volt semmi gond. Van valami ötlete valakinek?
Próbáltad már újra felrakni rá a romot? Igaz ha be sem tudod kapcsolni akkor nem sok esélyed van rá.  :'(
Keresd meg bootrepair kollégát talán tud segíteni.

Nem elérhető vandeminek

• PDA: i900
  • PDA ROM: Anzo 23529 Clean
« Reply #127 Dátum: 2010, 01 18, 02:10:34 »
végre adódott időm foglalkozni a kicsi Omniával. sikeresen frissítettem, jelenleg nagyon szépen üzemel.
azért jó tudni, hogy van a fórumon egy társ (samsungbootrepair) aki végső megoldásként segíthet. nagyobb biztonságérzetet ad.

Nem elérhető sonor

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: Bezke Ginger 4.1 XXJVP 2.3.4 (Dark_Core_2.7)
« Reply #128 Dátum: 2010, 01 25, 00:42:32 »
sziasztok

ma volt a nagy nap, hogy rászántam magam a romfrissítésre. gyárilag független 16GB-s i900asom van, és XDHI1/XXHI1 rommal indultam...
Ahogy írták felpakoltam a DXHK3 szervizromot, ment is fain módon. Ezek után romovics féle DXID1 Windows Mobile 6.5-t toltam rá, ami szintén jól lefutott, de miután visszahelyeztem a sim-kártyámat, kéri a pin-kódomat. Namost én a pin-kódomat már vagy 7-8 éve nem használom, ebből kifolyólag nem is tudom, és nincs meg sem elektronikus, sem írt formában, ahogy a puk kódom sincs. Bár nem ment tönkre a drágaságom, de nem tudom használni sem a telefon funkcióját, sem a mobilnet részét. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baj?

A romkészítő, és útmutatók munkáját ezúton is köszönöm :)

Nem elérhető sonor

« Reply #129 Dátum: 2010, 01 25, 00:53:33 »
u.i.: még annyit hozzátennék hogy HR után sem javult meg, és nokia telóban meg műxik a sim-kártyám és nem kér pin-t. pannyonos vagyok egyébiránt, szal lehet holnap bekukkantok hozzájuk tanácsért...vagy hátha tudják reseteltetni a sim-emet, és új pint rakni rája.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #130 Dátum: 2010, 01 25, 02:11:00 »
sziasztok

ma volt a nagy nap, hogy rászántam magam a romfrissítésre. gyárilag független 16GB-s i900asom van, és XDHI1/XXHI1 rommal indultam...
Ahogy írták felpakoltam a DXHK3 szervizromot, ment is fain módon. Ezek után romovics féle DXID1 Windows Mobile 6.5-t toltam rá, ami szintén jól lefutott, de miután visszahelyeztem a sim-kártyámat, kéri a pin-kódomat. Namost én a pin-kódomat már vagy 7-8 éve nem használom, ebből kifolyólag nem is tudom, és nincs meg sem elektronikus, sem írt formában, ahogy a puk kódom sincs. Bár nem ment tönkre a drágaságom, de nem tudom használni sem a telefon funkcióját, sem a mobilnet részét. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baj?

A romkészítő, és útmutatók munkáját ezúton is köszönöm :)

Nem a pin kódot kéri, hanem a függetlenítő kódot. Valószínülég nem gyári független???

Letöltöd You are not allowed to view links. Register or Login a fájlt, kicsomagolod. Felmásolod a PDA-ra. Indítod a lock.lnk fájlt. MCC-nek beírod 21601. NCK-nak 12345678. Ezután OK. utána indítod az unlock.lnk fájlt, és itt beírod 12345678. Ezután megint OK, és kész.

Nekem sim-mel vagy nélküle is tökéletesen müxik (pedig vodás).

És a visszazárás is megy.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető sonor

« Reply #131 Dátum: 2010, 01 25, 02:34:04 »
Nem a pin kódot kéri, hanem a függetlenítő kódot. Valószínülég nem gyári független???

Letöltöd You are not allowed to view links. Register or Login a fájlt, kicsomagolod. Felmásolod a PDA-ra. Indítod a lock.lnk fájlt. MCC-nek beírod 21601. NCK-nak 12345678. Ezután OK. utána indítod az unlock.lnk fájlt, és itt beírod 12345678. Ezután megint OK, és kész.

Nekem sim-mel vagy nélküle is tökéletesen müxik (pedig vodás).

