2024, 12 18, 19:08:38

Szerző Téma: NeoTouch (F1) – Minden, ami a hazai megjelenés előtt történik  (Megtekintve 95024 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
Re: NeoTouch (F1) – Minden, ami a hazai megjelenés előtt történik
« Reply #150 Dátum: 2009, 12 02, 19:42:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Pedig ha jól látom, kb. ugyanazok írták kb. ugyanazt, sőt, gyakran kopi/pészt. :D

Vettem!  :D Észrevettem az átfedést. Most egy ottani tag hirtelen úgy döntött, mégis Omnia II-t választja.
Most épp Acerhez húz a szívem, megnéztem egy vidit amin tf3d van rajta (olyan htc készülék nincs, ami hasonló, mint ez, és tetszene, viszont  Sense ui verhetetlen szvsz. HD2 nekem nagyon tepsi, Acer még határeset. :) ) és gyors, szép, jó.
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #151 Dátum: 2009, 12 02, 20:28:55 »
Anzo, amit adtál "hangosító" progit, az okozhatja a pittyenéseket, mert azóta csinálja a cimborámnál amióta feltettem neki (pl. videólejátszás közben is pittyeg). Nincs valami tipped, hogyan lehetne megszabadulni tőle? Nagyon jó lett különben, mert tényleg szuper hangossá vált a kütyü.
Az a pittyegést már más is jelezte, de nem hozták eddig összefüggésbe ezzel én csak IGO alatt tapasztaltam de akkor még nem volt fent ez a progi, biztos, hogy ez okozza? Próbáljátok meg, hogy leszeditek és úgyis pittyeg e.

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #152 Dátum: 2009, 12 02, 20:31:21 »
Vettem!  :D Észrevettem az átfedést. Most egy ottani tag hirtelen úgy döntött, mégis Omnia II-t választja.
Most épp Acerhez húz a szívem, megnéztem egy vidit amin tf3d van rajta (olyan htc készülék nincs, ami hasonló, mint ez, és tetszene, viszont  Sense ui verhetetlen szvsz. HD2 nekem nagyon tepsi, Acer még határeset. :) ) és gyors, szép, jó.
Ha csak a sense hiánya tartott eddig vissza az Acertől akkor tényleg menjél és vegyél egyet mert tökéletesen fut rajt 0 akadás csak 1-2 dolog van amit még át kell portolni rá és akkor sokkal tutibb lesz mint a HD2 :D

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #153 Dátum: 2009, 12 02, 20:39:31 »
Az a pittyegést már más is jelezte, de nem hozták eddig összefüggésbe ezzel én csak IGO alatt tapasztaltam de akkor még nem volt fent ez a progi, biztos, hogy ez okozza? Próbáljátok meg, hogy leszeditek és úgyis pittyeg e.
Eddig egyszer sem pittyegett, amint feltettem a progit el is kezdte. Sajnálom neki leszedni, mert a hangerővel meg nagyon elégedett. Uninstallal simán leszedhető?

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #154 Dátum: 2009, 12 02, 20:47:05 »
Eddig egyszer sem pittyegett, amint feltettem a progit el is kezdte. Sajnálom neki leszedni, mert a hangerővel meg nagyon elégedett. Uninstallal simán leszedhető?
Igen természetesen unistallálható.

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #155 Dátum: 2009, 12 02, 21:07:37 »
Igen természetesen unistallálható.
Köszi :ok:.

Nem elérhető lasvegas

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
  • PDA ROM: 4.1.1 XXALJ3
« Reply #156 Dátum: 2009, 12 03, 00:17:57 »
Ha minden jól alakul délelőttől lezárul a PDA vásárlási mizériám és miky jóvoltából remélem boldog tulajdonosa leszek a gépnek :taps: 

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #157 Dátum: 2009, 12 03, 00:23:43 »
Ha minden jól alakul délelőttől lezárul a PDA vásárlási mizériám és miky jóvoltából remélem boldog tulajdonosa leszek a gépnek :taps:

Az Acer nem vész el, csak átalakul. :taps:

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #158 Dátum: 2009, 12 03, 06:37:34 »
Biztos vagyok benne, hogy te is elégedett leszel ezzel a készülékkel :D  :ok:

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #159 Dátum: 2009, 12 03, 12:19:15 »

Sok sikert még egyszer!
Ha bármi kérdésed van biztosan szívesen segítenek a
fórumtagok és én is ha tudok!  :ok:
Nagyon nehéz döntés volt, az omniaII felé inkább csak a szívem húzott valamiért!

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #160 Dátum: 2009, 12 03, 18:10:40 »
Biztosan a hangosító progi okozza a prüttyögést, mert amint leszedtük a vasról, megszűnt. A cimborám el van keseredve, újra elégedetlen a hangerővel ;).

