Én úgy néz ki ráfaragtam erre a romfrissítésre.
Bejött az a szitu, hogy az eboot rész letöltése utáni újraindulás nem sikerült. És azóta agyhalott lett a cucc. Annyira, hogy a gép nem is ismeri fel semminek, tehát itt már nehéz variálni azzal, hogy új firmware.
Még szerencse, hogy létezik ez a JTAG megoldás és az ic-ket lehet benne debug-olni és a lelkére beszélni egy működő programot...
Utána olvastam ennek a jtag eljárásnak: nem egy hajmeresztő dolog, csak itt már az ember nem csak a szoftver ronthatja el.
Meg hát a kábelt se adják ingyért. Persze lehet, hogy lehetne csinálni, meg nem kell hozzá megvenni azt a csatlakozót sem amivel a készülékhez illesztjük, de akkor meg szét kéne forrasztani az egészet.
Majd ha egyszer sok időm lesz, akkor megvizsgálom ezt a jtag játékot.... de egy olcsóbb eszközzel. (különben ezzel jtag nevű eszközzel szinte bármin lehet (proci függő) segíteni, ha az embernek sikerül működő programot szerezni a cucchoz) Tök rendes a Samsung-tól, hogy van erre még lehetőségünk.
Én ha minden jól megy, akkor kedden viszem a telefonom megcsináltatni és aztán ott meg is nézem, hogyan kell frissíteni a romot úgy, hogy ne kelljen így szervizbe vinni.
Apropo: nem tudja valamelyikőtök, hogy hol van a wifi chip a készülékben?
Olvastam a service-manualt-t, de ott nem találtam meg.