az opera 10 marad mégis egyelőre szupergyors mondhatnám szinte gyorsabb mint a laptopom pedig az sem gagyi a fóliát rátettem nagyon jó lett ismerve magam 1 kérdés:van olyan,hogyha wifin netezek és valamiért megszakad a kapcsolat akkor átvált mobilnetre a beleeggyezésem nélkül vagy előtte megkérdez? 2 hol tudom megnézni az éppen futó alkalmazásokat? 3: a Nodata progit érdemes feltenni illetve hogyan tegyem laptora lementem my device re rámásolom és installálom?vagy storage cardra rámásolom és onnan is tudom telepíteni?
Mivel nem írtad be a rom verziódat így csak általánosságban tudok segíteni.
1. Nem kérdezi meg hogy átváltasz e mobilnetre nekem nem indítja el ha el megy a wifi egyszerüen olyankor elmegy a net és ha frissítek akkor automatikusan betölti a mobilnetet.
2. Amennyiben a gyári rom van fent akkor a jobb felső sarokra katt akkor előjn a task manager vagy a start/taskmanager elindítva tudod megnézni a futó programokat.
3. Azokat a programokat amelyeket vélhetőleg állandóan használni fogsz tehát egy HR után is szükséged lehet rá, mindenképpen az SD kártyára másold és onnan telepítsd. De célszerű minden cab fájlt ide másolni mert ez úgyis csak addig kell amíg feltelepíted.