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #161 Dátum: 2009, 12 03, 19:06:27 »
Biztosan a hangosító progi okozza a prüttyögést, mert amint leszedtük a vasról, megszűnt. A cimborám el van keseredve, újra elégedetlen a hangerővel ;).
Van valami reg buhera is hozzá ha megtalálom akkor berakom.

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #162 Dátum: 2009, 12 03, 19:59:18 »
Van valami reg buhera is hozzá ha megtalálom akkor berakom.
Az szuper lenne, köszi :ok:.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #163 Dátum: 2009, 12 03, 20:44:00 »
az nekem is jó  lenne most értem haza nemsokára zúdítom a kérdéseket felétek eddig minden ok a csengetéshangerőt kivéve az lehetne hangosabb is,a beszélgetéssel nincs gondom az megfelelő bár 2szer halkabban kezdett de felerősödött viszont azt megírharhatnárok hogyan kell beállítani,hogy kiírja a számomat ha hívok valakit mert az ismerősök nem veszik fel ha nem iratom ki a számomat.a többi kérdés sorban jön :D

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #164 Dátum: 2009, 12 03, 20:50:45 »
az nekem is jó  lenne most értem haza nemsokára zúdítom a kérdéseket felétek eddig minden ok a csengetéshangerőt kivéve az lehetne hangosabb is,a beszélgetéssel nincs gondom az megfelelő bár 2szer halkabban kezdett de felerősödött viszont azt megírharhatnárok hogyan kell beállítani,hogy kiírja a számomat ha hívok valakit mert az ismerősök nem veszik fel ha nem iratom ki a számomat.a többi kérdés sorban jön :D
Remélem ennél bonyolultabb kérdésed nem lesz :)
Settings/Personal/Phone/Services/CallerID/Get Settings gomb és válaszd az Everyone -t.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #165 Dátum: 2009, 12 03, 21:02:11 »
Remélem ennél bonyolultabb kérdésed nem lesz :)
Settings/Personal/Phone/Services/CallerID/Get Settings gomb és válaszd az Everyone -t.
köszi ISTEN vagy :taps: az alapoktól kezdem de gyorsan tanulok volt régen egy mio A702 öm de ez egy más kategória a gyorsaság az ég és föld elszoktam a win-mobiltól enyhén szólva

Nem elérhető lasvegas

« Reply #166 Dátum: 2009, 12 03, 21:04:20 »
köszi ISTEN vagy :taps: az alapoktól kezdem de gyorsan tanulok volt régen egy mio A702 öm de ez egy más kategória a gyorsaság az ég és föld elszoktam a win-mobiltól enyhén szólva
és lám múkódj és megy is :taps:

Nem elérhető lasvegas

« Reply #167 Dátum: 2009, 12 03, 21:23:59 »
az opera 10 marad mégis egyelőre szupergyors mondhatnám szinte gyorsabb mint a laptopom pedig az sem gagyi :D a fóliát rátettem nagyon jó lett ismerve magam :D  1 kérdés:van olyan,hogyha wifin netezek és valamiért megszakad a kapcsolat akkor átvált mobilnetre a beleeggyezésem nélkül vagy előtte megkérdez? 2 hol tudom megnézni az éppen futó alkalmazásokat? 3: a Nodata progit érdemes feltenni illetve hogyan tegyem laptora lementem my device re rámásolom és installálom?vagy storage cardra rámásolom és onnan is tudom telepíteni?

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #168 Dátum: 2009, 12 03, 21:37:57 »
az opera 10 marad mégis egyelőre szupergyors mondhatnám szinte gyorsabb mint a laptopom pedig az sem gagyi :D a fóliát rátettem nagyon jó lett ismerve magam :D  1 kérdés:van olyan,hogyha wifin netezek és valamiért megszakad a kapcsolat akkor átvált mobilnetre a beleeggyezésem nélkül vagy előtte megkérdez? 2 hol tudom megnézni az éppen futó alkalmazásokat? 3: a Nodata progit érdemes feltenni illetve hogyan tegyem laptora lementem my device re rámásolom és installálom?vagy storage cardra rámásolom és onnan is tudom telepíteni?
Mivel nem írtad be a rom verziódat így csak általánosságban tudok segíteni.  :'(

1. Nem kérdezi meg hogy átváltasz e mobilnetre nekem nem indítja el ha el megy a wifi egyszerüen olyankor elmegy a net és ha frissítek akkor automatikusan betölti a mobilnetet.
2. Amennyiben a gyári rom van fent akkor a jobb felső sarokra katt akkor előjn a task manager vagy a start/taskmanager elindítva tudod megnézni a futó programokat.
3. Azokat a programokat amelyeket vélhetőleg állandóan használni fogsz tehát egy HR után is szükséged lehet rá, mindenképpen az SD kártyára másold és onnan telepítsd. De célszerű minden cab fájlt ide másolni mert ez úgyis csak addig kell amíg feltelepíted.