És a visszazárás is megy.

köszi a segítséget de nincs siker egyelőre

elvileg gyári független...bontatlan csomagolás volt, bár abszurdisztánban...
mindenesetre közben rájöttem én is hogy network lock a baj, és elkezdtem olvasgatni. You are not allowed to view links. Register or Login amit ír nekem nagoyn nem jött be, mert abban a registry mappában nekem csak 1 bejegyzés van: "SIMLockStatus" és az értéke "0". nekem nincs ott semmi IMSI bejegyzés. azóta próbáltam hogy rom vissza a szervizromra, és ugyanez...szal most megint romovicson vagyok (jól felbátorodtam csak úgy rom(b?)olok mint állat)
viszont ez amit küldtél, nem igazán műxik :S
"SIM Failure Error Happened"
próbáltam a txt szerint 20/30/70 végződésekkel is, mindig ezt írta ki, és így az unlock sem nagyon megy.  :(
valamivel nem tudom létrehozni azt a filet? nem lehet hogy azt hiányolja?

Nem elérhető sonor

« Reply #132 Dátum: 2010, 01 25, 16:34:29 »
kiskutya köszi a segítséget, most találtam 1 féle megoldást :)

gondoltam teszek egy pannonos rom-ot, hogy hátha azzal látja a hálózatot, de nem. Viszont a registry-ben ott figyelt az IMSI bejegyzés. Szal az általad javasolt metódussal már ki tudtam lockolni. Most már bátrabban fogom csinálni a rom-frissítést, mert lesz mentsvár :D
Köszi mégegyszer.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #133 Dátum: 2010, 01 26, 17:35:43 »
kiskutya köszi a segítséget, most találtam 1 féle megoldást :)

gondoltam teszek egy pannonos rom-ot, hogy hátha azzal látja a hálózatot, de nem. Viszont a registry-ben ott figyelt az IMSI bejegyzés. Szal az általad javasolt metódussal már ki tudtam lockolni. Most már bátrabban fogom csinálni a rom-frissítést, mert lesz mentsvár :D
Köszi mégegyszer.

Nincs mit. Nekem ment sim kártyával és nélküle is. Nem szoktam nézni az IMSI bejegyzést, hiszen sim nélkül mindegy (szerintem mindíg mindegy, mivel lezárod a készüléket). Ezzel a nyitási módszerrel (sim nélkül) romfrissítés után is független marad.

Nem elérhető Sabeboy

• Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Android 4.3
« Reply #134 Dátum: 2010, 02 06, 11:59:22 »
Segítség!! Valami nagyon nem stimmel az activesync kapcsolatommal, mert nagy kínok árán tudom csak elérni, hogy connected legyen végre, legtöbbször hálózati hibát ír, és gondolom ez okozza, hogy ha elindítom a rom telepítőjét, és újraindítom a PDA-t, csak vár (Waiting for device), de nem érzékeli, hiába kapcsol be az omnia. Hard reset volt, activesync-et újratelepítettem,nincs több ötletem.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #135 Dátum: 2010, 02 06, 12:20:41 »
Segítség!! Valami nagyon nem stimmel az activesync kapcsolatommal, mert nagy kínok árán tudom csak elérni, hogy connected legyen végre, legtöbbször hálózati hibát ír, és gondolom ez okozza, hogy ha elindítom a rom telepítőjét, és újraindítom a PDA-t, csak vár (Waiting for device), de nem érzékeli, hiába kapcsol be az omnia. Hard reset volt, activesync-et újratelepítettem,nincs több ötletem.
Próbáld meg másik USB porton.

Nem elérhető Sabeboy

« Reply #136 Dátum: 2010, 02 06, 13:14:40 »
Próbáld meg másik USB porton.
3 van a laptopon, mind a hárommal megpróbáltam. Egyikkel sem jó.

Nem elérhető Sabeboy

« Reply #137 Dátum: 2010, 02 06, 13:53:09 »
Arra már rájöttem, hogy a 2.0 USB hubon valami 1-től 6-ig foglalja a portokat,és a telefont asszem "hálózati kapocsolat 9" néven próbálja kezelni. Hol lehet azt megnézni, hogy mi terheli az USB portokat?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #138 Dátum: 2010, 02 06, 14:09:29 »
Arra már rájöttem, hogy a 2.0 USB hubon valami 1-től 6-ig foglalja a portokat,és a telefont asszem "hálózati kapocsolat 9" néven próbálja kezelni. Hol lehet azt megnézni, hogy mi terheli az USB portokat?

Miért HUB-on keresztül próbálod?

