Meghalt az S200-as
Történt, hogy egy rom frissítés alkalmával fel ment rendesen a rom de viszont nem bootolt be az Acer próbáltam HR-t is gombokkal ki is jelezte, hogy CleanBoot de itt meg is állt.
Nagyon bosszús voltam, mivel az én hibámból került ilyen állapotba a szeretett készülékem. Gondoltam semmi baj egy napig túrtam a netet valami megoldás után de csak részleges megoldásokat találtam illetve a régebbi Acer gépekhez volt olyan megoldás, hogy akár SD kártyáról vagy boot menübe rakva fellehessen rakni egy romot. Mivel még egy aránylag új készülékről van szó ezért még nem sok emberke foglalkozik az esetleges problémák orvosolásával.
Mivel csak ígéretet kaptam, hogy napokon belül talán lesz valami hack hozzá de ez is bizonytalan volt és a fiam E-250-es Samujával nagyon-nagyon rosszul éreztem magam ezért gondoltam gariztatom.
Felmentem az Acer honlapjára beírtam a kért adatokat ki is dobta, hogy meddig van a garanciám
oké telefonon felhívom az ügyfélszolgálatot és ekkor ért a meglepetés azt mondja az illető, hogy Magyarországon nincsen az Acer PDA-nak szervize mondom nem baj ha kiküldik a Csehekhez csak legyen készen minél hamarabb. Erre azt mondja, hogy félre értettem nincs garija a PDA-nak Magyarországon.
Hívom a boltot ahol vettem magyarázkodás stb. kiderült, hogy minden garanciális dologban a gyorsbolt a kompetens. Akkor gyerünk oda telefon után felmentem Bp-re mondom rájuk borítom az asztalt ha nem lesz megoldás.
Természetesen nem ezzel kezdtem
Az egyik ügyfélszolgálatos srác egyből kézbe vette és megpróbálta életre kelteni a végén már én is ott voltam a gépénél és ketten próbáltunk ki minden szóba jöhető megoldást, volt egy olyan ötlet a neten, hogy próbáljam ki azt, hogy egy másik Acer géppel kezdjem el a frissítést és amikor elér abba az állapotba amikor boot menübe kerül akkor húzzam le és akkor dugjam rá a frissítőre az én félig halott PDA-m, mivel sajnos nekem nem volt otthon még egy telefonom ezért mondom a srácnak, hogy ezt még kipróbálhatnánk azt mondja veszélyes mert mi van ha az is úgy marad (igaza volt én is félnék) más fél órás kinlódás után feladtuk de meg ígérte, hogy még folytatja és beszél a Franciákkal.
Szomorúan jöttem el mert az átvételi papíron az elkészülés várható dátuma 12.23-a.
Bíztam benne, hogy nem csak nyugtatni akart, hogy próbálkozik még vele. De hát mindegy én voltam a balfácán.
Délután a fiammal történő vita után, hogy mikor kapja már vissza a telefonját 17:20-kor jön egy SMS, hogy a javításra leadott készülék elkészült mehetek érte
Minden elismerésem a speedshop-os srácnak, gondolom azért nekik se mindegy, hogy ki kell e küldeni egy készüléket vagy itt megtudják csinálni.
Tehát az aki valamelyik sarki gsm boltba vette a készülékét az is beviheti és gariba megfogják javítani.
Elnézést ha hosszúra nyúlt de mindenképpen kiakartam magamból írni, hogy ebben a kegyetlen világban egy kellemes meglepetés volt egy olyan emberrel vagy céggel össze futni akik nem csak eladni és az ügyfelet lerázni akarják hanem valóban segíteni akartak.