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #169 Dátum: 2009, 12 03, 21:56:38 »
Próbáljátok ki ezt a patchet. Az a baj, hogy nekem nincs gondom a hangal ezért nem tudom, hogy mi jó erre a hibára.  :oops:

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #170 Dátum: 2009, 12 03, 22:03:32 »
Próbáljátok ki ezt a patchet. Az a baj, hogy nekem nincs gondom a hangal ezért nem tudom, hogy mi jó erre a hibára.  :oops:
Köszi, holnap kipróbáljuk :ok:.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #171 Dátum: 2009, 12 03, 22:05:55 »
Mivel nem írtad be a rom verziódat így csak általánosságban tudok segíteni.  :'(

1. Nem kérdezi meg hogy átváltasz e mobilnetre nekem nem indítja el ha el megy a wifi egyszerüen olyankor elmegy a net és ha frissítek akkor automatikusan betölti a mobilnetet.
2. Amennyiben a gyári rom van fent akkor a jobb felső sarokra katt akkor előjn a task manager vagy a start/taskmanager elindítva tudod megnézni a futó programokat.
3. Azokat a programokat amelyeket vélhetőleg állandóan használni fogsz tehát egy HR után is szükséged lehet rá, mindenképpen az SD kártyára másold és onnan telepítsd. De célszerű minden cab fájlt ide másolni mert ez úgyis csak addig kell amíg feltelepíted.
  köszi óra mellett nekem nincs semmi a jobb felső sarokban ha megírod hol tudom megnézni a romverziot akkor azonnal beírom nodataval letudom tiltani,hogy ne váltson át mobilnertre ugye t-mobile-os mit kell ott kipipálnom hogy telefonálni meg wifin menjen a net? pesrze ha kell vissza tudnám gyorsan tenni ha éppen nemvagyok wifi közelben.mindjárt fel is dobom a gépre. ja  a legfontosabb weather frissitést csináltam és várost akartam változtatni és nincs benne Zalaegerszeg ez lehetséges? nem lehetne valahogy belerakni?

Nem elérhető anzo

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #172 Dátum: 2009, 12 03, 22:18:16 »
  köszi óra mellett nekem nincs semmi a jobb felső sarokban ha megírod hol tudom megnézni a romverziot akkor azonnal beírom nodataval letudom tiltani,hogy ne váltson át mobilnertre ugye t-mobile-os mit kell ott kipipálnom hogy telefonálni meg wifin menjen a net? pesrze ha kell vissza tudnám gyorsan tenni ha éppen nemvagyok wifi közelben.mindjárt fel is dobom a gépre. ja  a legfontosabb weather frissitést csináltam és várost akartam változtatni és nincs benne Zalaegerszeg ez lehetséges? nem lehetne valahogy belerakni?
A rom verziót legegyszerübben úgy tudod megnézni, hogy amikor bekapcsolod vagy SR után indul a PDA az ACER feliratnál a bal felső sarokban kiírja.
A NoData-t telepítsd fel és rá fogsz jönni, hogy hogyan kell beállítani nincsen benne sok lehetőség :)
Hol akartad beállítani Zalaegerszeget? Mert az MSN Weather tudja most néztem. Ezért lenne jó tudni, hogy mi van a gépeden mert pl a titaniumon másképpen kell beállítani.

Nem elérhető lasvegas

« Reply #173 Dátum: 2009, 12 03, 22:19:50 »
ja SPB  mobile shell 3.5 rajta van azért nem találtam a task managert de megtaláltam máshol köszi

Nem elérhető lasvegas

« Reply #174 Dátum: 2009, 12 03, 22:27:55 »
A rom verziót legegyszerübben úgy tudod megnézni, hogy amikor bekapcsolod vagy SR után indul a PDA az ACER feliratnál a bal felső sarokban kiírja.
A NoData-t telepítsd fel és rá fogsz jönni, hogy hogyan kell beállítani nincsen benne sok lehetőség :)
Hol akartad beállítani Zalaegerszeget? Mert az MSN Weather tudja most néztem. Ezért lenne jó tudni, hogy mi van a gépeden mert pl a titaniumon másképpen kell beállítani.
frissítettem profilt és a mobile shell -en belül van weather alkalmazás és azon pl:van Szombathely de ZEG nincs