Nem elérhető Sabeboy

« Reply #139 Dátum: 2010, 02 06, 14:20:55 »
Miért HUB-on keresztül próbálod?
Na ennyire nem vagyok Jani, Simán bedugtam az USB-be... A hub szót az eszközkezelőből vettem

Nem elérhető kozy

• Navigáció / Navigation: i900
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900dxhj1/dxhj1
« Reply #140 Dátum: 2010, 02 06, 14:27:04 »
Sziasztok nagy problemam van a 16 gb s omniamon 6.1 es windows volt megprobaltam felrakni egy 6.5 ost, nem fejezte be hiba es azota nem kapcsol be a telo csak a piros gomb eg fent mi tevo legyek?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #141 Dátum: 2010, 02 06, 14:34:26 »
Sziasztok nagy problemam van a 16 gb s omniamon 6.1 es windows volt megprobaltam felrakni egy 6.5 ost, nem fejezte be hiba es azota nem kapcsol be a [NEM TELO!] csak a piros gomb eg fent mi tevo legyek?
Milyen op rendszeren? Szerviz romot tettél előtte? Pontosan mi a jelenség? Hol állt meg a frissítés?

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
« Reply #142 Dátum: 2010, 02 06, 15:40:52 »
Sziasztok nagy problemam van a 16 gb s omniamon 6.1 es windows volt megprobaltam felrakni egy 6.5 ost, nem fejezte be hiba es azota nem kapcsol be a [NEM TELO!] csak a piros gomb eg fent mi tevo legyek?

Gondolom így, hogy csak a bekapcsoló gomb világít, az eboot résznél szállt el (tapasztalat). Vidd szervizbe (ha garanciális), vagy keresd samsuungbootrepair fórumtársunkat. Házilag csak ő tudja javítani (Magyarországon). A szerviz alaplapot cserél.

Erről az alaplapcseréről jut eszembe. Ha kivehető a My Storage, akkor miért gyalulják le mindíg? Miért kapom vissza mindíg üresen? Miért nem rakják át az új alaplapba?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #143 Dátum: 2010, 02 06, 15:43:32 »
Gondolom így, hogy csak a bekapcsoló gomb világít, az eboot résznél szállt el (tapasztalat). Vidd szervizbe (ha garanciális), vagy keresd samsuungbootrepair fórumtársunkat. Házilag csak ő tudja javítani (Magyarországon). A szerviz alaplapot cserél.

Erről az alaplapcseréről jut eszembe. Ha kivehető a My Storage, akkor miért gyalulják le mindíg? Miért kapom vissza mindíg üresen? Miért nem rakják át az új alaplapba?
Azért mert nem szaroznak vele egy az egyben kiveszik a régit és cserélik nem szednek le róla semmit. Így egyszerűbb.  ;)

Nem elérhető samsuungbootrepair

• PDA: Desire
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #144 Dátum: 2010, 02 08, 22:23:50 »

Sajnos ez boot hibának tünik valoban. PÜ!

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
« Reply #145 Dátum: 2010, 03 07, 17:13:33 »
Ma próbáltam frissíteni. Kb 10x. Mindíg az Omnia feliratnál megállt. A 11. után már avilágítani sem világít a bekapcs gomb. A géphez kötve új hardverként látja egy pillanatra. Megy szervizbe. Eddig 2x volt alaplapcsere.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
« Reply #146 Dátum: 2010, 03 07, 17:21:37 »
Ma próbáltam frissíteni. Kb 10x. Mindíg az Omnia feliratnál megállt. A 11. után már avilágítani sem világít a bekapcs gomb. A géphez kötve új hardverként látja egy pillanatra. Megy szervizbe. Eddig 2x volt alaplapcsere.

Ja igen. Az EBOOT végigment rendesen.

Nem elérhető baly93

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Sony Xperia S
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #147 Dátum: 2010, 03 12, 21:11:56 »
helló! Vettem egy másik omniát(használtan),és nem töltött be csak a samsung omnia feliratig. Ráraktam egy romot(DXDID1) teljesen jól működött, nyomtam egy sr-t bekapcsolt rendesen, nyomkodtam még egy kicsit és lemerült. Azóta nem kapcsol be egyáltalán. Töltőre sem reagál. Mi lehet a baj? :( Megtudom itthon csinálni, vagy szerviz? :(
előre is köszönöm

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #148 Dátum: 2010, 03 12, 21:31:14 »
helló! Vettem egy másik omniát(használtan),és nem töltött be csak a samsung omnia feliratig. Ráraktam egy romot(DXDID1) teljesen jól működött, nyomtam egy sr-t bekapcsolt rendesen, nyomkodtam még egy kicsit és lemerült. Azóta nem kapcsol be egyáltalán. Töltőre sem reagál. Mi lehet a baj? :( Megtudom itthon csinálni, vagy szerviz? :(
előre is köszönöm
Vagy a batri ment el,vagy marad a szerviz.
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető baly93

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Sony Xperia S
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #149 Dátum: 2010, 03 13, 11:20:24 »
és mi az a batri?  :oops:
köszönöm