Tegnap én is meglestem a westendes bolt kirakatában. (Bent meg adtak egy mobilszámot, hogy érdeklődjek, mikorra jön HD2)
Engem igazából a hanghívás minősége érdekelne, mert annál több tesztelő is megjegyezte, hogy átlag alatti.
Egyébként az "ezért az árért" itthon egyelőre elég horror, ha az angolok 99e Ft-os bruttó árához hasonlítjuk. 140e Ft-ot nem ér az a gagyi műanyag, amibe burkolták. Ha HD2-höz hasonlítom, abban azért van 4,3" kapacitív kijelző, sok RAM, fém hátlap és egyedi felület, ami mind hiányzik a neoTouch-ból. És a HD2 bruttó 570 euró lesz a szomszédoknál.
Természetesen várjuk a benyomásokat és a teszteket, szeretnénk kellemesen csalódni.
Nem tudom mi baj lenne a hang minőségével, én semmilyen problémát nem tapasztaltam.
Talán egy kicsit mélyebb a hang, de nem mondanám, hogy rossz a minősége.
Az a 140 pedig csak 130...
Az anyaga semmivel nem rosszabb a diamond 1-es anyágánál.
Egyébként most elárulom, nem fogom lecserélni az i8000-est az tuti.
Fém hátlap ide, kapacitív kijelző oda (ami ló
t nem ér csak paraszt vakítás), mini USB és 1000MHz, nem adnám az i8000-est semmiért.
Felvilágosítalak, hogy miért, és ez már független ettől a készüléktől, de...
Teszt közben leültem, és mivel kicsomagolós videót csináltam, ezért a készüléket oldalról néztem.
"megrémülve tapasztaltam, hogy elsötétült a kijelző, jaj nem fog látszani a videón"
Erre elkezdtem nyomkodni, mondván kifagyott.
Felálltam, és akkor esett le mekkora egy hülye vagyok, hiszen az otvar LCD amitől elszoktam, tréfált meg így.
Tehát a lényeg: Samsung kezelőfelületét, az
AM-OLED-et, és a 3 napos üzemidőt, nem adom semmiért!!!
Szépen mennek a videók, mindenhonnan és napfényben is szépen látszódó, keveset fogyasztó AM-OLED kijelző, 8GB-os belső memória...
Tudom, tőlem számítottál a legkevésbé erre a mondatra, de bizony én megtaláltam a kicsikémet.
Más meg szenvedjen az 5-8 órás üzemidejű kapacitív kijelzős snapdragonokkal